DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST

Contactgegevens DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Redingenstraat 31,3000, België

Telefoon (phone): 016 20 62 41 016 20 62 41

Fax (fax): 016 20 62 41 016 20 62 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST
Products information DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST

BTW identificatienummer (tax): BE09310058593
Ondernemingsnummer: 7148773193
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 534,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST
(Get full report from official database of BE for DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST
Addition kinds of activities for DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST

5043. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
326400. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
738901. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
01810100. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
33150309. Draad, staal: geïsoleerd of gepantserd | Wire, steel: insulated or armored
73230000. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services
80529902. Persoonlijke verzorging | Personal care facility

Werken bij DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Maritiem Inside Sales Coordinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Supply Chain Solutions, zowel in zeevracht, luchtvracht als multimodale door-to-door oplossingen binnen West Europa. • Je antwoordt snel en correct op prijsaanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten. • Je onderhoudt en ontwikkelt actief de bestaande portfolio van klanten. • Je werkt aan RFQ’s en Tenders van bestaande en nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met je collega’s van aankoop en forwarding. • Je bent sterk in relaties opbouwen. • Je bent een doorgedreven gebruiker en gelover van Salesforce en duidelijke sales-processen. Verkopen is de kern, maar zonder een gedegen opvolging via de juiste tools – in ons geval Salesforce – werkt het niet. • Je contacteert en bezoekt geregeld bestaande klanten om de vinger aan de pols te houden.

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

  • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

Zoek naar antwoorden van DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST in sociale netwerken
Look for responds of DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST. Laat een reactie achter voor DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST. DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST. Leave a respond for DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST. DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST op de google maps. Adres en contacten DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST
Location of DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST on the google maps. Address and contacts of DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST

Andere gerelateerde bedrijven als come DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST: Sztalberg B | Borzee NV | N.R.J. Pneus | Alfin NV | Grit Consult

Other related companies as DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST: Sztalberg B | Borzee NV | N.R.J. Pneus | Alfin NV | Grit Consult

DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09310058593. Het bedrijf DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST bevindt zich op het adres: Redingenstraat 31,3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 534,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST, openstaande posities, locatie van DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST is a company, that was registered 1989 in Leuven region, Belgium. Full name of company is DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST, company assigned to the tax number BE09310058593. The company DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST is located at the address: Redingenstraat 31,3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 534,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST were not found.
The main activity of DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST is not available. You also can look at reviews of DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST, open positions, location of DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE POTPOURRI KERAMIEK-ATELIER JAN VANDER ELST, employees, financial statistics.