ALDES-SIPHONS LION

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ALDES-SIPHONS LION
Private companiesTobacco Products • ALDES-SIPHONS LION

Contactgegevens ALDES-SIPHONS LION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALDES-SIPHONS LION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALDES-SIPHONS LION

Regio (region): Waterloo, België

Adres (address): Avenue Reine Elisabeth 29,1410, België

Telefoon (phone): 02 354 84 36; 0475 79 01 20 02 354 84 36; 0475 79 01 20

Fax (fax): 02 354 17 41 02 354 17 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALDES-SIPHONS LION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALDES-SIPHONS LION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALDES-SIPHONS LION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALDES-SIPHONS LION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALDES-SIPHONS LION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALDES-SIPHONS LION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALDES-SIPHONS LION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALDES-SIPHONS LION
Products information ALDES-SIPHONS LION

BTW identificatienummer (tax): BE02193664550
Ondernemingsnummer: 7127349853
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALDES-SIPHONS LION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALDES-SIPHONS LION
(Get full report from official database of BE for ALDES-SIPHONS LION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALDES-SIPHONS LION
Addition kinds of activities for ALDES-SIPHONS LION

6794. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
10310202. Smithsoniet mijnbouw | Smithsonite mining
14790400. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
20850105. Neutrale geesten, behalve fruit | Neutral spirits, except fruit
28220102. Butadieen-acrylonitril, nitrilrubber, nbr | Butadiene-acrylonitrile, nitrile rubbers, nbr
36290106. Rechters (elektrische apparaten) | Rectifiers (electrical apparatus)
38420111. Stralingsafscherming schorten, handschoenen, lakens, enz. | Radiation shielding aprons, gloves, sheeting, etc.
73749902. Data processing service | Data processing service
80510000. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
93110400. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government

Werken bij ALDES-SIPHONS LION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALDES-SIPHONS LION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALDES-SIPHONS LION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALDES-SIPHONS LION. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

  • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: KAREL STERCKX

    Type: Vaste Job

    Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DELORGE RICHARD

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • SCHOONMAAKSTER - SCHOONMAKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE OLD BILL PUB

    Type: Flexijob

    We zoeken een bekwame medewerker voor het onderhouden van onze zaak. Je werkt dagelijks een 2-tal uurtjes. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van ALDES-SIPHONS LION in sociale netwerken
Look for responds of ALDES-SIPHONS LION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALDES-SIPHONS LION. Laat een reactie achter voor ALDES-SIPHONS LION. ALDES-SIPHONS LION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALDES-SIPHONS LION. Leave a respond for ALDES-SIPHONS LION. ALDES-SIPHONS LION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALDES-SIPHONS LION op de google maps. Adres en contacten ALDES-SIPHONS LION
Location of ALDES-SIPHONS LION on the google maps. Address and contacts of ALDES-SIPHONS LION

Andere gerelateerde bedrijven als come ALDES-SIPHONS LION ALDES-SIPHONS LION: Bryon NV | D-Rent | Ville De Courtrai NV | Biscuiterie Diane N.V. | PYCKE, BART

Other related companies as ALDES-SIPHONS LION: Bryon NV | D-Rent | Ville De Courtrai NV | Biscuiterie Diane N.V. | PYCKE, BART

ALDES-SIPHONS LION is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Waterloo, België. De volledige naam van het bedrijf is ALDES-SIPHONS LION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02193664550. Het bedrijf ALDES-SIPHONS LION bevindt zich op het adres: Avenue Reine Elisabeth 29,1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 517,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALDES-SIPHONS LION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALDES-SIPHONS LION is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALDES-SIPHONS LION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALDES-SIPHONS LION, openstaande posities, locatie van ALDES-SIPHONS LION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALDES-SIPHONS LION is a company, that was registered 2011 in Waterloo region, Belgium. Full name of company is ALDES-SIPHONS LION, company assigned to the tax number BE02193664550. The company ALDES-SIPHONS LION is located at the address: Avenue Reine Elisabeth 29,1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 517,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALDES-SIPHONS LION were not found.
The main activity of ALDES-SIPHONS LION is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALDES-SIPHONS LION is not available. You also can look at reviews of ALDES-SIPHONS LION, open positions, location of ALDES-SIPHONS LION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALDES-SIPHONS LION, Waterloo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALDES-SIPHONS LION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALDES-SIPHONS LION, Waterloo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALDES-SIPHONS LION, employees, financial statistics.