TOTAL COMFORT SPRL

Contactgegevens TOTAL COMFORT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOTAL COMFORT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOTAL COMFORT SPRL

Regio (region): Weismes, België

Adres (address): Rue de la Chapelle 10,4950, België

Telefoon (phone): 080 67 92 14 080 67 92 14

Fax (fax): 080 67 87 68 080 67 87 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOTAL COMFORT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOTAL COMFORT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOTAL COMFORT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOTAL COMFORT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOTAL COMFORT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOTAL COMFORT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOTAL COMFORT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOTAL COMFORT SPRL
Products information TOTAL COMFORT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02661682128
Ondernemingsnummer: 4334625244
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 174,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in TOTAL COMFORT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOTAL COMFORT SPRL
(Get full report from official database of BE for TOTAL COMFORT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOTAL COMFORT SPRL
Addition kinds of activities for TOTAL COMFORT SPRL

349199. Industriële kleppen, nec | Industrial valves, nec
20649913. Lozenges, snoep (niet-medicijn) | Lozenges, candy (non-medicated)
22110813. Scrim, katoen | Scrim, cotton
22829900. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
34490201. Lath, expanded metal | Lath, expanded metal
38229903. Controles, combinatieolie en hydronica | Controls, combination oil and hydronic
51310109. Brei weefsels | Knit fabrics
57190101. Aluminumware | Aluminumware
72130100. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
73899943. Renbaanreiniging, behalve gebouwen | Racetrack cleaning, except buildings

Werken bij TOTAL COMFORT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOTAL COMFORT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOTAL COMFORT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOTAL COMFORT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Operator voeding (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Recepturen aflezen en nauwkeurig kunnen uitvoeren - Productie nauwgezet in het oog houden - werken volgens de hygiëne en veiligheidsregels - machines kunnen instellen

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Zelfstandig Vastgoedmakelaar met BIV nummer voor regio Londerzeel/Sint-Amands (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: BESSEMS VASTGOED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons kantoor te Buggenhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van onze regio's. U beschikt over een BIV nummer of komt in aanmerking voor de stage. U bent dynamisch en gedreven. U heeft interesse in de vastgoedsector. U heeft kennis van de basisprincipes van de vastgoedsector. U heeft een vlotte communicatieve stijl, zowel mondeling als schriftelijk. U Kan zowel zelfstandig als in team werken. U heeft geen schrik van Avond- en weekendwerk. U hebt reeds enige ervaring in de vastgoedwereld, u bent stipt, en u hecht zeer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. U weet ook dat het belangrijk is om verantwoordelijk te werken met uw klanten, het gaat immers over een zeer belangrijke transactie. Wij begeleiden u waar nodig en u krijgt een eigen ruime regio toegewezen. U doet de verhuur in uw eigen regio alsook de 'inkoop' en 'verkoop' van diverse panden. U kan werken vanuit ons kantoor te Buggenhout, maar meestal bent u buitenshuis aan het werk. Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de sector. U woont in de regio. U bent flexibel en zowel avond- werk als weekendwerk schrikken u niet af. U bent in het bezit van een eigen wagen. Een commerciële ingesteldheid met een grote dosis empathie is een must. Verzorgd voorkomen is vanzelfsprekend. Jobgerelateerde competenties De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluiten Informatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...) De noden van de klant bepalen (prijs, oppervlakte, locatie, ...) en de aanvraag formaliseren Vastgoed en terreinen zoeken Klanten prospecteren De vastgoedmarkt volgen en analyseren De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, ...) De waarde van een onroerend goed schatten De klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen Administratieve documenten van de activiteiten opvolgen en invullen De plaatsbeschrijving en waardering van het onroerend goed uitvoeren (plan, foto's, ...) Commerciële promotieacties voeren Een onroerend goed aan een klant voorstellen De klant over de aankoopvoorwaarden informeren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Samenwerken in een team Commercieel zijn Zelfstandig werken Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Klantgerichtheid Plannen (= ordenen) Solliciteer nu Vereiste studies Prof. bach. vastgoed - makelaardij BIV vastgoedmakelaars ( M/V ) Talenkennis Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Rijbewijs B Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

Zoek naar antwoorden van TOTAL COMFORT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of TOTAL COMFORT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOTAL COMFORT SPRL. Laat een reactie achter voor TOTAL COMFORT SPRL. TOTAL COMFORT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOTAL COMFORT SPRL. Leave a respond for TOTAL COMFORT SPRL. TOTAL COMFORT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOTAL COMFORT SPRL op de google maps. Adres en contacten TOTAL COMFORT SPRL
Location of TOTAL COMFORT SPRL on the google maps. Address and contacts of TOTAL COMFORT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come TOTAL COMFORT SPRL TOTAL COMFORT SPRL: Power Systems | Schreurs Project NV | AUTOCAD - CADENCES | NOVA NV | De Beugher, Marc

Other related companies as TOTAL COMFORT SPRL: Power Systems | Schreurs Project NV | AUTOCAD - CADENCES | NOVA NV | De Beugher, Marc

TOTAL COMFORT SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Weismes, België. De volledige naam van het bedrijf is TOTAL COMFORT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02661682128. Het bedrijf TOTAL COMFORT SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Chapelle 10,4950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 174,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in TOTAL COMFORT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOTAL COMFORT SPRL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOTAL COMFORT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOTAL COMFORT SPRL, openstaande posities, locatie van TOTAL COMFORT SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TOTAL COMFORT SPRL is a company, that was registered 2004 in Weismes region, Belgium. Full name of company is TOTAL COMFORT SPRL, company assigned to the tax number BE02661682128. The company TOTAL COMFORT SPRL is located at the address: Rue de la Chapelle 10,4950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 174,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in TOTAL COMFORT SPRL were not found.
The main activity of TOTAL COMFORT SPRL is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TOTAL COMFORT SPRL is not available. You also can look at reviews of TOTAL COMFORT SPRL, open positions, location of TOTAL COMFORT SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOTAL COMFORT SPRL, Weismes: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOTAL COMFORT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOTAL COMFORT SPRL, Weismes: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOTAL COMFORT SPRL, employees, financial statistics.