SCLAVONS D SPRL

Contactgegevens SCLAVONS D SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCLAVONS D SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCLAVONS D SPRL

Regio (region): Mons (Ghlin), België

Adres (address): Résidence Le Festinoy 34,7011, België

Telefoon (phone): 065 35 14 37; 0475 70 34 72 065 35 14 37; 0475 70 34 72

Fax (fax): 0475 70 34 72; 065 35 14 37 0475 70 34 72; 065 35 14 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCLAVONS D SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCLAVONS D SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCLAVONS D SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCLAVONS D SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCLAVONS D SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCLAVONS D SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCLAVONS D SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCLAVONS D SPRL
Products information SCLAVONS D SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05505493164
Ondernemingsnummer: 6231414794
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 559,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SCLAVONS D SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCLAVONS D SPRL
(Get full report from official database of BE for SCLAVONS D SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCLAVONS D SPRL
Addition kinds of activities for SCLAVONS D SPRL

7819. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
349301. Warm gevormde veren | Hot formed springs
35899902. Vloerschuurmachines, commercieel | Floor sanding machines, commercial
44240000. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
50850302. Industriële uitrusting | Industrial fittings

Werken bij SCLAVONS D SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCLAVONS D SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCLAVONS D SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCLAVONS D SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: NORDEX

    Type: Vervanging brugpensioen

    Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

  • WINKELMEDEWERK(ST)ER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zéér mooie supermarkt regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven winkelmedwerk(st)er. Je zal vooral instaan aan de afdeling charcuterie en kassawerk

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Huishoudhulp Zoersel 8u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Voor dit gezin ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Student/e Graphic Design (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Student 17+ (M/V) - weekendwerk tearoom (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Opdienen Afwas

  • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Zorgkundige brugzorg Hamme / mobiele equipe (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Vaste Job

    Dienst: brugzorg - Campus Hamme / mobiele equipe – campusoverschrijdend Brugzorg is een dienst waar klanten tijdelijk kunnen verblijven (o.a. na ontslag uit het ziekenhuis, of tussen twee behandelingen door, … ) in afwachting van hun terugkeer naar huis. Functie: - Samen met de collega’s, sta je in voor de permanentie binnen brugzorg en vervul je er een polyvalente functie - Samen met de dagelijks verantwoordelijke, sta je in voor het onthaal en de rondleiding van nieuwe klanten - Je biedt assistentie in de zorg voor klanten in samenwerking en overleg met de thuisverpleegkundige, dagelijks verantwoordelijke en huisarts. Tevens verwittig je hen in geval van medische problemen - Je zorgt voor de maaltijdbedeling en begeleiding bij klanten die hulp nodig hebben bij de maaltijden - Je neemt deel aan de overlegmomenten m.b.t. de zorg van klanten en de dagelijkse gang van zaken van de brugzorg - Je draagt bij aan een aangenaam verblijf en biedt assistentie bij animatie voor de klanten van brugzorg - Je voert ook een beperkt aantal logistieke taken uit - Naast je taken in de brugzorg word je als lid van de mobiele equipe frequent tewerkgesteld op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Hierbij gebeurt de toewijzing per dag. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘Zorgkundige’, terug te vinden op het Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

  • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van SCLAVONS D SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SCLAVONS D SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCLAVONS D SPRL. Laat een reactie achter voor SCLAVONS D SPRL. SCLAVONS D SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCLAVONS D SPRL. Leave a respond for SCLAVONS D SPRL. SCLAVONS D SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCLAVONS D SPRL op de google maps. Adres en contacten SCLAVONS D SPRL
Location of SCLAVONS D SPRL on the google maps. Address and contacts of SCLAVONS D SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SCLAVONS D SPRL SCLAVONS D SPRL: Electric-Auto SPRL | Satelliet Belgium BVBA | Cultureel Centrum | Miele-Matelem | loft BVBA

Other related companies as SCLAVONS D SPRL: Electric-Auto SPRL | Satelliet Belgium BVBA | Cultureel Centrum | Miele-Matelem | loft BVBA

SCLAVONS D SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Mons (Ghlin), België. De volledige naam van het bedrijf is SCLAVONS D SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05505493164. Het bedrijf SCLAVONS D SPRL bevindt zich op het adres: Résidence Le Festinoy 34,7011. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 559,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SCLAVONS D SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCLAVONS D SPRL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCLAVONS D SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCLAVONS D SPRL, openstaande posities, locatie van SCLAVONS D SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SCLAVONS D SPRL is a company, that was registered 2006 in Mons (Ghlin) region, Belgium. Full name of company is SCLAVONS D SPRL, company assigned to the tax number BE05505493164. The company SCLAVONS D SPRL is located at the address: Résidence Le Festinoy 34,7011. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 559,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SCLAVONS D SPRL were not found.
The main activity of SCLAVONS D SPRL is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCLAVONS D SPRL is not available. You also can look at reviews of SCLAVONS D SPRL, open positions, location of SCLAVONS D SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCLAVONS D SPRL, Mons (Ghlin): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCLAVONS D SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCLAVONS D SPRL, Mons (Ghlin): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCLAVONS D SPRL, employees, financial statistics.