Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA
Private companiesMetal Mining • Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA

Contactgegevens Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA

Regio (region): Wichelen, België

Adres (address): Paepestraat 139,9260, België

Telefoon (phone): 052 42 86 90 052 42 86 90

Fax (fax): 052 42 86 91 052 42 86 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA
Products information Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08765686035
Ondernemingsnummer: 7714019775
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 899,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA
(Get full report from official database of BE for Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA
Addition kinds of activities for Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA

20539904. Donuts, bevroren | Doughnuts, frozen
22810204. Modacryl garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Modacrylic yarn, spun: made from purchased staple
23929904. Douche gordijnen: gemaakt van aangekochte materialen | Shower curtains: made from purchased materials
50210204. Banken en banken | Sofas and couches
51999916. Ijs, vervaardigd of natuurlijk | Ice, manufactured or natural

Werken bij Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Vacature | support medewerker debiteurenbeheer| Nijvel (NIVELLES)

    Regio: NIVELLES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van support medewerker debiteurenbeheer in Nijvel zijn wij opzoek naar een kandidaat die: vlot NL/FR spreekt en schrijft interesse heeft in de juridische wereld zelfstandig kan werken graag gefocussed werkt

  • Positieve teamcoach contactcenter (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een team coach. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van je team (10 personen) voor wat betreft productiviteit, kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets door te vertalen naar concrete doelen voor je team en je stuurt hier ook op. Daarnaast voer je op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken met je team. Bedrijfsprofiel: Heb jij ervaring in het leiding geven of heb je reeds ervaring opgedaan in een contact center? Dan ben jij persoon die we zoeken!  Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn we op zoek naar een enthousiaste teamcoach.

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: V.T.V.

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

  • Psychotherapeut volwassenen op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem.We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie volwassenen-, relatie en gezinsbegeleiding die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur 1 avond) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Gezocht profiel Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Professionele bachelor 4-jarige erkende psychotherapie opleiding afgerond hebben. Gepassioneerd zijn om mensen te helpen. Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur een avond) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van relationele moeilijkheden, gezinsbegeleiding, relatiebegeleiding, burn-out, stressmanagement, rouw en verlies is een groot pluspunt! Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • Zaal- en keukenmedewerkers - flexijob (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

Zoek naar antwoorden van Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA. Laat een reactie achter voor Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA. Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA. Leave a respond for Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA. Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA op de google maps. Adres en contacten Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA
Location of Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA on the google maps. Address and contacts of Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA: De Leyn R | LAMY G.C.N. Ets | ROMBAUX J-P SCRL | AT Pre-press | Becky's sprl

Other related companies as Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA: De Leyn R | LAMY G.C.N. Ets | ROMBAUX J-P SCRL | AT Pre-press | Becky's sprl

Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Wichelen, België. De volledige naam van het bedrijf is Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08765686035. Het bedrijf Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA bevindt zich op het adres: Paepestraat 139,9260. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 899,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA, openstaande posities, locatie van Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA is a company, that was registered 2017 in Wichelen region, Belgium. Full name of company is Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA, company assigned to the tax number BE08765686035. The company Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA is located at the address: Paepestraat 139,9260. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 899,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA were not found.
The main activity of Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA is not available. You also can look at reviews of Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA, open positions, location of Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA, Wichelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA, Wichelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA, employees, financial statistics.