Nisot Chauffage & Climatisation SA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Nisot Chauffage & Climatisation SA
Private companiesMembership Organizations • Nisot Chauffage & Climatisation SA

Contactgegevens Nisot Chauffage & Climatisation SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nisot Chauffage & Climatisation SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nisot Chauffage & Climatisation SA

Regio (region): Charleroi (Couillet), België

Adres (address): Route de Philippeville 340,6010, België

Telefoon (phone): 071 36 01 50; 0477 29 61 17 071 36 01 50; 0477 29 61 17

Fax (fax): 071 36 01 19 071 36 01 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nisot Chauffage & Climatisation SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nisot Chauffage & Climatisation SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nisot Chauffage & Climatisation SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nisot Chauffage & Climatisation SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nisot Chauffage & Climatisation SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nisot Chauffage & Climatisation SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nisot Chauffage & Climatisation SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nisot Chauffage & Climatisation SA
Products information Nisot Chauffage & Climatisation SA

BTW identificatienummer (tax): BE09165039062
Ondernemingsnummer: 7126800537
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Nisot Chauffage & Climatisation SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nisot Chauffage & Climatisation SA
(Get full report from official database of BE for Nisot Chauffage & Climatisation SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nisot Chauffage & Climatisation SA
Addition kinds of activities for Nisot Chauffage & Climatisation SA

2067. Kauwgom | Chewing gum
4424. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
22310403. Mohair breedgeweven stoffen | Mohair broadwoven fabrics
28510213. Houtvlekken | Wood stains
39999942. Walnootschelpmeel | Walnut shell flour
82430000. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools

Werken bij Nisot Chauffage & Climatisation SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nisot Chauffage & Climatisation SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nisot Chauffage & Climatisation SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nisot Chauffage & Climatisation SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Stockcontroleur (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterke logistieke speler in de waaslandhaven zijn we op zoek naar een stockcontroleur (m/v). Je moet operationeel zijn ingesteld aangezien de job bestaat uit ongeveer 75% operationeel werk (tellen) en 25% administratief werk (verwerken van telling). Jij zal verantwoordelijk zijn voor het controleren van de paletten in het magazijn. je controleert op aantal, kwaliteit, de staat, ...

  • Monteur Machinebouw (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je kan volgens plan machines samenbouwen voor de automobielindustrie - Je hebt voldoende kennis van pneumatica -

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio As (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio As en omgeving

  • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TRIXXO HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • tuinarbeider (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DEWITTE STEVEN

    Type: Vaste Job

    aanleg en onderhoud van tuinen

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

Zoek naar antwoorden van Nisot Chauffage & Climatisation SA in sociale netwerken
Look for responds of Nisot Chauffage & Climatisation SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nisot Chauffage & Climatisation SA. Laat een reactie achter voor Nisot Chauffage & Climatisation SA. Nisot Chauffage & Climatisation SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nisot Chauffage & Climatisation SA. Leave a respond for Nisot Chauffage & Climatisation SA. Nisot Chauffage & Climatisation SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nisot Chauffage & Climatisation SA op de google maps. Adres en contacten Nisot Chauffage & Climatisation SA
Location of Nisot Chauffage & Climatisation SA on the google maps. Address and contacts of Nisot Chauffage & Climatisation SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Nisot Chauffage & Climatisation SA Nisot Chauffage & Climatisation SA: Roniesoft Computers BVBA | Baillien's Kantoor NV | E.D.M. Immo | AGENCE BECUE MIDDELKERKE | New Customservice N.V.

Other related companies as Nisot Chauffage & Climatisation SA: Roniesoft Computers BVBA | Baillien's Kantoor NV | E.D.M. Immo | AGENCE BECUE MIDDELKERKE | New Customservice N.V.

Nisot Chauffage & Climatisation SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Charleroi (Couillet), België. De volledige naam van het bedrijf is Nisot Chauffage & Climatisation SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09165039062. Het bedrijf Nisot Chauffage & Climatisation SA bevindt zich op het adres: Route de Philippeville 340,6010. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 414,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Nisot Chauffage & Climatisation SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nisot Chauffage & Climatisation SA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nisot Chauffage & Climatisation SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nisot Chauffage & Climatisation SA, openstaande posities, locatie van Nisot Chauffage & Climatisation SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nisot Chauffage & Climatisation SA is a company, that was registered 1985 in Charleroi (Couillet) region, Belgium. Full name of company is Nisot Chauffage & Climatisation SA, company assigned to the tax number BE09165039062. The company Nisot Chauffage & Climatisation SA is located at the address: Route de Philippeville 340,6010. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 414,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Nisot Chauffage & Climatisation SA were not found.
The main activity of Nisot Chauffage & Climatisation SA is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Nisot Chauffage & Climatisation SA is not available. You also can look at reviews of Nisot Chauffage & Climatisation SA, open positions, location of Nisot Chauffage & Climatisation SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nisot Chauffage & Climatisation SA, Charleroi (Couillet): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nisot Chauffage & Climatisation SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nisot Chauffage & Climatisation SA, Charleroi (Couillet): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nisot Chauffage & Climatisation SA, employees, financial statistics.