M.G.M. Décor SPRL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • M.G.M. Décor SPRL
Private companiesPersonal Services • M.G.M. Décor SPRL

Contactgegevens M.G.M. Décor SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.G.M. Décor SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.G.M. Décor SPRL

Regio (region): Charleroi (Jumet), België

Adres (address): Place L Mayence 10,6040, België

Telefoon (phone): 071 34 11 54 071 34 11 54

Fax (fax): 071 37 11 78 071 37 11 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.G.M. Décor SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.G.M. Décor SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.G.M. Décor SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.G.M. Décor SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.G.M. Décor SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.G.M. Décor SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.G.M. Décor SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.G.M. Décor SPRL
Products information M.G.M. Décor SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04932006835
Ondernemingsnummer: 7371795654
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 743,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in M.G.M. Décor SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.G.M. Décor SPRL
(Get full report from official database of BE for M.G.M. Décor SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.G.M. Décor SPRL
Addition kinds of activities for M.G.M. Décor SPRL

225799. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
233799. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
571300. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
20139905. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Cured meats, from purchased meat
34669902. Afsluitingen, gestempeld metaal | Closures, stamped metal
38420203. Katoen, absorberend: gesteriliseerd | Cotton, absorbent: sterilized
38449910. Therapeutische röntgenapparatuur en buizen | Therapeutic x-ray apparatus and tubes
51910402. Harness, gemaakt op individuele volgorde | Harness, made to individual order
65199904. Sub-verhuurders van onroerend goed | Sub-lessors of real estate

Werken bij M.G.M. Décor SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.G.M. Décor SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.G.M. Décor SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.G.M. Décor SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • proces operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een chemisch bedrijf zoeken we een proces operator. Taken: je bedient meerdere installaties / reactoren je analyseert monsters in het productieproces om de gewenste productie-ouput te bereiken installaties handmatig en via geautomatiseerde bedieningspanelen aanstuurt je beheert de toevoer van grondstoffen, laadt de installaties en bedient ze volgens de procedures

  • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

Zoek naar antwoorden van M.G.M. Décor SPRL in sociale netwerken
Look for responds of M.G.M. Décor SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.G.M. Décor SPRL. Laat een reactie achter voor M.G.M. Décor SPRL. M.G.M. Décor SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.G.M. Décor SPRL. Leave a respond for M.G.M. Décor SPRL. M.G.M. Décor SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.G.M. Décor SPRL op de google maps. Adres en contacten M.G.M. Décor SPRL
Location of M.G.M. Décor SPRL on the google maps. Address and contacts of M.G.M. Décor SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come M.G.M. Décor SPRL M.G.M. Décor SPRL: Citan SA | RAES D | Geenen J | JMP Crew | Macoigne Communication Service

Other related companies as M.G.M. Décor SPRL: Citan SA | RAES D | Geenen J | JMP Crew | Macoigne Communication Service

M.G.M. Décor SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Charleroi (Jumet), België. De volledige naam van het bedrijf is M.G.M. Décor SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04932006835. Het bedrijf M.G.M. Décor SPRL bevindt zich op het adres: Place L Mayence 10,6040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 743,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in M.G.M. Décor SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.G.M. Décor SPRL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.G.M. Décor SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.G.M. Décor SPRL, openstaande posities, locatie van M.G.M. Décor SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M.G.M. Décor SPRL is a company, that was registered 2014 in Charleroi (Jumet) region, Belgium. Full name of company is M.G.M. Décor SPRL, company assigned to the tax number BE04932006835. The company M.G.M. Décor SPRL is located at the address: Place L Mayence 10,6040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 743,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in M.G.M. Décor SPRL were not found.
The main activity of M.G.M. Décor SPRL is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of M.G.M. Décor SPRL is not available. You also can look at reviews of M.G.M. Décor SPRL, open positions, location of M.G.M. Décor SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.G.M. Décor SPRL, Charleroi (Jumet): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.G.M. Décor SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.G.M. Décor SPRL, Charleroi (Jumet): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.G.M. Décor SPRL, employees, financial statistics.