INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA

Contactgegevens INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA

Regio (region): Herent, België

Adres (address): Wijgmaalsesteenweg 32,3020, België

Telefoon (phone): 016 31 70 10; 016 31 70 11; 016 31 70 13 016 31 70 10; 016 31 70 11; 016 31 70 13

Fax (fax): 016 20 76 73 016 20 76 73

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA
Products information INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03382385253
Ondernemingsnummer: 9625640869
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA
(Get full report from official database of BE for INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA
Addition kinds of activities for INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA

5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
367799. Elektronische spoelen en transformatoren, nec | Electronic coils and transformers, nec
461999. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec
09710200. Jachtdiensten | Hunting services
22820208. Vinal filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinal filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
27820400. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
35310510. Scarifiers, weg | Scarifiers, road
36120301. Luchthaven verlichtingstransformatoren | Airport lighting transformers
39149902. Bestek, NSK | Cutlery, nsk

Werken bij INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • ERVAREN Productie en inpakoperatoren voeding - NL (2-ploegen of vaste nacht) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in ROESELARE zijn wij op zoek naar een productiemedewerker MET ERVARING in de voedingssector Je kan ingeschakeld worden op verschillende werkposten binnen de zowel de ovenafdeling als inpakafdeling. Machinaal / manueel aanmaken van premixen en het assisteren van de ovenoperatoren. Afvullen van bigbags met halffabrikaten een het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Maken van boxen voor bulkproducten. Het verpakken van consumentendoosjes in kartonnen overdozen en het assisteren van inpakoperatoren. Het manueel bijstorten van garnituren en het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Je voert permanent visuele controles uit, vult de nodige documenten in, bent alert, stelt vragen en rapporteert problemen. Je staat samen met je collega's in voor de orde en netheid binnen je afdeling en leeft steeds strikt de hygiëne-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften na.

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • Technisch tekenaar met groeimogelijkheden in een internationale omgeving (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief en gerenommeerd bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar: Je wordt verantwoordelijk voor het uittekenen van legplannen voor afschotisolatie en het tekenen van 3D legplannen voor dakelementen. Daarnaast ondersteun je ons technisch bureau voor België en de exportlanden: Opmaken van technische documentatie. Technisch ondersteunen marketing bij opmaak commerciële documentatie. Adviesverlening aan architecten, aannemers, ... in samenspraak met collega's. Technisch ondersteunen van de commerciële binnen- en buitendienst van divisie Insulation.

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA in sociale netwerken
Look for responds of INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA. Laat een reactie achter voor INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA. INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA. Leave a respond for INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA. INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA op de google maps. Adres en contacten INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA
Location of INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA on the google maps. Address and contacts of INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA: DE WAAL PIEUX | Baestaens | Color Power Conversion | OMNIFLAT NV | Rossel & Cie S.A.

Other related companies as INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA: DE WAAL PIEUX | Baestaens | Color Power Conversion | OMNIFLAT NV | Rossel & Cie S.A.

INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Herent, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03382385253. Het bedrijf INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA bevindt zich op het adres: Wijgmaalsesteenweg 32,3020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 864,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA, openstaande posities, locatie van INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA is a company, that was registered 1997 in Herent region, Belgium. Full name of company is INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA, company assigned to the tax number BE03382385253. The company INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA is located at the address: Wijgmaalsesteenweg 32,3020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 864,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA were not found.
The main activity of INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA is not available. You also can look at reviews of INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA, open positions, location of INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA, Herent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA, Herent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTALLATIEBEDRIJF VERPLAETSEN W BVBA, employees, financial statistics.