Idexbel Maintenance SA

Contactgegevens Idexbel Maintenance SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Idexbel Maintenance SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Idexbel Maintenance SA

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Van Volxemlaan 380-386,1190, België

Telefoon (phone): 02 534 82 82 02 534 82 82

Fax (fax): 02 534 69 32 02 534 69 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Idexbel Maintenance SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Idexbel Maintenance SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Idexbel Maintenance SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Idexbel Maintenance SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Idexbel Maintenance SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Idexbel Maintenance SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Idexbel Maintenance SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Idexbel Maintenance SA
Products information Idexbel Maintenance SA

BTW identificatienummer (tax): BE02802307128
Ondernemingsnummer: 9537750244
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 387,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Idexbel Maintenance SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Idexbel Maintenance SA
(Get full report from official database of BE for Idexbel Maintenance SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Idexbel Maintenance SA
Addition kinds of activities for Idexbel Maintenance SA

721802. Industriële kledingwasmachines | Industrial clothing launderers
13829901. Luchtgeofysische verkenning, olie en gas | Aerial geophysical exploration, oil and gas
20150304. Eieren, verwerkt: gedehydrateerd | Eggs, processed: dehydrated
28510201. Coating, lucht genezing | Coating, air curing
34960101. Cilinderdraad doek | Cylinder wire cloth
39999944. Wollen trek | Wool pulling

Werken bij Idexbel Maintenance SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Idexbel Maintenance SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Idexbel Maintenance SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Idexbel Maintenance SA. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

  • CNC-operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • KASSAMEDEWERKER ZEEBRUGGE - GEEN ZONDAGSWERK (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe supermarkt in regio Zeebrugge, zoeken wij een vrolijke kassasmedewerker. Takenpakket - Je zorgt voor een vriendelijk onthaal van onze klanten. - Je staat in voor het beheer van de kassa.

  • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp in Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

    Regio: RUNKELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Ravels - Weelde (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • Vertegenwoordiger bouwbeurzen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Concreet: Je zal verantwoordelijk zijn voor de aan jou toegewezen klantenrelaties Via prospectie bouw je het bestaande klantenbestand verder uit Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen de sector continu op Je zal verantwoordelijk worden voor het behalen van verkoopsobjectieven Je fungeert als contactpersoon tijdens de beurs Je optimaliseert de databases ... Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en dynamische speler in de Gentse regio kijken we momenteel uit naar een Vertegenwoordiger bouwbeurzen. Je zal instaan voor het commercieel uiteenzetten van de beurs. 

Zoek naar antwoorden van Idexbel Maintenance SA in sociale netwerken
Look for responds of Idexbel Maintenance SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Idexbel Maintenance SA. Laat een reactie achter voor Idexbel Maintenance SA. Idexbel Maintenance SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Idexbel Maintenance SA. Leave a respond for Idexbel Maintenance SA. Idexbel Maintenance SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Idexbel Maintenance SA op de google maps. Adres en contacten Idexbel Maintenance SA
Location of Idexbel Maintenance SA on the google maps. Address and contacts of Idexbel Maintenance SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Idexbel Maintenance SA Idexbel Maintenance SA: GIELKENS | Leschaco NV | Boulemberg S.A. | Baron Security SA | Sytec Technologies

Other related companies as Idexbel Maintenance SA: GIELKENS | Leschaco NV | Boulemberg S.A. | Baron Security SA | Sytec Technologies

Idexbel Maintenance SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Idexbel Maintenance SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02802307128. Het bedrijf Idexbel Maintenance SA bevindt zich op het adres: Van Volxemlaan 380-386,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 387,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Idexbel Maintenance SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Idexbel Maintenance SA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Idexbel Maintenance SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Idexbel Maintenance SA, openstaande posities, locatie van Idexbel Maintenance SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Idexbel Maintenance SA is a company, that was registered 2015 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Idexbel Maintenance SA, company assigned to the tax number BE02802307128. The company Idexbel Maintenance SA is located at the address: Van Volxemlaan 380-386,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 387,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Idexbel Maintenance SA were not found.
The main activity of Idexbel Maintenance SA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Idexbel Maintenance SA is not available. You also can look at reviews of Idexbel Maintenance SA, open positions, location of Idexbel Maintenance SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Idexbel Maintenance SA, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Idexbel Maintenance SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Idexbel Maintenance SA, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Idexbel Maintenance SA, employees, financial statistics.