Van De Cappelle F & Zn NV

Contactgegevens Van De Cappelle F & Zn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van De Cappelle F & Zn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van De Cappelle F & Zn NV

Regio (region): Gent (Drongen), België

Adres (address): Noordgijzelstraat 43,9031, België

Telefoon (phone): 09 226 70 39 09 226 70 39

Fax (fax): 09 226 14 11 09 226 14 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van De Cappelle F & Zn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van De Cappelle F & Zn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van De Cappelle F & Zn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van De Cappelle F & Zn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van De Cappelle F & Zn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van De Cappelle F & Zn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van De Cappelle F & Zn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van De Cappelle F & Zn NV
Products information Van De Cappelle F & Zn NV

BTW identificatienummer (tax): BE01033508300
Ondernemingsnummer: 6951568603
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van De Cappelle F & Zn NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van De Cappelle F & Zn NV
(Get full report from official database of BE for Van De Cappelle F & Zn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van De Cappelle F & Zn NV
Addition kinds of activities for Van De Cappelle F & Zn NV

20539902. Cakes, bakkerij: bevroren | Cakes, bakery: frozen
22111301. Kruiden, katoen | Crepes, cotton
28330404. Visleverolieën: geraffineerd of geconcentreerd voor medisch gebruik | Fish liver oils: refined or concentrated for medicinal use
51690900. Voedingsadditieven en conserveermiddelen | Food additives and preservatives
52719900. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec

Werken bij Van De Cappelle F & Zn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van De Cappelle F & Zn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van De Cappelle F & Zn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van De Cappelle F & Zn NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • Magazijnmedewerker Dagwerk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet in de frigo afdeling(geen diepvries) waarbij je de goederen aanvult en klaar zet voor bestelling.

  • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • Huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp waar mensen op kunnen vertrouwen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student logistiek (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een toffe studentenjob voor de komende zomermaanden? Voor een logistiek bedrijf in Gent Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde jongelingen die als orderpicker aan de slag willen. Als student magazijn sta je in voor het correct samenstellen van bestelingen.Te Desteldonk (vervoer vanuit Gent mogelijk met externe dienst). Mogelijkheden vanaf BEGIN JUNi tot EIND SEPTEMBER!!! Laat snel van je horen!

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STERKERAVEN

    Type: Vaste Job

    Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

Zoek naar antwoorden van Van De Cappelle F & Zn NV in sociale netwerken
Look for responds of Van De Cappelle F & Zn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van De Cappelle F & Zn NV. Laat een reactie achter voor Van De Cappelle F & Zn NV. Van De Cappelle F & Zn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van De Cappelle F & Zn NV. Leave a respond for Van De Cappelle F & Zn NV. Van De Cappelle F & Zn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van De Cappelle F & Zn NV op de google maps. Adres en contacten Van De Cappelle F & Zn NV
Location of Van De Cappelle F & Zn NV on the google maps. Address and contacts of Van De Cappelle F & Zn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van De Cappelle F & Zn NV Van De Cappelle F & Zn NV: ABSS EUROPE | Aerts Webservice | Atma Kitchen Shop | G.S.A.R.A. ASBL | Euronames

Other related companies as Van De Cappelle F & Zn NV: ABSS EUROPE | Aerts Webservice | Atma Kitchen Shop | G.S.A.R.A. ASBL | Euronames

Van De Cappelle F & Zn NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Gent (Drongen), België. De volledige naam van het bedrijf is Van De Cappelle F & Zn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01033508300. Het bedrijf Van De Cappelle F & Zn NV bevindt zich op het adres: Noordgijzelstraat 43,9031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van De Cappelle F & Zn NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van De Cappelle F & Zn NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van De Cappelle F & Zn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van De Cappelle F & Zn NV, openstaande posities, locatie van Van De Cappelle F & Zn NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van De Cappelle F & Zn NV is a company, that was registered 2012 in Gent (Drongen) region, Belgium. Full name of company is Van De Cappelle F & Zn NV, company assigned to the tax number BE01033508300. The company Van De Cappelle F & Zn NV is located at the address: Noordgijzelstraat 43,9031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van De Cappelle F & Zn NV were not found.
The main activity of Van De Cappelle F & Zn NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van De Cappelle F & Zn NV is not available. You also can look at reviews of Van De Cappelle F & Zn NV, open positions, location of Van De Cappelle F & Zn NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van De Cappelle F & Zn NV, Gent (Drongen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van De Cappelle F & Zn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van De Cappelle F & Zn NV, Gent (Drongen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van De Cappelle F & Zn NV, employees, financial statistics.