Douin + SA

Contactgegevens Douin + SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Douin + SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Douin + SA

Regio (region): Herstal, België

Adres (address): Rue du Bellenay 98-100,4040, België

Telefoon (phone): 04 379 63 93; 04 379 35 02 04 379 63 93; 04 379 35 02

Fax (fax): 04 379 74 48 04 379 74 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Douin + SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Douin + SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Douin + SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Douin + SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Douin + SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Douin + SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Douin + SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Douin + SA
Products information Douin + SA

BTW identificatienummer (tax): BE06866149902
Ondernemingsnummer: 1767120361
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 453,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Douin + SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Douin + SA
(Get full report from official database of BE for Douin + SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Douin + SA
Addition kinds of activities for Douin + SA

7336. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
8231. bibliotheken | Libraries
306999. Vervaardigde rubberproducten, nec, nec | Fabricated rubber products, nec, nec
367800. Elektronische connectoren | Electronic connectors
28249910. Polyvinyl estervezels | Polyvinyl ester fibers
28449906. Handdoeken, premoistened | Towelettes, premoistened
33120111. Teer, van chemische herwinningskoksovens | Tar, from chemical recovery coke ovens
50230402. Vloer kussen en opvulling | Floor cushion and padding
57229906. Kerosine verwarmers | Kerosene heaters

Werken bij Douin + SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Douin + SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Douin + SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Douin + SA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Jobstudent poetser kerstvakantie te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van verschillende ruimten; muren, plafonds, machines, ... Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de volledige productieruimte.

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • Business Developer Keuringen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HASCO

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

Zoek naar antwoorden van Douin + SA in sociale netwerken
Look for responds of Douin + SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Douin + SA. Laat een reactie achter voor Douin + SA. Douin + SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Douin + SA. Leave a respond for Douin + SA. Douin + SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Douin + SA op de google maps. Adres en contacten Douin + SA
Location of Douin + SA on the google maps. Address and contacts of Douin + SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Douin + SA Douin + SA: Deschouwer | Dantinne SA | Martens R NV | Audima Educa N.V. | Bart Van Roey

Other related companies as Douin + SA: Deschouwer | Dantinne SA | Martens R NV | Audima Educa N.V. | Bart Van Roey

Douin + SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Herstal, België. De volledige naam van het bedrijf is Douin + SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06866149902. Het bedrijf Douin + SA bevindt zich op het adres: Rue du Bellenay 98-100,4040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 453,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Douin + SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Douin + SA is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Douin + SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Douin + SA, openstaande posities, locatie van Douin + SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Douin + SA is a company, that was registered 1988 in Herstal region, Belgium. Full name of company is Douin + SA, company assigned to the tax number BE06866149902. The company Douin + SA is located at the address: Rue du Bellenay 98-100,4040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 453,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Douin + SA were not found.
The main activity of Douin + SA is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Douin + SA is not available. You also can look at reviews of Douin + SA, open positions, location of Douin + SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Douin + SA, Herstal: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Douin + SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Douin + SA, Herstal: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Douin + SA, employees, financial statistics.