Da Zanche SPRL

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Da Zanche SPRL
Private companiesTobacco Products • Da Zanche SPRL

Contactgegevens Da Zanche SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Da Zanche SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Da Zanche SPRL

Regio (region): Soignies, België

Adres (address): Rue des Merles 5,7060, België

Telefoon (phone): 067 33 64 72 067 33 64 72

Fax (fax): 067 33 43 72 067 33 43 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Da Zanche SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Da Zanche SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Da Zanche SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Da Zanche SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Da Zanche SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Da Zanche SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Da Zanche SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Da Zanche SPRL
Products information Da Zanche SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03219238281
Ondernemingsnummer: 6225921630
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Da Zanche SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Da Zanche SPRL
(Get full report from official database of BE for Da Zanche SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Da Zanche SPRL
Addition kinds of activities for Da Zanche SPRL

3312. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
238700. Kleding riemen | Apparel belts
01719907. Loganberry boerderij | Loganberry farm
09130102. Mussells, nemen van | Mussells, taking of
35650204. Label bevochtigers, industrieel | Label moisteners, industrial
49590103. Vacuüm van vliegvelden | Vacuuming of airport runways

Werken bij Da Zanche SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Da Zanche SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Da Zanche SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Da Zanche SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener textielsector m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van fijnkaardemachines en de uitrekbanken & voorziet deze continue van grondstoffen. Je zorgt dat de machines vlot kunnen werken & maakt deze schoon.

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • TIG Lasser te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een metaalbewerker uit Temse, de referentie op vlak van plaatwerk en met een zeer uitgebreid machinepark, zijn wij op zoek naar TIG-Lassers! Als TIG Lasser ben jij voornamelijk werkzaam met inox, en dit voor eerlijk en kwaliteitsvol maatwerk te kunnen leveren aan de klanten.

  • Logistiek bediende - Expeditie (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Mol, zijn wij op zoek naar een logistiek bediende expeditie Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Verzorgen van de verzending en het opmaken van de transit-, import-, exportdocumenten • Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers • Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers • Onderhouden van contacten met het douanekantooren externe leveranciers • Ontvangen van douaniers • Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting • Stockcontroles uitvoeren

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Deeltijds Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Mariakerke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: LE CHANGHAI

    Type: Flexijob

    - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van Da Zanche SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Da Zanche SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Da Zanche SPRL. Laat een reactie achter voor Da Zanche SPRL. Da Zanche SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Da Zanche SPRL. Leave a respond for Da Zanche SPRL. Da Zanche SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Da Zanche SPRL op de google maps. Adres en contacten Da Zanche SPRL
Location of Da Zanche SPRL on the google maps. Address and contacts of Da Zanche SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Da Zanche SPRL Da Zanche SPRL: Van Der Bauwhede Glas-Veranda's | AR.CON.DE | Klinisch Labo Van Poucke X | Zenit. Training, Consultancy & Coaching NV | Michel Atlas

Other related companies as Da Zanche SPRL: Van Der Bauwhede Glas-Veranda's | AR.CON.DE | Klinisch Labo Van Poucke X | Zenit. Training, Consultancy & Coaching NV | Michel Atlas

Da Zanche SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Soignies, België. De volledige naam van het bedrijf is Da Zanche SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219238281. Het bedrijf Da Zanche SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Merles 5,7060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Da Zanche SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Da Zanche SPRL is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Da Zanche SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Da Zanche SPRL, openstaande posities, locatie van Da Zanche SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Da Zanche SPRL is a company, that was registered 1988 in Soignies region, Belgium. Full name of company is Da Zanche SPRL, company assigned to the tax number BE03219238281. The company Da Zanche SPRL is located at the address: Rue des Merles 5,7060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Da Zanche SPRL were not found.
The main activity of Da Zanche SPRL is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Da Zanche SPRL is not available. You also can look at reviews of Da Zanche SPRL, open positions, location of Da Zanche SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Da Zanche SPRL, Soignies: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Da Zanche SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Da Zanche SPRL, Soignies: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Da Zanche SPRL, employees, financial statistics.