Colet P Chauffage-Sanitair BVBA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Colet P Chauffage-Sanitair BVBA
Private companiesLeather and Leather Products • Colet P Chauffage-Sanitair BVBA

Contactgegevens Colet P Chauffage-Sanitair BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Colet P Chauffage-Sanitair BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Colet P Chauffage-Sanitair BVBA

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw, België

Adres (address): Pepingensesteenweg 120,1600, België

Telefoon (phone): 02 360 30 03 02 360 30 03

Fax (fax): +32 (12) 424-11-86 +32 (12) 424-11-86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Colet P Chauffage-Sanitair BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Colet P Chauffage-Sanitair BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Colet P Chauffage-Sanitair BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Colet P Chauffage-Sanitair BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Colet P Chauffage-Sanitair BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Colet P Chauffage-Sanitair BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Colet P Chauffage-Sanitair BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Colet P Chauffage-Sanitair BVBA
Products information Colet P Chauffage-Sanitair BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06621429443
Ondernemingsnummer: 5667541503
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Colet P Chauffage-Sanitair BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Colet P Chauffage-Sanitair BVBA
(Get full report from official database of BE for Colet P Chauffage-Sanitair BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Colet P Chauffage-Sanitair BVBA
Addition kinds of activities for Colet P Chauffage-Sanitair BVBA

072100. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
01190201. Emmer boerderij | Emmer farm
09130204. Garnalen, vangen van | Shrimp, catching of
35310800. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments
39990802. Boutiquing: decoratie cadeauartikelen met pailletten, fruit, enz. | Boutiquing: decorating gift items with sequins, fruit, etc.
79920000. Openbare golfbanen | Public golf courses
82310401. Boekenhuur | Book rental
91990401. Overheid, federale overheid | General government, federal government

Werken bij Colet P Chauffage-Sanitair BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Colet P Chauffage-Sanitair BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Colet P Chauffage-Sanitair BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Colet P Chauffage-Sanitair BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

  • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Chauffeur afzetcontainers - C of CE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs C of CE voor het vervoer van afzetcontainers. Als chauffeur verplaats je tussen de 5 en 7 containers per dag. Je moet niet alleen rijden, maar ook de container afbachen, af en toe uitkuisen, de container afkoppelen etc. Indien je in het bezit bent van een rijbewijs CE is dit een voordeel, omdat je soms met een remorque moet rijden. Elke chauffeur krijgt eerst een testdag, zodat je kan zien of deze job iets voor jou is of niet. Er is een optie om te starten vanuit Lokeren of vanuit Evergem.

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oud-Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • PRAKTIJKTRAINERS TUINAANLEG MET ERVARING (WEST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van Colet P Chauffage-Sanitair BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Colet P Chauffage-Sanitair BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Colet P Chauffage-Sanitair BVBA. Laat een reactie achter voor Colet P Chauffage-Sanitair BVBA. Colet P Chauffage-Sanitair BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Colet P Chauffage-Sanitair BVBA. Leave a respond for Colet P Chauffage-Sanitair BVBA. Colet P Chauffage-Sanitair BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Colet P Chauffage-Sanitair BVBA op de google maps. Adres en contacten Colet P Chauffage-Sanitair BVBA
Location of Colet P Chauffage-Sanitair BVBA on the google maps. Address and contacts of Colet P Chauffage-Sanitair BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Colet P Chauffage-Sanitair BVBA Colet P Chauffage-Sanitair BVBA: Herbo Werken NV | Vanparijs | P D S-Computing & Design | Graanstra | Tattoo Riquet

Other related companies as Colet P Chauffage-Sanitair BVBA: Herbo Werken NV | Vanparijs | P D S-Computing & Design | Graanstra | Tattoo Riquet

Colet P Chauffage-Sanitair BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw, België. De volledige naam van het bedrijf is Colet P Chauffage-Sanitair BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06621429443. Het bedrijf Colet P Chauffage-Sanitair BVBA bevindt zich op het adres: Pepingensesteenweg 120,1600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 852,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Colet P Chauffage-Sanitair BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Colet P Chauffage-Sanitair BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Colet P Chauffage-Sanitair BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Colet P Chauffage-Sanitair BVBA, openstaande posities, locatie van Colet P Chauffage-Sanitair BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Colet P Chauffage-Sanitair BVBA is a company, that was registered 2008 in Sint-Pieters-Leeuw region, Belgium. Full name of company is Colet P Chauffage-Sanitair BVBA, company assigned to the tax number BE06621429443. The company Colet P Chauffage-Sanitair BVBA is located at the address: Pepingensesteenweg 120,1600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 852,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Colet P Chauffage-Sanitair BVBA were not found.
The main activity of Colet P Chauffage-Sanitair BVBA is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Colet P Chauffage-Sanitair BVBA is not available. You also can look at reviews of Colet P Chauffage-Sanitair BVBA, open positions, location of Colet P Chauffage-Sanitair BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Colet P Chauffage-Sanitair BVBA, Sint-Pieters-Leeuw: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Colet P Chauffage-Sanitair BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Colet P Chauffage-Sanitair BVBA, Sint-Pieters-Leeuw: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Colet P Chauffage-Sanitair BVBA, employees, financial statistics.