CMS

Contactgegevens CMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CMS

Regio (region): Charleroi (Gilly), België

Adres (address): Chaussée de Lodelinsart 273,6060, België

Telefoon (phone): 071 48 68 26 071 48 68 26

Fax (fax): +32 (11) 854-96-35 +32 (11) 854-96-35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CMS
Products information CMS

BTW identificatienummer (tax): BE09475402832
Ondernemingsnummer: 7957916259
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 221,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CMS
(Get full report from official database of BE for CMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CMS
Addition kinds of activities for CMS

311102. Schoen leer | Shoe leather
331204. Structuur- en spoormolenproducten | Structural and rail mill products
27590202. Postkaarten, foto: printen, nsk | Post cards, picture: printing, nsk
30690602. Aangepaste samenstelling van rubberen materialen | Custom compounding of rubber materials
40119900. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
72990606. Telegram service, persoonlijk | Telegram service, personal

Werken bij CMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider ruwbouw (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Gullegem (Wevelgem) zijn we op zoek naar een arbeider ruwbouw voor zwembaden Ruwbouw rond de zwembaden plaatsen terrassen plaatsen Betonneren van zwembaden

  • Technisch bediende (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een technisch bediende (m/v) Je staat in voor de algemene administratie Tekenwerk (CAD) Voorbereidend werk voor het atelier Klanten helpen met het inladen van hun aankopen Sector : natuursteen

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te De Pinte 32 u per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 32 uren per week voor een gastgezin wonende te De Pinte .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft.Dagen en uren kunnen vrij besproken worden, De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • JOBSTUDENT VIDEO - FOTO - ONLINE MARKETING (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Als start-up zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor met talent voor: ONLINE MARKETING Plaatsen van nieuwsberichten (tekst, foto of video) op onze website Managen sociale media accounts: Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin Opstellen van mailings

  • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

    Type: Vaste Job

    Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

Zoek naar antwoorden van CMS in sociale netwerken
Look for responds of CMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CMS. Laat een reactie achter voor CMS. CMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CMS. Leave a respond for CMS. CMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CMS op de google maps. Adres en contacten CMS
Location of CMS on the google maps. Address and contacts of CMS

Andere gerelateerde bedrijven als come CMS CMS: Michiels NV | Nowak BVBA | Shape Car City | Grotenrath N | SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL

Other related companies as CMS: Michiels NV | Nowak BVBA | Shape Car City | Grotenrath N | SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL

CMS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Charleroi (Gilly), België. De volledige naam van het bedrijf is CMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09475402832. Het bedrijf CMS bevindt zich op het adres: Chaussée de Lodelinsart 273,6060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 221,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CMS is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CMS, openstaande posities, locatie van CMS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CMS is a company, that was registered 1995 in Charleroi (Gilly) region, Belgium. Full name of company is CMS, company assigned to the tax number BE09475402832. The company CMS is located at the address: Chaussée de Lodelinsart 273,6060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 221,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CMS were not found.
The main activity of CMS is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CMS is not available. You also can look at reviews of CMS, open positions, location of CMS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CMS, Charleroi (Gilly): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CMS, Charleroi (Gilly): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CMS, employees, financial statistics.