Arthur Siphon

Contactgegevens Arthur Siphon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arthur Siphon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arthur Siphon

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Oudburg 31,9000, België

Telefoon (phone): 0477 32 66 47 0477 32 66 47

Fax (fax): +32 (16) 984-77-79 +32 (16) 984-77-79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arthur Siphon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arthur Siphon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arthur Siphon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arthur Siphon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arthur Siphon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arthur Siphon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arthur Siphon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arthur Siphon
Products information Arthur Siphon

BTW identificatienummer (tax): BE02060455322
Ondernemingsnummer: 7806030273
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Arthur Siphon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arthur Siphon
(Get full report from official database of BE for Arthur Siphon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arthur Siphon
Addition kinds of activities for Arthur Siphon

2082. Malt dranken | Malt beverages
138299. Oplossingen voor olie en gas, niet inbegrepen | Oil and gas exploration services, nec
201199. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
35310601. backhoes | Backhoes
35360000. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
80110402. Psychiater | Psychiatrist

Werken bij Arthur Siphon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arthur Siphon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arthur Siphon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arthur Siphon. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Mechanieker/elektronicus bij De Lijn Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Lijn in Antwerpen is op zoek naar een technisch profiel voor de herstellingen van de pro-data toestellen op de trams. Je werkt dagelijks vanuit de stelplaats in Antwerpen. Pro-data toestellen zijn de gele toestellen op de trams dat de registratie, ticketing en boordcomputers van De Lijn digitaliseert (ontwaardingsmachine, scanning van de abonnementen, ...). Je zal voornamelijk worden ingezet voor het wegwerken van de opgelopen achterstand inzake de herstellingen van de pro-data toestellen (70% mechanisch werk, 30% elektronisch werk). Loonpakket: €14.6331/uur + €2.01standplaatsvergoeding/dag + €8/dag maaltijdcheque Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er is wel een 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je werkt 39u/week van maandag tot vrijdag. Uren: ma-do van 7u25-15u55 en vrijdag van 7u25-14u55. Je kunt één dag per maand onbetaalde recup opnemen. Deze vacature is tot eind 2018, met kans op verlenging.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • STUDENT HORECA (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar extra studenten die in het weekend kunnen worden ingezet. Men zoekt extra's voor de zaal en de keuken. Het is ook meegenomen als je tijdens de week kan werken.

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Studentenjob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Herentals- Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

Zoek naar antwoorden van Arthur Siphon in sociale netwerken
Look for responds of Arthur Siphon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arthur Siphon. Laat een reactie achter voor Arthur Siphon. Arthur Siphon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arthur Siphon. Leave a respond for Arthur Siphon. Arthur Siphon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arthur Siphon op de google maps. Adres en contacten Arthur Siphon
Location of Arthur Siphon on the google maps. Address and contacts of Arthur Siphon

Andere gerelateerde bedrijven als come Arthur Siphon Arthur Siphon: SERNICLAES SPRL | M.T.A. SPRL | Het Bjoetiehuisje | Duikschool Euro-Divers | UNLIFE

Other related companies as Arthur Siphon: SERNICLAES SPRL | M.T.A. SPRL | Het Bjoetiehuisje | Duikschool Euro-Divers | UNLIFE

Arthur Siphon is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Arthur Siphon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02060455322. Het bedrijf Arthur Siphon bevindt zich op het adres: Oudburg 31,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Arthur Siphon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arthur Siphon is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arthur Siphon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arthur Siphon, openstaande posities, locatie van Arthur Siphon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Arthur Siphon is a company, that was registered 1988 in Gent region, Belgium. Full name of company is Arthur Siphon, company assigned to the tax number BE02060455322. The company Arthur Siphon is located at the address: Oudburg 31,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Arthur Siphon were not found.
The main activity of Arthur Siphon is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Arthur Siphon is not available. You also can look at reviews of Arthur Siphon, open positions, location of Arthur Siphon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arthur Siphon, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arthur Siphon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arthur Siphon, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arthur Siphon, employees, financial statistics.