GROTERM/INSTA-KITS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • GROTERM/INSTA-KITS
Private companiesTobacco Products • GROTERM/INSTA-KITS

Contactgegevens GROTERM/INSTA-KITS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROTERM/INSTA-KITS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROTERM/INSTA-KITS

Regio (region): Torhout, België

Adres (address): Industrielaan 14,8820, België

Telefoon (phone): 050 21 17 41 050 21 17 41

Fax (fax): 050 21 69 88 050 21 69 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROTERM/INSTA-KITS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROTERM/INSTA-KITS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROTERM/INSTA-KITS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROTERM/INSTA-KITS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROTERM/INSTA-KITS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROTERM/INSTA-KITS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROTERM/INSTA-KITS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROTERM/INSTA-KITS
Products information GROTERM/INSTA-KITS

BTW identificatienummer (tax): BE05253906250
Ondernemingsnummer: 1352386474
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 304,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GROTERM/INSTA-KITS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROTERM/INSTA-KITS
(Get full report from official database of BE for GROTERM/INSTA-KITS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROTERM/INSTA-KITS
Addition kinds of activities for GROTERM/INSTA-KITS

243499. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec
382403. Voertuiginstrumenten | Vehicle instruments
15419901. Stomerij plantenbouw | Dry cleaning plant construction
31110309. Lederen omzetters | Leather converters
33249902. Commerciële investeringen gietstukken, ferro | Commercial investment castings, ferrous
37430110. Tank vrachtwagens en auto-apparatuur | Tank freight cars and car equipment
39990902. Rokers, bijen (bijenteeltbenodigdheden) | Smokers, bee (beekeepers' supplies)
58120302. Uitvoeren alleen (behalve pizza) restaurant | Carry-out only (except pizza) restaurant
82110401. School voor lichamelijk gehandicapten, n.w. | School for physically handicapped, nec

Werken bij GROTERM/INSTA-KITS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROTERM/INSTA-KITS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROTERM/INSTA-KITS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROTERM/INSTA-KITS. Looking for open vacancies in other companies

  • Colruyt Group Academy facturatieverwerking (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen Colruyt Group Academy zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de taken mbt facturatieverwerking zal opnemen en zal instaan voor een deel van het inplannen voor kinderfeestjes. Je zal de binnenkomende facturen aan de juiste bestelbonnen moeten koppelen en deze ook aan de juiste personen moeten doorsturen voor akkoord. Je zal ook instaan voor andere ondersteunende administratieve taken binnen jou team. Dit kan gaan van reservatie maken tot verwerken van mails.

  • OPERATOR / MACHINE BEDIENAAR - GOEDE VERLONING - GROEIEND BEDRIJF (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in volle expansie zoeken wij een gemotiveerde machinebedienaar in 2 ploegen. Je functie zal zeer polyvalent zijn op de afdeling. Het takenpakket bestaat uit: instellen van machines, opvolgen van het productieproces, aanvullen van grondstoffen, versnijden van product, latex laag aanbrengen, ... Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar een interne opleiding wordt voorzien. Eens je de volledige werking onder de knie hebt kan je doorgroeien tot meewerkend ploegleider ( indien je hiervoor interesse hebt)

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

  • Materiaalmeester (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

Zoek naar antwoorden van GROTERM/INSTA-KITS in sociale netwerken
Look for responds of GROTERM/INSTA-KITS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROTERM/INSTA-KITS. Laat een reactie achter voor GROTERM/INSTA-KITS. GROTERM/INSTA-KITS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROTERM/INSTA-KITS. Leave a respond for GROTERM/INSTA-KITS. GROTERM/INSTA-KITS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROTERM/INSTA-KITS op de google maps. Adres en contacten GROTERM/INSTA-KITS
Location of GROTERM/INSTA-KITS on the google maps. Address and contacts of GROTERM/INSTA-KITS

Andere gerelateerde bedrijven als come GROTERM/INSTA-KITS GROTERM/INSTA-KITS: Autopark Danny Vandenbroele | Zakenkantoor Berchem Service NV | Lesley's Music Store BVBA | ID4U bvba | Van der Meersch, Wence

Other related companies as GROTERM/INSTA-KITS: Autopark Danny Vandenbroele | Zakenkantoor Berchem Service NV | Lesley's Music Store BVBA | ID4U bvba | Van der Meersch, Wence

GROTERM/INSTA-KITS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Torhout, België. De volledige naam van het bedrijf is GROTERM/INSTA-KITS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05253906250. Het bedrijf GROTERM/INSTA-KITS bevindt zich op het adres: Industrielaan 14,8820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 304,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GROTERM/INSTA-KITS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROTERM/INSTA-KITS is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROTERM/INSTA-KITS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROTERM/INSTA-KITS, openstaande posities, locatie van GROTERM/INSTA-KITS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GROTERM/INSTA-KITS is a company, that was registered 2004 in Torhout region, Belgium. Full name of company is GROTERM/INSTA-KITS, company assigned to the tax number BE05253906250. The company GROTERM/INSTA-KITS is located at the address: Industrielaan 14,8820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 304,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GROTERM/INSTA-KITS were not found.
The main activity of GROTERM/INSTA-KITS is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GROTERM/INSTA-KITS is not available. You also can look at reviews of GROTERM/INSTA-KITS, open positions, location of GROTERM/INSTA-KITS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROTERM/INSTA-KITS, Torhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROTERM/INSTA-KITS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROTERM/INSTA-KITS, Torhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROTERM/INSTA-KITS, employees, financial statistics.