A.G. Decor

Contactgegevens A.G. Decor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.G. Decor: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.G. Decor

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Piersstraat 61-69,1080, België

Telefoon (phone): 02 411 32 72 02 411 32 72

Fax (fax): 02 411 67 70 02 411 67 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.G. Decor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.G. Decor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.G. Decor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.G. Decor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.G. Decor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.G. Decor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.G. Decor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.G. Decor
Products information A.G. Decor

BTW identificatienummer (tax): BE08947784423
Ondernemingsnummer: 1145019531
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 229,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.G. Decor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.G. Decor
(Get full report from official database of BE for A.G. Decor)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.G. Decor
Addition kinds of activities for A.G. Decor

20419910. Korenmolen voeden | Wheat mill feed
30690307. Kleding, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Clothing, vulcanized rubber or rubberized fabric
50930103. Bont stekken en plakjes | Fur cuttings and scraps
80490301. Spraakpatholoog | Speech pathologist
83229902. Vluchtelingendienst | Refugee service
87310203. Computer (hardware) ontwikkeling | Computer (hardware) development

Werken bij A.G. Decor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.G. Decor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.G. Decor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.G. Decor. Looking for open vacancies in other companies

  • MEESTERGAST ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een meestergast elektriciteit.

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • CNC Aluminium (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

  • Machinist (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen, zijn we op zoek naar een machinist met enige arvaring. Je werkt als machinist bandenkraan en werkt ook mee als arbeider in de wegenbouw (borduren plaatsen, bestratingen, ...)

  • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Hasselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • WERFLEIDER WEGENISWERKEN - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider heb je de dagelijkse leiding van 1 of meerdere werven waar je, onder meer, volgende taken zal uitvoeren: inplannen van de werken opvolging en controle van de uitgevoerde werken beheer van het materiaal op de werf bijwonen van de werfvergaderingen rapportering aan de werfleider sturen en motiveren van eigen werknemers en onderaannemers dagrapporten en dagboeken bijhouden organisatie van de werf

  • Instrumentist - verpleegkundige (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: KLINIEK BEAUCARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige in privékliniek voor plastische chirurgie, die zowel instrumenteert bij chirurg, omloop is als pre- en postoperatief patiënten begleidt. Mogelijkheid om te werken op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van A.G. Decor in sociale netwerken
Look for responds of A.G. Decor in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.G. Decor. Laat een reactie achter voor A.G. Decor. A.G. Decor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.G. Decor. Leave a respond for A.G. Decor. A.G. Decor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.G. Decor op de google maps. Adres en contacten A.G. Decor
Location of A.G. Decor on the google maps. Address and contacts of A.G. Decor

Andere gerelateerde bedrijven als come A.G. Decor A.G. Decor: Centrum voor Podologie | ELIONA | YAKULT BELGIUM SA | Prodivet Pharmaceuticals S.A. | Verschoore N.V.

Other related companies as A.G. Decor: Centrum voor Podologie | ELIONA | YAKULT BELGIUM SA | Prodivet Pharmaceuticals S.A. | Verschoore N.V.

A.G. Decor is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is A.G. Decor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08947784423. Het bedrijf A.G. Decor bevindt zich op het adres: Piersstraat 61-69,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 229,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.G. Decor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.G. Decor is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.G. Decor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.G. Decor, openstaande posities, locatie van A.G. Decor op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.G. Decor is a company, that was registered 1996 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is A.G. Decor, company assigned to the tax number BE08947784423. The company A.G. Decor is located at the address: Piersstraat 61-69,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 229,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.G. Decor were not found.
The main activity of A.G. Decor is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.G. Decor is not available. You also can look at reviews of A.G. Decor, open positions, location of A.G. Decor on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.G. Decor, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.G. Decor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.G. Decor, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.G. Decor, employees, financial statistics.