Verstraeten Moderna NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Verstraeten Moderna NV
Private companiesLegal Services • Verstraeten Moderna NV

Contactgegevens Verstraeten Moderna NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verstraeten Moderna NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verstraeten Moderna NV

Regio (region): Zaventem (Sterrebeek), België

Adres (address): Tramlaan 105,1933, België

Telefoon (phone): 02 731 92 70 02 731 92 70

Fax (fax): 02 731 17 05 02 731 17 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verstraeten Moderna NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verstraeten Moderna NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verstraeten Moderna NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verstraeten Moderna NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verstraeten Moderna NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verstraeten Moderna NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verstraeten Moderna NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verstraeten Moderna NV
Products information Verstraeten Moderna NV

BTW identificatienummer (tax): BE05730712890
Ondernemingsnummer: 6197357177
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 575,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Verstraeten Moderna NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verstraeten Moderna NV
(Get full report from official database of BE for Verstraeten Moderna NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verstraeten Moderna NV
Addition kinds of activities for Verstraeten Moderna NV

393102. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts
30890611. Gieten van primaire kunststoffen | Molding primary plastics
36639901. Antennes, transmissie en communicatie | Antennas, transmitting and communications
79991502. Vermaakconcessie | Amusement concession
80420000. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists

Werken bij Verstraeten Moderna NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verstraeten Moderna NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verstraeten Moderna NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verstraeten Moderna NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mainfreight Belgium

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DS TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

  • Werkvoorbereider / technisch tekenaar (3D) metaalsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Jouw hoofdtaak bestaat uit de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en verschillende metaalconstructies, dit op basis van schetsen en modellen. Om dit te realiseren maak je vooral gebruik van 3D-ontwerpsoftware (CREO / Spaceclaim), maar ook van enkele 2D toepassingen (ME10) Rekening houdend met de interne productiemogelijkheden ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats-tekeningen Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie Je vormt het directe aanspreekpunt voor de klanten Werfinspecties uitvoeren behoort eveneens tot jouw takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie, hun specialiteit is voornamelijk las- laser en plaatwerk.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Centric - Java Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context   IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline.   Currently we have an open position for a Senior Java/AEM Developer: As an Java developer, you are working as a programmer in a team that is responsible for the client's website,  . The website is an important asset , as this is the access point for customers to start their digital adventure. You aim for a perfect balance between technical complexity and satisfying as many customers as possible, whilst always keeping performance in mind. You keep an overall view on all components of the application and know how to make a distinction between future-proof solutions and fast-to-market requirements.     Responsibilities  Transform and develop all requirements and user stories to an appropriate architecture and solution in collaboration with the internal customer, IT architecture and IT Middleware; Write automated unit and integration tests; Propose improvements; Define technical guidelines; Document the implemented architecture and solution.   Education and level of experience Adobe Experience Manager platform (including OSGI, Sling and component development) is a big plus Minimum 5 years relevant experience as a Java developer 5 years relevant experience with JavaScript and Angular 1 (Angular 2 experience is a bonus) AEM knowledge is a big bonus Knowledge of Spring framework GIT versioning system has no mysteries Master the Dutch and English language Agile mindset, Scrum Clean code supporter, TDD mindset Continuous integration, Jenkins Implementation of and integrations with Web Services (SOAP, JSON) OWASP knowledge   Competences You develop in a Scrum team, according to Agile best-practices; You reflect on internal procedures related to standardization and methodologies and the documentation of it You are a team player with an own opinion and contribution You can work independently and in team You have an analytical mind You are able to gather knowledge from you team, as well as sharing your own You take responsibility You can handle stress situations You are able to organize and prioritize your work You are flexible in terms of working hours (occasionally weekend work) You are a strong communicator

Zoek naar antwoorden van Verstraeten Moderna NV in sociale netwerken
Look for responds of Verstraeten Moderna NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verstraeten Moderna NV. Laat een reactie achter voor Verstraeten Moderna NV. Verstraeten Moderna NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verstraeten Moderna NV. Leave a respond for Verstraeten Moderna NV. Verstraeten Moderna NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verstraeten Moderna NV op de google maps. Adres en contacten Verstraeten Moderna NV
Location of Verstraeten Moderna NV on the google maps. Address and contacts of Verstraeten Moderna NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Verstraeten Moderna NV Verstraeten Moderna NV: HENROTIN J-P | Van Hauwe-Somers BVBA | Anviroma N.V. | DS Fibres N.V. | vermeulen

Other related companies as Verstraeten Moderna NV: HENROTIN J-P | Van Hauwe-Somers BVBA | Anviroma N.V. | DS Fibres N.V. | vermeulen

Verstraeten Moderna NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Zaventem (Sterrebeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Verstraeten Moderna NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05730712890. Het bedrijf Verstraeten Moderna NV bevindt zich op het adres: Tramlaan 105,1933. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 575,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Verstraeten Moderna NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verstraeten Moderna NV is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verstraeten Moderna NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verstraeten Moderna NV, openstaande posities, locatie van Verstraeten Moderna NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verstraeten Moderna NV is a company, that was registered 2017 in Zaventem (Sterrebeek) region, Belgium. Full name of company is Verstraeten Moderna NV, company assigned to the tax number BE05730712890. The company Verstraeten Moderna NV is located at the address: Tramlaan 105,1933. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 575,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Verstraeten Moderna NV were not found.
The main activity of Verstraeten Moderna NV is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Verstraeten Moderna NV is not available. You also can look at reviews of Verstraeten Moderna NV, open positions, location of Verstraeten Moderna NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verstraeten Moderna NV, Zaventem (Sterrebeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verstraeten Moderna NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verstraeten Moderna NV, Zaventem (Sterrebeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verstraeten Moderna NV, employees, financial statistics.