Vermeulen & Zn

Contactgegevens Vermeulen & Zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vermeulen & Zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vermeulen & Zn

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Hundelgemsesteenweg 450,9820, België

Telefoon (phone): 09 230 81 31 09 230 81 31

Fax (fax): 09 230 35 21 09 230 35 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vermeulen & Zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vermeulen & Zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vermeulen & Zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vermeulen & Zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vermeulen & Zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vermeulen & Zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vermeulen & Zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vermeulen & Zn
Products information Vermeulen & Zn

BTW identificatienummer (tax): BE09838500976
Ondernemingsnummer: 9615203857
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vermeulen & Zn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vermeulen & Zn
(Get full report from official database of BE for Vermeulen & Zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vermeulen & Zn
Addition kinds of activities for Vermeulen & Zn

239400. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
24520103. Boerderijen gebouwen, geprefabriceerd of draagbaar: hout | Farm buildings, prefabricated or portable: wood
26560202. Ijscontainers: gemaakt van gekochte materialen | Ice cream containers: made from purchased material
28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols
34440102. Flumes, plaatwerk | Flumes, sheet metal
34460108. Railingen, geprefabriceerde metalen | Railings, prefabricated metal
50519901. Aluminiumstaafjes, staven, ingots, lakens, pijpen, platen, enz. | Aluminum bars, rods, ingots, sheets, pipes, plates, etc.
51910303. Zaden: veld, tuin en bloem | Seeds: field, garden, and flower
80110109. Pulmonale specialist, arts / chirurg | Pulmonary specialist, physician/surgeon
82119909. Vocational High School, nec | Vocational high school, nec

Werken bij Vermeulen & Zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vermeulen & Zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vermeulen & Zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vermeulen & Zn. Looking for open vacancies in other companies

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster.

  • Productiemedewerker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant een bedrijf in de Regio Diest zijn we op zoek naar een productiearbeider met doorgroeimogelijkheden. Taakomschrijving: - Opvolgen van recepturen; - afvullen van de paté - Paté voorzien van een spekbandje; - Schoonmaken van de productielijnen na afwerking - Afvulmachines instellen; - Volledige lijn opvolgen met bestellingen van klanten; - Verpakte goederen sorteren; #ropajobs

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Input orders in SAP Administratieve opvolging van de bestellingen Facturatie/ zorgen voor de retours van foute leveringen Telefonische oproepen ontvangen/ klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, enz…)

  • Bekister regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Studentenjob

    Uitvoeren van diverse karweiwerken op de werven zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. - Zowel traditionele als systeembekisting - plaatsen van wapening - betoneren - PVC-riolering - Klein metselwerk in betonblokken/snelbouw

  • Wegenwerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

Zoek naar antwoorden van Vermeulen & Zn in sociale netwerken
Look for responds of Vermeulen & Zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vermeulen & Zn. Laat een reactie achter voor Vermeulen & Zn. Vermeulen & Zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vermeulen & Zn. Leave a respond for Vermeulen & Zn. Vermeulen & Zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vermeulen & Zn op de google maps. Adres en contacten Vermeulen & Zn
Location of Vermeulen & Zn on the google maps. Address and contacts of Vermeulen & Zn

Andere gerelateerde bedrijven als come Vermeulen & Zn Vermeulen & Zn: RECYC-OIL NV | Grutman Home Decor NV | HBC BVBA | CD Plus SA | Comel S.A.

Other related companies as Vermeulen & Zn: RECYC-OIL NV | Grutman Home Decor NV | HBC BVBA | CD Plus SA | Comel S.A.

Vermeulen & Zn is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Vermeulen & Zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09838500976. Het bedrijf Vermeulen & Zn bevindt zich op het adres: Hundelgemsesteenweg 450,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 507,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vermeulen & Zn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vermeulen & Zn is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vermeulen & Zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vermeulen & Zn, openstaande posities, locatie van Vermeulen & Zn op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vermeulen & Zn is a company, that was registered 1987 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is Vermeulen & Zn, company assigned to the tax number BE09838500976. The company Vermeulen & Zn is located at the address: Hundelgemsesteenweg 450,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 507,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vermeulen & Zn were not found.
The main activity of Vermeulen & Zn is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vermeulen & Zn is not available. You also can look at reviews of Vermeulen & Zn, open positions, location of Vermeulen & Zn on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vermeulen & Zn, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vermeulen & Zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vermeulen & Zn, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vermeulen & Zn, employees, financial statistics.