Vermassen-Raes

Contactgegevens Vermassen-Raes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vermassen-Raes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vermassen-Raes

Regio (region): Herzele (Ressegem), België

Adres (address): Karnemelkstraat 35,9551, België

Telefoon (phone): 053 62 24 92 053 62 24 92

Fax (fax): 053 63 27 92 053 63 27 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vermassen-Raes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vermassen-Raes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vermassen-Raes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vermassen-Raes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vermassen-Raes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vermassen-Raes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vermassen-Raes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vermassen-Raes
Products information Vermassen-Raes

BTW identificatienummer (tax): BE01225769042
Ondernemingsnummer: 9776153564
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vermassen-Raes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vermassen-Raes
(Get full report from official database of BE for Vermassen-Raes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vermassen-Raes
Addition kinds of activities for Vermassen-Raes

223199. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
02719904. Konijnboerderij | Rabbit farm
28619902. Marine winkels, hout en tandvlees | Naval stores, wood and gum
34829903. Kernen, kogel: 30 mm. | Cores, bullet: 30 mm. and below
37130104. Truck tops | Truck tops
42129909. Lichte transport en cartage, lokaal | Light haulage and cartage, local
80110521. Sportgeneeskunde specialist, arts | Sports medicine specialist, physician

Werken bij Vermassen-Raes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vermassen-Raes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vermassen-Raes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vermassen-Raes. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Schoonmaakmedewerker te Lokeren - VOLTIJDS (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Je staat als schoonmaakmedewerker in voor het onderhoud van de vergaderzalen, burelen, sanitaire gedeelte, refter, bepaalde delen in productie.. Aan de hand van een weekschema voer je de taken uit, tevens ben je ook bereid bijkomende taken aan te nemen. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: BELLE & MOI

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

  • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • medewerker charcuterietoog (M/V) (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: EUROSPAR EINDHOUT

    Type: Vaste Job

    Je kunt zelfstandig werken terwijl je eveneens een echte teamplayer bent. Je werkt nauwkeurig en ordelijk. Je hebt oog voor detail en hygiëne. Je bent flexibel wat betreft weekendwerk. Je bent flexibel wat betreft uurrooster (soms beginnen om 6u of werken tot 20u) Ervaring met charcuterie/kaas/brood Ervaring met snijmachines

  • KELNER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RAFAELO

    Type: Flexijob

    Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Vermassen-Raes in sociale netwerken
Look for responds of Vermassen-Raes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vermassen-Raes. Laat een reactie achter voor Vermassen-Raes. Vermassen-Raes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vermassen-Raes. Leave a respond for Vermassen-Raes. Vermassen-Raes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vermassen-Raes op de google maps. Adres en contacten Vermassen-Raes
Location of Vermassen-Raes on the google maps. Address and contacts of Vermassen-Raes

Andere gerelateerde bedrijven als come Vermassen-Raes Vermassen-Raes: DE MEESTER | Waak-Beschutte Werkplaats VZW | Snebbout NV | Dufo Advies Vastgoed | Volvo Cars Gent N.V.

Other related companies as Vermassen-Raes: DE MEESTER | Waak-Beschutte Werkplaats VZW | Snebbout NV | Dufo Advies Vastgoed | Volvo Cars Gent N.V.

Vermassen-Raes is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Herzele (Ressegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Vermassen-Raes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01225769042. Het bedrijf Vermassen-Raes bevindt zich op het adres: Karnemelkstraat 35,9551. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 279,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vermassen-Raes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vermassen-Raes is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vermassen-Raes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vermassen-Raes, openstaande posities, locatie van Vermassen-Raes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vermassen-Raes is a company, that was registered 2008 in Herzele (Ressegem) region, Belgium. Full name of company is Vermassen-Raes, company assigned to the tax number BE01225769042. The company Vermassen-Raes is located at the address: Karnemelkstraat 35,9551. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 279,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vermassen-Raes were not found.
The main activity of Vermassen-Raes is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vermassen-Raes is not available. You also can look at reviews of Vermassen-Raes, open positions, location of Vermassen-Raes on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vermassen-Raes, Herzele (Ressegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vermassen-Raes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vermassen-Raes, Herzele (Ressegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vermassen-Raes, employees, financial statistics.