VAN HOORNYCK P

Contactgegevens VAN HOORNYCK P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HOORNYCK P: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HOORNYCK P

Regio (region): Sint-Niklaas (Belsele), België

Adres (address): Tuinlaan 51,9111, België

Telefoon (phone): 03 766 40 34; 0477 99 27 46 03 766 40 34; 0477 99 27 46

Fax (fax): +32 (16) 983-34-31 +32 (16) 983-34-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HOORNYCK P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HOORNYCK P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HOORNYCK P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HOORNYCK P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HOORNYCK P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HOORNYCK P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HOORNYCK P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HOORNYCK P
Products information VAN HOORNYCK P

BTW identificatienummer (tax): BE03623260498
Ondernemingsnummer: 8008728027
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VAN HOORNYCK P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HOORNYCK P
(Get full report from official database of BE for VAN HOORNYCK P)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HOORNYCK P
Addition kinds of activities for VAN HOORNYCK P

7993. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices
02110000. Rundvee veevoeders | Beef cattle feedlots
36770101. Constante impedantie transformatoren | Constant impedance transformers
38120123. Omnibearing indicatoren | Omnibearing indicators
38299914. Pyrheliometers | Pyrheliometers
72990502. Party planning service | Party planning service
87349908. Zaad test laboratorium | Seed testing laboratory

Werken bij VAN HOORNYCK P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HOORNYCK P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HOORNYCK P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HOORNYCK P. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur / productiearbeider (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiearbeider die instaat voor het monteren van slangen, het dichten van stansen en het in orde houden van het magazijn. Je krijgt een interne opleiding waarna je zal instaan voor het volledige productieproces.

  • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Jobstudent weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Nazareth zijn we op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten. Je zult meehelpen in de verschillende afdelingen bij het aanvullen, klanten bedienen, kassawerk, ...

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van VAN HOORNYCK P in sociale netwerken
Look for responds of VAN HOORNYCK P in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HOORNYCK P. Laat een reactie achter voor VAN HOORNYCK P. VAN HOORNYCK P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HOORNYCK P. Leave a respond for VAN HOORNYCK P. VAN HOORNYCK P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HOORNYCK P op de google maps. Adres en contacten VAN HOORNYCK P
Location of VAN HOORNYCK P on the google maps. Address and contacts of VAN HOORNYCK P

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HOORNYCK P VAN HOORNYCK P: Artalu Kaderfabriek N.V. | Houyoux Constructions S.A. | BROGNIET JOHN | TKS SA | VG RECYCLING NV

Other related companies as VAN HOORNYCK P: Artalu Kaderfabriek N.V. | Houyoux Constructions S.A. | BROGNIET JOHN | TKS SA | VG RECYCLING NV

VAN HOORNYCK P is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas (Belsele), België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HOORNYCK P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03623260498. Het bedrijf VAN HOORNYCK P bevindt zich op het adres: Tuinlaan 51,9111. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VAN HOORNYCK P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN HOORNYCK P is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HOORNYCK P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HOORNYCK P, openstaande posities, locatie van VAN HOORNYCK P op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN HOORNYCK P is a company, that was registered 2017 in Sint-Niklaas (Belsele) region, Belgium. Full name of company is VAN HOORNYCK P, company assigned to the tax number BE03623260498. The company VAN HOORNYCK P is located at the address: Tuinlaan 51,9111. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VAN HOORNYCK P were not found.
The main activity of VAN HOORNYCK P is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HOORNYCK P is not available. You also can look at reviews of VAN HOORNYCK P, open positions, location of VAN HOORNYCK P on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HOORNYCK P, Sint-Niklaas (Belsele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HOORNYCK P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HOORNYCK P, Sint-Niklaas (Belsele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HOORNYCK P, employees, financial statistics.