V.S.A. SYSTEMS NV

Contactgegevens V.S.A. SYSTEMS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.S.A. SYSTEMS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.S.A. SYSTEMS NV

Regio (region): Maaseik, België

Adres (address): Driebekenweg 4,3680, België

Telefoon (phone): 089 56 18 55 089 56 18 55

Fax (fax): 089 56 78 28 089 56 78 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.S.A. SYSTEMS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.S.A. SYSTEMS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.S.A. SYSTEMS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.S.A. SYSTEMS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.S.A. SYSTEMS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.S.A. SYSTEMS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.S.A. SYSTEMS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.S.A. SYSTEMS NV
Products information V.S.A. SYSTEMS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07537139892
Ondernemingsnummer: 8294921875
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 598,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in V.S.A. SYSTEMS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.S.A. SYSTEMS NV
(Get full report from official database of BE for V.S.A. SYSTEMS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.S.A. SYSTEMS NV
Addition kinds of activities for V.S.A. SYSTEMS NV

17519903. Scheepsschrijnwerk | Ship joinery
30890212. Lampen en tinten, kunststoffen | Lamp bases and shades, plastics
35310303. Lijmapparatuur, spoor | Laying equipment, rail
38250104. Bleed control cabinets (motortesters) | Bleed control cabinets (engine testers)
50630301. Apparatuurdraad en touw | Apparatus wire and cordage
50990401. Kinderwagens, kinderwagens en aanverwante producten | Baby carriages, strollers and related products
59999916. Loodgieters en verwarming benodigdheden | Plumbing and heating supplies
92220401. Juridische raad en vervolging, federale overheid | Legal counsel and prosecution, federal government

Werken bij V.S.A. SYSTEMS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.S.A. SYSTEMS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.S.A. SYSTEMS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.S.A. SYSTEMS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeiders die losse dagen in de week kunnen werken : dagwerk ! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een brouwerij voert u allerhande productietaken uit. Dit betreft losse arbeid.

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er wordt gewerkt de maandag 6 u & de donderdag 6 u.Combineren met andere gezinnen in de buurt , zeker mogelijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

  • Magazijnier (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    In het magazijn voel je je als een vis in het water. Inkomende en uitgaande goederen worden dan ook met plezier door jou gecontroleerd. Het klaarzetten van bestellingen of het inpakken van producten? Jij draagt graag je steentje bij in het team. Je beschikt over de nodige drive zodat de klant tijdig kan genieten van zijn pakje.  Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is één van de grootste winkels in België voor elektrische materialen en verlichting. Dankzij hun grote voorraad beantwoorden zij direct aan alle particuliere, zakelijke en industriële elektriciteitsbehoeften. Particulier, elektricien, doe-het-zelver of architect? Iedereen is hier welkom!

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

Zoek naar antwoorden van V.S.A. SYSTEMS NV in sociale netwerken
Look for responds of V.S.A. SYSTEMS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.S.A. SYSTEMS NV. Laat een reactie achter voor V.S.A. SYSTEMS NV. V.S.A. SYSTEMS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.S.A. SYSTEMS NV. Leave a respond for V.S.A. SYSTEMS NV. V.S.A. SYSTEMS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.S.A. SYSTEMS NV op de google maps. Adres en contacten V.S.A. SYSTEMS NV
Location of V.S.A. SYSTEMS NV on the google maps. Address and contacts of V.S.A. SYSTEMS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come V.S.A. SYSTEMS NV V.S.A. SYSTEMS NV: BOUTTRY GERRY | Aviflora | Slabbinck NV | Umac Midwest NV | Lustrerie Fantasia N.V.

Other related companies as V.S.A. SYSTEMS NV: BOUTTRY GERRY | Aviflora | Slabbinck NV | Umac Midwest NV | Lustrerie Fantasia N.V.

V.S.A. SYSTEMS NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Maaseik, België. De volledige naam van het bedrijf is V.S.A. SYSTEMS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07537139892. Het bedrijf V.S.A. SYSTEMS NV bevindt zich op het adres: Driebekenweg 4,3680. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 598,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in V.S.A. SYSTEMS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.S.A. SYSTEMS NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.S.A. SYSTEMS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.S.A. SYSTEMS NV, openstaande posities, locatie van V.S.A. SYSTEMS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

V.S.A. SYSTEMS NV is a company, that was registered 1993 in Maaseik region, Belgium. Full name of company is V.S.A. SYSTEMS NV, company assigned to the tax number BE07537139892. The company V.S.A. SYSTEMS NV is located at the address: Driebekenweg 4,3680. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 598,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in V.S.A. SYSTEMS NV were not found.
The main activity of V.S.A. SYSTEMS NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of V.S.A. SYSTEMS NV is not available. You also can look at reviews of V.S.A. SYSTEMS NV, open positions, location of V.S.A. SYSTEMS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.S.A. SYSTEMS NV, Maaseik: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.S.A. SYSTEMS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.S.A. SYSTEMS NV, Maaseik: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.S.A. SYSTEMS NV, employees, financial statistics.