Stroming BVBA

Contactgegevens Stroming BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stroming BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stroming BVBA

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Kerkstraat 25A,9820, België

Telefoon (phone): 09 230 11 18 09 230 11 18

Fax (fax): 09 232 05 08; 09 232 05 58 09 232 05 08; 09 232 05 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stroming BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stroming BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stroming BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stroming BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stroming BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stroming BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stroming BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stroming BVBA
Products information Stroming BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09233428955
Ondernemingsnummer: 6370117187
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 562,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Stroming BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stroming BVBA
(Get full report from official database of BE for Stroming BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stroming BVBA
Addition kinds of activities for Stroming BVBA

207699. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
306100. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
344602. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
596104. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order
37249904. Motorverwarmers, vliegtuigen | Engine heaters, aircraft
38420108. Linemen's veiligheidsgordels | Linemen's safety belts
50390000. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
72999906. Huishoudelijke verbetering en renovatie contractant agentschap | Home improvement and renovation contractor agency
79990602. Schaatsbaanoperatie | Ice skating rink operation

Werken bij Stroming BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stroming BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stroming BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stroming BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

  • Metser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wervik, regio Menen, zoeken we een ervaren metser Metsen met draad van hoek tot hoek Je voert ook polyvalente zaken uit: isolatie plaatsen, verwijderen van mortel, plaatsen steigers, ...

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Balegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

Zoek naar antwoorden van Stroming BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Stroming BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stroming BVBA. Laat een reactie achter voor Stroming BVBA. Stroming BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stroming BVBA. Leave a respond for Stroming BVBA. Stroming BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stroming BVBA op de google maps. Adres en contacten Stroming BVBA
Location of Stroming BVBA on the google maps. Address and contacts of Stroming BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Stroming BVBA Stroming BVBA: Pepermans Albert | Penneman BVBA | Audio Visual Conference Technology SPRL | Evolukit-Kadral SA | Académie Sommarti

Other related companies as Stroming BVBA: Pepermans Albert | Penneman BVBA | Audio Visual Conference Technology SPRL | Evolukit-Kadral SA | Académie Sommarti

Stroming BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Stroming BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09233428955. Het bedrijf Stroming BVBA bevindt zich op het adres: Kerkstraat 25A,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 562,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Stroming BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stroming BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stroming BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stroming BVBA, openstaande posities, locatie van Stroming BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stroming BVBA is a company, that was registered 2011 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is Stroming BVBA, company assigned to the tax number BE09233428955. The company Stroming BVBA is located at the address: Kerkstraat 25A,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 562,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Stroming BVBA were not found.
The main activity of Stroming BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Stroming BVBA is not available. You also can look at reviews of Stroming BVBA, open positions, location of Stroming BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stroming BVBA, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stroming BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stroming BVBA, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stroming BVBA, employees, financial statistics.