Sani-Heating BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Sani-Heating BVBA
Private companiesMotion Pictures • Sani-Heating BVBA

Contactgegevens Sani-Heating BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sani-Heating BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sani-Heating BVBA

Regio (region): Zottegem (Erwetegem), België

Adres (address): Smissenhoek 104,9620, België

Telefoon (phone): 09 361 09 69 09 361 09 69

Fax (fax): 09 361 09 70 09 361 09 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sani-Heating BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sani-Heating BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sani-Heating BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sani-Heating BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sani-Heating BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sani-Heating BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sani-Heating BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sani-Heating BVBA
Products information Sani-Heating BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02702331542
Ondernemingsnummer: 5908966064
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sani-Heating BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sani-Heating BVBA
(Get full report from official database of BE for Sani-Heating BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sani-Heating BVBA
Addition kinds of activities for Sani-Heating BVBA

3533. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
01610104. Watermeloen boerderij | Watermelon farm
07510200. Pluimvee diensten | Poultry services
36749907. Nucleaire detectoren, vaste toestand | Nuclear detectors, solid state
79991304. Loterij operatie | Lottery operation

Werken bij Sani-Heating BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sani-Heating BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sani-Heating BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sani-Heating BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Gent (Gent en Lochristi) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 32 uren/week - woensdagnamiddag thuis en donderdag maar 1 klant van 6 uren waardoor u me-time heeft ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar iemand die op zoek is naar een eerste vaste functie. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties; dit kan op de afdeling marketing, communicatie of zelfs de technische afdeling.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KNOKKE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van Sani-Heating BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Sani-Heating BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sani-Heating BVBA. Laat een reactie achter voor Sani-Heating BVBA. Sani-Heating BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sani-Heating BVBA. Leave a respond for Sani-Heating BVBA. Sani-Heating BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sani-Heating BVBA op de google maps. Adres en contacten Sani-Heating BVBA
Location of Sani-Heating BVBA on the google maps. Address and contacts of Sani-Heating BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sani-Heating BVBA Sani-Heating BVBA: Brandt et Fils SA | Alay Résidence | Hypor Fokzeugen & KI Centrum | De Nijs R BVBA | Dennis Gurnick

Other related companies as Sani-Heating BVBA: Brandt et Fils SA | Alay Résidence | Hypor Fokzeugen & KI Centrum | De Nijs R BVBA | Dennis Gurnick

Sani-Heating BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Zottegem (Erwetegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Sani-Heating BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02702331542. Het bedrijf Sani-Heating BVBA bevindt zich op het adres: Smissenhoek 104,9620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sani-Heating BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sani-Heating BVBA is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sani-Heating BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sani-Heating BVBA, openstaande posities, locatie van Sani-Heating BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sani-Heating BVBA is a company, that was registered 2006 in Zottegem (Erwetegem) region, Belgium. Full name of company is Sani-Heating BVBA, company assigned to the tax number BE02702331542. The company Sani-Heating BVBA is located at the address: Smissenhoek 104,9620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sani-Heating BVBA were not found.
The main activity of Sani-Heating BVBA is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sani-Heating BVBA is not available. You also can look at reviews of Sani-Heating BVBA, open positions, location of Sani-Heating BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sani-Heating BVBA, Zottegem (Erwetegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sani-Heating BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sani-Heating BVBA, Zottegem (Erwetegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sani-Heating BVBA, employees, financial statistics.