RUPEL-VANPEBORGH BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • RUPEL-VANPEBORGH BVBA
Private companiesFood Stores • RUPEL-VANPEBORGH BVBA

Contactgegevens RUPEL-VANPEBORGH BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUPEL-VANPEBORGH BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUPEL-VANPEBORGH BVBA

Regio (region): Mortsel, België

Adres (address): Antwerpsestraat 121,2640, België

Telefoon (phone): 03 448 19 22 03 448 19 22

Fax (fax): 03 440 48 21 03 440 48 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUPEL-VANPEBORGH BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUPEL-VANPEBORGH BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUPEL-VANPEBORGH BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUPEL-VANPEBORGH BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUPEL-VANPEBORGH BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUPEL-VANPEBORGH BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUPEL-VANPEBORGH BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUPEL-VANPEBORGH BVBA
Products information RUPEL-VANPEBORGH BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05290435791
Ondernemingsnummer: 6659057617
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 328,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in RUPEL-VANPEBORGH BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUPEL-VANPEBORGH BVBA
(Get full report from official database of BE for RUPEL-VANPEBORGH BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUPEL-VANPEBORGH BVBA
Addition kinds of activities for RUPEL-VANPEBORGH BVBA

1791. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
249100. Houtbescherming | Wood preserving
353108. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments
22840305. Naaigaren | Sewing thread
26740103. Winkelzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Shopping bags: made from purchased materials
47850202. Inspectie diensten in verband met transport | Inspection services connected with transportation
50650101. Mobiele telefoonapparatuur | Mobile telephone equipment

Werken bij RUPEL-VANPEBORGH BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUPEL-VANPEBORGH BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUPEL-VANPEBORGH BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUPEL-VANPEBORGH BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Demonstrateur/Chauffeur M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Urgentiemaatregelen uitvoeren in geval van ongeval De betrokken diensten waarschuwen - Basisonderhoud uitvoeren Het voertuig reinigen - Een specifiek voertuig besturen: Vaste wagen - Verplaatsingen doen: Nationaal - Opvolg- en activiteitengegevens registreren De informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Producten of goederen ophalen, vervoeren en leveren De conformiteit van de goederen samen met de klant controleren - De aanwezigheid en geldigheid van boord- en transportdocumenten nakijken - Het laden van goederen in het voertuig organiseren of controleren - Een voertuig manueel of met behulp van niet-gemotoriseerde machines voor goederenbehandeling laden en lossen - Een specifiek voertuig besturen: Vrachtwagen met laadklep - Het traject bepalen volgens de eigenschappen van het voertuig, de lading en de leveringsprioriteiten

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Passievolle Bakker (OPDORP)

    Regio: OPDORP

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVENEKEN/ZAFFELARE (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zeveneken en Zaffelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Receptionist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: BUDGET IBIS

    Type: Studentenjob

    Ibis budget Leuven is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om haar jong en dynamisch team te vervolledigen. Als aanspreekpunt van de gasten binnen het hotel wordt er van u verwacht dat u klantvriendelijk bent ingesteld. Door uw onthaal krijgt de gast een aangenaam gevoel bij zijn verblijf. Indien u flexibel bent, niet bang bent om verantwoordelijkheid te nemen, verschillende talen beheerst en van variatie houdt, dan is deze job zeker voor u ! Wij werken met een 3-ploegenstelsel volgens volgende uren: 7u - 15u / 15u - 23u / 23u - 7u

  • Procesoperator (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van RUPEL-VANPEBORGH BVBA in sociale netwerken
Look for responds of RUPEL-VANPEBORGH BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUPEL-VANPEBORGH BVBA. Laat een reactie achter voor RUPEL-VANPEBORGH BVBA. RUPEL-VANPEBORGH BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUPEL-VANPEBORGH BVBA. Leave a respond for RUPEL-VANPEBORGH BVBA. RUPEL-VANPEBORGH BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUPEL-VANPEBORGH BVBA op de google maps. Adres en contacten RUPEL-VANPEBORGH BVBA
Location of RUPEL-VANPEBORGH BVBA on the google maps. Address and contacts of RUPEL-VANPEBORGH BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come RUPEL-VANPEBORGH BVBA RUPEL-VANPEBORGH BVBA: VARTA-DEAL | T.A.I.L. bvba-TRUE ARCHITECTURE INTERIOR LIFE | Mecasoft SA | Mulier Lode BVBA | Europhos S.A.

Other related companies as RUPEL-VANPEBORGH BVBA: VARTA-DEAL | T.A.I.L. bvba-TRUE ARCHITECTURE INTERIOR LIFE | Mecasoft SA | Mulier Lode BVBA | Europhos S.A.

RUPEL-VANPEBORGH BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Mortsel, België. De volledige naam van het bedrijf is RUPEL-VANPEBORGH BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05290435791. Het bedrijf RUPEL-VANPEBORGH BVBA bevindt zich op het adres: Antwerpsestraat 121,2640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 328,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in RUPEL-VANPEBORGH BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUPEL-VANPEBORGH BVBA is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUPEL-VANPEBORGH BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUPEL-VANPEBORGH BVBA, openstaande posities, locatie van RUPEL-VANPEBORGH BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RUPEL-VANPEBORGH BVBA is a company, that was registered 2013 in Mortsel region, Belgium. Full name of company is RUPEL-VANPEBORGH BVBA, company assigned to the tax number BE05290435791. The company RUPEL-VANPEBORGH BVBA is located at the address: Antwerpsestraat 121,2640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 328,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in RUPEL-VANPEBORGH BVBA were not found.
The main activity of RUPEL-VANPEBORGH BVBA is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RUPEL-VANPEBORGH BVBA is not available. You also can look at reviews of RUPEL-VANPEBORGH BVBA, open positions, location of RUPEL-VANPEBORGH BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUPEL-VANPEBORGH BVBA, Mortsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUPEL-VANPEBORGH BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUPEL-VANPEBORGH BVBA, Mortsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUPEL-VANPEBORGH BVBA, employees, financial statistics.