ROOBROECK TANKSERVICE

Contactgegevens ROOBROECK TANKSERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROOBROECK TANKSERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROOBROECK TANKSERVICE

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Zeebergkaai 7,9300, België

Telefoon (phone): 053 77 44 68; 053 77 80 07; 053 78 68 78 053 77 44 68; 053 77 80 07; 053 78 68 78

Fax (fax): 053 77 80 07 053 77 80 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROOBROECK TANKSERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROOBROECK TANKSERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROOBROECK TANKSERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROOBROECK TANKSERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROOBROECK TANKSERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROOBROECK TANKSERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROOBROECK TANKSERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROOBROECK TANKSERVICE
Products information ROOBROECK TANKSERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE05522521972
Ondernemingsnummer: 6404449462
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 197,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ROOBROECK TANKSERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROOBROECK TANKSERVICE
(Get full report from official database of BE for ROOBROECK TANKSERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROOBROECK TANKSERVICE
Addition kinds of activities for ROOBROECK TANKSERVICE

20990502. Dressings, salade: droge mengsels | Dressings, salad: dry mixes
23539909. Opera hoeden | Opera hats
26729903. Bekleed papier, behalve fotografisch, koolstof, of schuurmiddel | Coated paper, except photographic, carbon, or abrasive
34890102. Kanonnen en houwers, meer dan 30 mm. | Cannons and howitzers, over 30 mm.
35360200. Kranen en monorail systemen | Cranes and monorail systems
39310107. Frames, piano terug | Frames, piano back
50990503. Tapes en cassettes, vooraf vastgelegd | Tapes and cassettes, prerecorded
52310300. Muurbedekkingen | Wallcoverings
92220102. District advocatenkantoor | District attorneys' office

Werken bij ROOBROECK TANKSERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROOBROECK TANKSERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROOBROECK TANKSERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROOBROECK TANKSERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

  • Stikster/stikker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten regio Noord-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren stikster/stikker in dagdienst.  Je zal instaan voor het stikken en snijden van boxsprings en toebehoren van matrashoezen 

  • Plaatslager (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van ons carrosserie-team. Je voert herstellingen professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit volgens je bekwaamheden

  • Magazijnier (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - ontvangen van klanten en transportfirma's - manueel lossen en laden - inkomende en uitgaande orders verwerken - goederen verwerken in het ERP systeem - magazijn mee proper houden - heftruck rijden

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

  • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van ROOBROECK TANKSERVICE in sociale netwerken
Look for responds of ROOBROECK TANKSERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROOBROECK TANKSERVICE. Laat een reactie achter voor ROOBROECK TANKSERVICE. ROOBROECK TANKSERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROOBROECK TANKSERVICE. Leave a respond for ROOBROECK TANKSERVICE. ROOBROECK TANKSERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROOBROECK TANKSERVICE op de google maps. Adres en contacten ROOBROECK TANKSERVICE
Location of ROOBROECK TANKSERVICE on the google maps. Address and contacts of ROOBROECK TANKSERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROOBROECK TANKSERVICE ROOBROECK TANKSERVICE: De Lelie BVBA | Debels BVBA | VANDEKERCKHOVE JOHN BVBA | Kopelino | Dockx Woningbouw B.V.B.A.

Other related companies as ROOBROECK TANKSERVICE: De Lelie BVBA | Debels BVBA | VANDEKERCKHOVE JOHN BVBA | Kopelino | Dockx Woningbouw B.V.B.A.

ROOBROECK TANKSERVICE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is ROOBROECK TANKSERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05522521972. Het bedrijf ROOBROECK TANKSERVICE bevindt zich op het adres: Zeebergkaai 7,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 197,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ROOBROECK TANKSERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROOBROECK TANKSERVICE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROOBROECK TANKSERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROOBROECK TANKSERVICE, openstaande posities, locatie van ROOBROECK TANKSERVICE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROOBROECK TANKSERVICE is a company, that was registered 2013 in Aalst region, Belgium. Full name of company is ROOBROECK TANKSERVICE, company assigned to the tax number BE05522521972. The company ROOBROECK TANKSERVICE is located at the address: Zeebergkaai 7,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 197,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ROOBROECK TANKSERVICE were not found.
The main activity of ROOBROECK TANKSERVICE is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROOBROECK TANKSERVICE is not available. You also can look at reviews of ROOBROECK TANKSERVICE, open positions, location of ROOBROECK TANKSERVICE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROOBROECK TANKSERVICE, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROOBROECK TANKSERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROOBROECK TANKSERVICE, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROOBROECK TANKSERVICE, employees, financial statistics.