LOIKAN NV/DENYS JAN NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • LOIKAN NV/DENYS JAN NV
Private companiesCoal Mining • LOIKAN NV/DENYS JAN NV

Contactgegevens LOIKAN NV/DENYS JAN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOIKAN NV/DENYS JAN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOIKAN NV/DENYS JAN NV

Regio (region): Brugge (Assebroek), België

Adres (address): Engelendalelaan 119,8310, België

Telefoon (phone): 050 36 28 26 050 36 28 26

Fax (fax): 050 36 28 26 050 36 28 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOIKAN NV/DENYS JAN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOIKAN NV/DENYS JAN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOIKAN NV/DENYS JAN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOIKAN NV/DENYS JAN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOIKAN NV/DENYS JAN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOIKAN NV/DENYS JAN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOIKAN NV/DENYS JAN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOIKAN NV/DENYS JAN NV
Products information LOIKAN NV/DENYS JAN NV

BTW identificatienummer (tax): BE09951110839
Ondernemingsnummer: 9598175048
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LOIKAN NV/DENYS JAN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOIKAN NV/DENYS JAN NV
(Get full report from official database of BE for LOIKAN NV/DENYS JAN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOIKAN NV/DENYS JAN NV
Addition kinds of activities for LOIKAN NV/DENYS JAN NV

8243. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
608100. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
22410110. wicking | Wicking
24990400. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
32110000. Vlakglas | Flat glass
33510201. Koperen buis | Copper pipe
34630101. Motor of turbine smeedstukken, nonferrous | Engine or turbine forgings, nonferrous
50130202. Garage service apparatuur | Garage service equipment
51590402. Zijde, rauw | Silk, raw

Werken bij LOIKAN NV/DENYS JAN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOIKAN NV/DENYS JAN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOIKAN NV/DENYS JAN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOIKAN NV/DENYS JAN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Ardooie-Tielt-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Teamleader goederenverzameling (m/v) Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Distributiecentrum LCL (Leie)

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw team van 10-60 arbeiders sta je dagelijks borg voor de vlotte doorstroming van de retours en de bestellingen. Je waakt over de correcte controle en sortering van de uitgestuurde paletten en de toepassing van voorschriften met betrekking tot palethoogte en veilige stapeling. Je zorgt voor een punctuele opvolging van de artikelen- en documentenstroom waarbij het stockrapport steeds foutloos bijgehouden wordt. Je assisteert onze Chef Goederenverzameling in al zijn verantwoordelijkheden en bent het aanspreekpunt van alle arbeiders tijdens zijn afwezigheid. Naast de dagelijkse werkplanning en opvolging van jouw medewerkers draag je zorg voor de aanwerving, interne opleiding en begeleiding van nieuwe teamleden. Bovendien slaag je erin door motivatie en sociaal leiderschap jouw het team tot optimale resultaten en kwaliteit te brengen. Daarnaast detecteer je verbeteringspotentieel bij de werkprocessen van jouw team. Zo slaag je erin dat jouw team alle bestellingen correct, snel en efficiënt klaar maakt voor de expeditie. Je bent tewerkgesteld in Gullegem en rapporteert rechtstreeks aan de Chef Goederenverzameling

  • Hulpkok (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: BRAMEVA

    Type: Vaste Job

    Assisteren bij alle voorbereidingen, diensten en bestellingen in de keuken.

  • Autotechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DI NITTO

    Type: Vaste Job

    Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

Zoek naar antwoorden van LOIKAN NV/DENYS JAN NV in sociale netwerken
Look for responds of LOIKAN NV/DENYS JAN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOIKAN NV/DENYS JAN NV. Laat een reactie achter voor LOIKAN NV/DENYS JAN NV. LOIKAN NV/DENYS JAN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOIKAN NV/DENYS JAN NV. Leave a respond for LOIKAN NV/DENYS JAN NV. LOIKAN NV/DENYS JAN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOIKAN NV/DENYS JAN NV op de google maps. Adres en contacten LOIKAN NV/DENYS JAN NV
Location of LOIKAN NV/DENYS JAN NV on the google maps. Address and contacts of LOIKAN NV/DENYS JAN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LOIKAN NV/DENYS JAN NV LOIKAN NV/DENYS JAN NV: Lecry-Dulac Ets SPRL | Byttebier Peter BVBA | Pyramis Consulting BVBA | Objectif Pub | Peerboom Family

Other related companies as LOIKAN NV/DENYS JAN NV: Lecry-Dulac Ets SPRL | Byttebier Peter BVBA | Pyramis Consulting BVBA | Objectif Pub | Peerboom Family

LOIKAN NV/DENYS JAN NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brugge (Assebroek), België. De volledige naam van het bedrijf is LOIKAN NV/DENYS JAN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09951110839. Het bedrijf LOIKAN NV/DENYS JAN NV bevindt zich op het adres: Engelendalelaan 119,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 515,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LOIKAN NV/DENYS JAN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOIKAN NV/DENYS JAN NV is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOIKAN NV/DENYS JAN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOIKAN NV/DENYS JAN NV, openstaande posities, locatie van LOIKAN NV/DENYS JAN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LOIKAN NV/DENYS JAN NV is a company, that was registered 2009 in Brugge (Assebroek) region, Belgium. Full name of company is LOIKAN NV/DENYS JAN NV, company assigned to the tax number BE09951110839. The company LOIKAN NV/DENYS JAN NV is located at the address: Engelendalelaan 119,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 515,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LOIKAN NV/DENYS JAN NV were not found.
The main activity of LOIKAN NV/DENYS JAN NV is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LOIKAN NV/DENYS JAN NV is not available. You also can look at reviews of LOIKAN NV/DENYS JAN NV, open positions, location of LOIKAN NV/DENYS JAN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOIKAN NV/DENYS JAN NV, Brugge (Assebroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOIKAN NV/DENYS JAN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOIKAN NV/DENYS JAN NV, Brugge (Assebroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOIKAN NV/DENYS JAN NV, employees, financial statistics.