Lauryssen Jos BVBA

Contactgegevens Lauryssen Jos BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lauryssen Jos BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lauryssen Jos BVBA

Regio (region): Brecht (Sint-Lenaarts), België

Adres (address): D'Hoef 3,2960, België

Telefoon (phone): 03 313 00 24 03 313 00 24

Fax (fax): 03 313 74 14 03 313 74 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lauryssen Jos BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lauryssen Jos BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lauryssen Jos BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lauryssen Jos BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lauryssen Jos BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lauryssen Jos BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lauryssen Jos BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lauryssen Jos BVBA
Products information Lauryssen Jos BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03053070068
Ondernemingsnummer: 9763244628
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 660,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Lauryssen Jos BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lauryssen Jos BVBA
(Get full report from official database of BE for Lauryssen Jos BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lauryssen Jos BVBA
Addition kinds of activities for Lauryssen Jos BVBA

24991402. Mallets, hout | Mallets, wood
35230419. Veehouderij Loopbanden | Livestock treadmills
35780100. Boekhoudmachines en kassa's | Accounting machines and cash registers
51910106. Kalksteen, landbouw | Limestone, agricultural
58120000. Eten plaatsen | Eating places

Werken bij Lauryssen Jos BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lauryssen Jos BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lauryssen Jos BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lauryssen Jos BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent verkoop slagerij vakanties en weekends (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende slagerij in Izegem zijn we op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie. Je bedient de klanten met de glimlach en je helpt mee met kleine bereidingen in het atelier. Tijdens het schooljaar ben je eveneens beschikbaar om in het weekend mee te helpen.

  • Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een speler die chemische specialiteiten en hoogwaardige carbon materialen ontwikkelt. Om hun Customer Sevice Team te versterken zoeken ze een Customer Service Medewerker.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Taaltrainer Frans (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

  • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Lauryssen Jos BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lauryssen Jos BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lauryssen Jos BVBA. Laat een reactie achter voor Lauryssen Jos BVBA. Lauryssen Jos BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lauryssen Jos BVBA. Leave a respond for Lauryssen Jos BVBA. Lauryssen Jos BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lauryssen Jos BVBA op de google maps. Adres en contacten Lauryssen Jos BVBA
Location of Lauryssen Jos BVBA on the google maps. Address and contacts of Lauryssen Jos BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lauryssen Jos BVBA Lauryssen Jos BVBA: Digital Design Projects | TRUE MIND TRANSLATION | Kasteel van Zwijnaarde-Gourmet Prestige | Decloedt S.A. | Trading Places N.V.

Other related companies as Lauryssen Jos BVBA: Digital Design Projects | TRUE MIND TRANSLATION | Kasteel van Zwijnaarde-Gourmet Prestige | Decloedt S.A. | Trading Places N.V.

Lauryssen Jos BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brecht (Sint-Lenaarts), België. De volledige naam van het bedrijf is Lauryssen Jos BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03053070068. Het bedrijf Lauryssen Jos BVBA bevindt zich op het adres: D'Hoef 3,2960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 660,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Lauryssen Jos BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lauryssen Jos BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lauryssen Jos BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lauryssen Jos BVBA, openstaande posities, locatie van Lauryssen Jos BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lauryssen Jos BVBA is a company, that was registered 2018 in Brecht (Sint-Lenaarts) region, Belgium. Full name of company is Lauryssen Jos BVBA, company assigned to the tax number BE03053070068. The company Lauryssen Jos BVBA is located at the address: D'Hoef 3,2960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 660,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Lauryssen Jos BVBA were not found.
The main activity of Lauryssen Jos BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lauryssen Jos BVBA is not available. You also can look at reviews of Lauryssen Jos BVBA, open positions, location of Lauryssen Jos BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lauryssen Jos BVBA, Brecht (Sint-Lenaarts): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lauryssen Jos BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lauryssen Jos BVBA, Brecht (Sint-Lenaarts): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lauryssen Jos BVBA, employees, financial statistics.