Al-ko Kober BV

Contactgegevens Al-ko Kober BV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Al-ko Kober BV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Al-ko Kober BV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Noorderlaan 98,2030, België

Telefoon (phone): 03 543 61 10 03 543 61 10

Fax (fax): 03 543 61 19 03 543 61 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Al-ko Kober BV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Al-ko Kober BV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Al-ko Kober BV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Al-ko Kober BV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Al-ko Kober BV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Al-ko Kober BV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Al-ko Kober BV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Al-ko Kober BV
Products information Al-ko Kober BV

BTW identificatienummer (tax): BE01464172363
Ondernemingsnummer: 3198638916
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Al-ko Kober BV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Al-ko Kober BV
(Get full report from official database of BE for Al-ko Kober BV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Al-ko Kober BV
Addition kinds of activities for Al-ko Kober BV

20150602. Pluimvee, verwerkt: ingeblikt | Poultry, processed: canned
32530000. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
33540103. Staven, geëxtrudeerd, aluminium | Rods, extruded, aluminum
36210204. Exciter assemblies (motor of generator onderdelen) | Exciter assemblies (motor or generator parts)
36339900. Huishoudelijke wasmachines, niet inbegrepen | Household laundry equipment, nec
36340300. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
72419902. Kapper winkel verkoop pruiken | Barber shop selling wigs
87439903. PR en publiciteit | Public relations and publicity

Werken bij Al-ko Kober BV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Al-ko Kober BV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Al-ko Kober BV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Al-ko Kober BV. Looking for open vacancies in other companies

 • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

 • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

 • National Accountmanager (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

 • Mechanieker atelier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

 • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

 • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

 • Allround technieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMCE NV

  Type: Vaste Job

  je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

 • dakwerker platte daken (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Vaste Job

  voor een klant in Zulte zijn wij op zoek naar een dakwerker-platte daken

 • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

 • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: WGK Diest

  Type: Vaste Job

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

 • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

 • RESERVE schoonmaak regio Knokke 2018 (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Knokke zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Al-ko Kober BV in sociale netwerken
Look for responds of Al-ko Kober BV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Al-ko Kober BV. Laat een reactie achter voor Al-ko Kober BV. Al-ko Kober BV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Al-ko Kober BV. Leave a respond for Al-ko Kober BV. Al-ko Kober BV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Al-ko Kober BV op de google maps. Adres en contacten Al-ko Kober BV
Location of Al-ko Kober BV on the google maps. Address and contacts of Al-ko Kober BV

Andere gerelateerde bedrijven als come Al-ko Kober BV Al-ko Kober BV: Fischer Industries BVBA | Chevideco NV | New Line B.V.B.A. | Gloria International | Soudal NV

Other related companies as Al-ko Kober BV: Fischer Industries BVBA | Chevideco NV | New Line B.V.B.A. | Gloria International | Soudal NV

Al-ko Kober BV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Al-ko Kober BV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01464172363. Het bedrijf Al-ko Kober BV bevindt zich op het adres: Noorderlaan 98,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Al-ko Kober BV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Al-ko Kober BV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Al-ko Kober BV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Al-ko Kober BV, openstaande posities, locatie van Al-ko Kober BV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Al-ko Kober BV is a company, that was registered 1998 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Al-ko Kober BV, company assigned to the tax number BE01464172363. The company Al-ko Kober BV is located at the address: Noorderlaan 98,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Al-ko Kober BV were not found.
The main activity of Al-ko Kober BV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Al-ko Kober BV is not available. You also can look at reviews of Al-ko Kober BV, open positions, location of Al-ko Kober BV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Al-ko Kober BV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Al-ko Kober BV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Al-ko Kober BV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Al-ko Kober BV, employees, financial statistics.