DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA

Contactgegevens DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA

Regio (region): Temse, België

Adres (address): Vooruitgangstraat 61,9140, België

Telefoon (phone): 03 771 24 14 03 771 24 14

Fax (fax): 03 771 93 34 03 771 93 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA
Products information DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07891998291
Ondernemingsnummer: 8416870117
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 259,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA
(Get full report from official database of BE for DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA
Addition kinds of activities for DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA

507201. Bouten, moeren en schroeven | Bolts, nuts, and screws
20480206. Kelpmeel en pellets, bereid als diervoeder | Kelp meal and pellets, prepared as animal feed
22539904. Schoudertas, breien | Shoulderettes, knit
34430000. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
38260112. spectrofluorometers | Spectrofluorometers
78190401. Uitrusting verhuur, film | Equipment rental, motion picture

Werken bij DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Plaklijn (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de plaklijn. Montage van verschillende stukken is jou niet vreemd? Jij ben verantwoordelijk dat alle stukken goed worden gekozen en goed in montage gaan. Daarnaast zorg je voor een vlotte afvoer van de afgewerkte stukken. Tot slot ben jij ook de persoon die zal bijspringen op de afdeling laden en lossen.

  • Leraar Basisonderwijs (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht in het 3de leerjaar.

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • SCHOONMAAKHULP THUISZORG DIENSTENCHEQUES regio Zwijndrecht-Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DIENST VOOR GEZINSZORG DE REGENBOOG VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakhulp die aan de slag wil gaan in de thuiszorg regio Zwijndrecht/Linkeroever/Beveren. U staat in voor het schoonmaken bij gezinnen aan huis, bejaarden en hulpbehoevenden. U bent tewerkgesteld in de afdeling poetsdienst met dienstencheques van de 'Dienst voor Gezinszorg De Regenboog' vzw.

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Monteur/Demonteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket bestaat uit (de)monteren en monteren van alle onderdelen.

  • Tweetalig commercieel vastgoedtalent regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de groei van ons Dewaele kantoor in Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste vastgoedmakelaar om het team te vervoegen. Is dit jouw droomjob? Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Brussel: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Onderaannemers gezocht (vloerwerken, electriciteit, afbraakwerken, loodgieterij, gyproc) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vloeren Van Calster is dringend op zoek naar verschillende onderaannemers die ons kunnen bijstaan in de uitvoering van onze badkamerrenovaties alsook de uitvoering van de vloerwerken voor onze projecten.

  • ALGEMEEN TANDARTS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Geert Van Moerbeke

    Type: Zelfstandige activiteit

    Toffe en enthousiaste tandarts gevraagd voor onze groepspraktijk met assistentie. De tandartsenpraktijk is vlot bereikbaar en is gevestigd in een nieuwbouw lage energiewoning. Er heerst een aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA. Laat een reactie achter voor DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA. DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA. Leave a respond for DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA. DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA op de google maps. Adres en contacten DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA
Location of DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA on the google maps. Address and contacts of DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA: ASCOD BVBA | Tri Offis | Tielens F | RENTACRATE | Cogepack SA

Other related companies as DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA: ASCOD BVBA | Tri Offis | Tielens F | RENTACRATE | Cogepack SA

DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Temse, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07891998291. Het bedrijf DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA bevindt zich op het adres: Vooruitgangstraat 61,9140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 259,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA, openstaande posities, locatie van DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA is a company, that was registered 1999 in Temse region, Belgium. Full name of company is DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA, company assigned to the tax number BE07891998291. The company DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA is located at the address: Vooruitgangstraat 61,9140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 259,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA were not found.
The main activity of DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA is not available. You also can look at reviews of DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA, open positions, location of DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA, Temse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA, Temse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KEERSMAECKER PIERRE DKP BVBA, employees, financial statistics.