Agiva NV

Contactgegevens Agiva NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agiva NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agiva NV

Regio (region): Maldegem, België

Adres (address): Krommewege 24B,9990, België

Telefoon (phone): 050 71 26 60 050 71 26 60

Fax (fax): 050 71 78 20 050 71 78 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agiva NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agiva NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agiva NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agiva NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agiva NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agiva NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agiva NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agiva NV
Products information Agiva NV

BTW identificatienummer (tax): BE06802978515
Ondernemingsnummer: 1996185302
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Agiva NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agiva NV
(Get full report from official database of BE for Agiva NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agiva NV
Addition kinds of activities for Agiva NV

382502. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
801105. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
28920222. Goed schietende torpedo's (explosief) | Well shooting torpedoes (explosive)
35520100. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
37310115. Sleepboten, bouw en reparatie | Tugboats, building and repairing
39490700. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment
73891703. Log en timmerman | Log and lumber broker

Werken bij Agiva NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agiva NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agiva NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agiva NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Silo Operator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

 • Automecanicien (WAANRODE)

  Regio: WAANRODE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in As - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

  Regio: BOTTELARE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

 • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Maxicon

  Type: Vaste Job

  Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

 • Microsoft Dynamics 365 Technical Consultant (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Rekruut

  Type: Vaste Job

  >> Onze klant Onze klant is een op-en top Belgisch consultancy bedrijf dat sterk inzet op innovatie in een vernieuwende bedrijfsstructuur. Om hun sterke team te vervolledigen, zoeken ze een gedreven MS Dynamics consultant. Je komt terecht in een agile omgeving waar je kan bijdragen aan uitdagende projecten bij sterke (internationale) klanten. >> Positie Als MS Dynamics consultant ga je Microsoft Dynamics 365 oplossingen implementeren bij verschillende klanten om hun interne bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit start met een technische analyse en eindigt met de testing en validatie: je bent dus actief binnen alle technologische aspecten van het proces, dit binnen verschillende sectoren. Daarnaast participeer je in innoverende initiatieven van het bedrijf om steeds up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Want technologie staat nooit stil, en onze klant ook niet.

 • Elektrisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Electrical Design Engineer! Binnen het team van R&D staat u in voor het volledige elektrische ontwerp van productiemachines. U vervaardigt zelfstandig PLC sturingen. U maakt visualisaties met WinCC of andere toepassingen. Vanuit een concept maakt u een volledig ontwerp met de nodige uitvoeringsplannen van de sturingen en kastenbouw. U documenteert en analyseert constructies en machines of schakelingen en installaties of circuits en componenten. U voert tussentijdse en eindverificaties van het eigen werk uit en registreert deze. U signaleert mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. U volgt de laatste technologische ontwikkelingen op.

 • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

 • Logopedist(e) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ALFAMED

  Type: Zelfstandige activiteit

  de KINDERPOLI is een multidisciplaire kinderpraktijk. We zoeken een dynamische logopedist(e) met focus op taal- en leerproblemen alsook (taal)ontwikkelingsstoornissen.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: PAGODE BVBA

  Type: Flexijob

  Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

Zoek naar antwoorden van Agiva NV in sociale netwerken
Look for responds of Agiva NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agiva NV. Laat een reactie achter voor Agiva NV. Agiva NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agiva NV. Leave a respond for Agiva NV. Agiva NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agiva NV op de google maps. Adres en contacten Agiva NV
Location of Agiva NV on the google maps. Address and contacts of Agiva NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Agiva NV Agiva NV: HOTEL BRITISH | Lavaert B.V.B.A. | Parker Hannifin S.A. | Socea N.V. | pacific hotel

Other related companies as Agiva NV: HOTEL BRITISH | Lavaert B.V.B.A. | Parker Hannifin S.A. | Socea N.V. | pacific hotel

Agiva NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Maldegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Agiva NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06802978515. Het bedrijf Agiva NV bevindt zich op het adres: Krommewege 24B,9990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 195,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Agiva NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agiva NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agiva NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agiva NV, openstaande posities, locatie van Agiva NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agiva NV is a company, that was registered 1987 in Maldegem region, Belgium. Full name of company is Agiva NV, company assigned to the tax number BE06802978515. The company Agiva NV is located at the address: Krommewege 24B,9990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 195,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Agiva NV were not found.
The main activity of Agiva NV is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Agiva NV is not available. You also can look at reviews of Agiva NV, open positions, location of Agiva NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agiva NV, Maldegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agiva NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agiva NV, Maldegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agiva NV, employees, financial statistics.