COFATHEC RUEDA

Contactgegevens COFATHEC RUEDA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COFATHEC RUEDA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COFATHEC RUEDA

Regio (region): Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre), België

Adres (address): Rue Emile Vandervelde 26,5190, België

Telefoon (phone): 071 78 88 14 071 78 88 14

Fax (fax): 071 78 31 97 071 78 31 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COFATHEC RUEDA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COFATHEC RUEDA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COFATHEC RUEDA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COFATHEC RUEDA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COFATHEC RUEDA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COFATHEC RUEDA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COFATHEC RUEDA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COFATHEC RUEDA
Products information COFATHEC RUEDA

BTW identificatienummer (tax): BE09993133544
Ondernemingsnummer: 3928405761
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 422,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in COFATHEC RUEDA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COFATHEC RUEDA
(Get full report from official database of BE for COFATHEC RUEDA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COFATHEC RUEDA
Addition kinds of activities for COFATHEC RUEDA

109901. Aluminium- en berylliummalmwinning | Aluminum and beryllium ores mining
284401. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
20450101. Biscuitmeel, bereid: van gekochte bloem | Biscuit flour, prepared: from purchased flour
20990200. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
41110301. Luchthaven limousine, geplande dienst | Airport limousine, scheduled service
48320103. tijdgenoot | Contemporary
51930102. Planters en bloempotten | Planters and flower pots
79991125. Massage instructie | Massage instruction
82110207. Privé junior middelbare school | Private junior high school
87210200. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing

Werken bij COFATHEC RUEDA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COFATHEC RUEDA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COFATHEC RUEDA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COFATHEC RUEDA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Stadstour begeleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Dendermonde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Studenten (18+) - orderpicken - zomervakantie - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken tijdens de zomervakantie. Je voert algemeen magazijnswerk uit en werkt in dagdienst/2 ploegen.

  • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

  • Jobstudent (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • ZELFSTANDIGE PSYCHOLOOG/PSYCHOLOGE (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: VILLA MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te bouwen zijn we op zoek naar een psycholoog. Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). Dit voor volwassenen en gezinnen. Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod.

Zoek naar antwoorden van COFATHEC RUEDA in sociale netwerken
Look for responds of COFATHEC RUEDA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COFATHEC RUEDA. Laat een reactie achter voor COFATHEC RUEDA. COFATHEC RUEDA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COFATHEC RUEDA. Leave a respond for COFATHEC RUEDA. COFATHEC RUEDA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COFATHEC RUEDA op de google maps. Adres en contacten COFATHEC RUEDA
Location of COFATHEC RUEDA on the google maps. Address and contacts of COFATHEC RUEDA

Andere gerelateerde bedrijven als come COFATHEC RUEDA COFATHEC RUEDA: Star Pilot BVBA | Devos Kleding NV | Frederiksborg SA | Driekoningen NV | Talpe NV

Other related companies as COFATHEC RUEDA: Star Pilot BVBA | Devos Kleding NV | Frederiksborg SA | Driekoningen NV | Talpe NV

COFATHEC RUEDA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre), België. De volledige naam van het bedrijf is COFATHEC RUEDA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09993133544. Het bedrijf COFATHEC RUEDA bevindt zich op het adres: Rue Emile Vandervelde 26,5190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 422,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in COFATHEC RUEDA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COFATHEC RUEDA is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COFATHEC RUEDA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COFATHEC RUEDA, openstaande posities, locatie van COFATHEC RUEDA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COFATHEC RUEDA is a company, that was registered 2009 in Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre) region, Belgium. Full name of company is COFATHEC RUEDA, company assigned to the tax number BE09993133544. The company COFATHEC RUEDA is located at the address: Rue Emile Vandervelde 26,5190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 422,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in COFATHEC RUEDA were not found.
The main activity of COFATHEC RUEDA is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COFATHEC RUEDA is not available. You also can look at reviews of COFATHEC RUEDA, open positions, location of COFATHEC RUEDA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COFATHEC RUEDA, Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COFATHEC RUEDA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COFATHEC RUEDA, Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COFATHEC RUEDA, employees, financial statistics.