CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA

Contactgegevens CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Aarschotsesteenweg 101,2500, België

Telefoon (phone): 03 480 67 93 03 480 67 93

Fax (fax): +32 (82) 920-38-46 +32 (82) 920-38-46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA
Products information CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02516113281
Ondernemingsnummer: 7210296630
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 868,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA
(Get full report from official database of BE for CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA
Addition kinds of activities for CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA

2844. Toilet preparaten | Toilet preparations
14990403. Emery mijnbouw | Emery mining
23999905. Luiers, behalve wegwerp: gemaakt van aangekochte materialen | Diapers, except disposable: made from purchased materials
35810000. Automatische automaten | Automatic vending machines
37280306. Landing skis en tracks, vliegtuigen | Landing skis and tracks, aircraft
38420202. Applicators, katoen getipt | Applicators, cotton tipped
87420502. Corporation organisatie consultant | Corporation organizing consultant

Werken bij CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare actief in sanitair en centrale verwarming, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur (M/V). Je gaat mee op baan met de techniekers en hebt hierin een ondersteunende functie. Leidingen installeren, vervangen van centrale verwarmingketels, uitvoeren van aansluitingen,.. schrikken jou niet af.

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • Operator Productie (VLETEREN)

    Regio: VLETEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

  • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Antwerpen 18+ auto 7/9-17/9 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt voor de maand september studenten zoals jij om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen Schoonmaak en onderhoud van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

  • Poetsvrouw/onthaal (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BO-NESS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om in onze prive sauna en b&b gasten te ontvangen en de units te poetsen Heb jij een goed voorkomen en zorg je dat onze units en kamers er perfect uitzien dan ben jij misschien onze toekomstige medewerkster

Zoek naar antwoorden van CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA. Laat een reactie achter voor CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA. CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA. Leave a respond for CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA. CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA op de google maps. Adres en contacten CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA
Location of CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA on the google maps. Address and contacts of CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA: Van Hoorde L | M.B.T. SA | Guy-Deco | Dermat B.V.B.A. | Seynhaeve Plastics B.V.B.A.

Other related companies as CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA: Van Hoorde L | M.B.T. SA | Guy-Deco | Dermat B.V.B.A. | Seynhaeve Plastics B.V.B.A.

CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02516113281. Het bedrijf CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA bevindt zich op het adres: Aarschotsesteenweg 101,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 868,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA, openstaande posities, locatie van CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA is a company, that was registered 2001 in Lier region, Belgium. Full name of company is CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA, company assigned to the tax number BE02516113281. The company CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA is located at the address: Aarschotsesteenweg 101,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 868,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA were not found.
The main activity of CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA is not available. You also can look at reviews of CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA, open positions, location of CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CEDICO SANITAIR & VERWARM BVBA, employees, financial statistics.