VERHELLE & RUBIAS

Contactgegevens VERHELLE & RUBIAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERHELLE & RUBIAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERHELLE & RUBIAS

Regio (region): Awans, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 80,4340, België

Telefoon (phone): 04 257 54 63; 04 257 65 47 04 257 54 63; 04 257 65 47

Fax (fax): 04 257 53 65 04 257 53 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERHELLE & RUBIAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERHELLE & RUBIAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERHELLE & RUBIAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERHELLE & RUBIAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERHELLE & RUBIAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERHELLE & RUBIAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERHELLE & RUBIAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERHELLE & RUBIAS
Products information VERHELLE & RUBIAS

BTW identificatienummer (tax): BE08913452148
Ondernemingsnummer: 2247772216
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VERHELLE & RUBIAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERHELLE & RUBIAS
(Get full report from official database of BE for VERHELLE & RUBIAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERHELLE & RUBIAS
Addition kinds of activities for VERHELLE & RUBIAS

2253. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
242104. Buiten hout structurele producten | Outdoor wood structural products
07210404. Gewasafdunning (mechanische) diensten | Crop thinning (mechanical) services
36299901. Spuitmachines, elektrisch | Blasting machines, electrical
45229901. Luchtvrachtvervoerders, onopgelost | Air cargo carriers, nonscheduled
50820200. Houthakkers- en bosbouwmachines en -uitrusting | Logging and forestry machinery and equipment
60629901. Staatsbureaus, niet federaal gecharterd | State credit unions, not federally chartered
81119902. Algemene praktijk advocatenkantoor | General practice law office
82110209. Private special education school | Private special education school
86610201. Klooster | Convent

Werken bij VERHELLE & RUBIAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERHELLE & RUBIAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERHELLE & RUBIAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERHELLE & RUBIAS. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR PLOEG OF VASTENACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Roeselare (Beveren) kijken wij uit naar een ambitieus, authentiek, betrokken, gedreven en mensgerichte Operator. Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk geautomatiseerde verpakkingslijnen.

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • Junior process engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - omvormen van project eisen in een controle software; - aanpassen van huidige sturingen naar klantenwensen; - visualisatie van hydraulische en thermische processen; - documentatie en archivering van nieuwe sturingen.

  • CHAUFFEUR C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BNF AUTOLOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Met de vrachtwagen staat u in voor het leveren van paletten en meubels aan zowel particulieren als ondernemingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van uw route (15-tal stops). U werkt in de regio Sint-Niklaas. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van VERHELLE & RUBIAS in sociale netwerken
Look for responds of VERHELLE & RUBIAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERHELLE & RUBIAS. Laat een reactie achter voor VERHELLE & RUBIAS. VERHELLE & RUBIAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERHELLE & RUBIAS. Leave a respond for VERHELLE & RUBIAS. VERHELLE & RUBIAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERHELLE & RUBIAS op de google maps. Adres en contacten VERHELLE & RUBIAS
Location of VERHELLE & RUBIAS on the google maps. Address and contacts of VERHELLE & RUBIAS

Andere gerelateerde bedrijven als come VERHELLE & RUBIAS VERHELLE & RUBIAS: Volcke BVBA | GARAGE VERSCHAEREN BVBA | De Muyt Benedikt | Euroostkamp | IDEAL JOB

Other related companies as VERHELLE & RUBIAS: Volcke BVBA | GARAGE VERSCHAEREN BVBA | De Muyt Benedikt | Euroostkamp | IDEAL JOB

VERHELLE & RUBIAS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Awans, België. De volledige naam van het bedrijf is VERHELLE & RUBIAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08913452148. Het bedrijf VERHELLE & RUBIAS bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 80,4340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 159,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VERHELLE & RUBIAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERHELLE & RUBIAS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERHELLE & RUBIAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERHELLE & RUBIAS, openstaande posities, locatie van VERHELLE & RUBIAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERHELLE & RUBIAS is a company, that was registered 2017 in Awans region, Belgium. Full name of company is VERHELLE & RUBIAS, company assigned to the tax number BE08913452148. The company VERHELLE & RUBIAS is located at the address: Chaussée de Bruxelles 80,4340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 159,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VERHELLE & RUBIAS were not found.
The main activity of VERHELLE & RUBIAS is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERHELLE & RUBIAS is not available. You also can look at reviews of VERHELLE & RUBIAS, open positions, location of VERHELLE & RUBIAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERHELLE & RUBIAS, Awans: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERHELLE & RUBIAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERHELLE & RUBIAS, Awans: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERHELLE & RUBIAS, employees, financial statistics.