Scheerens BVBA

Contactgegevens Scheerens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scheerens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scheerens BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Dudzeelse Steenweg 23,8000, België

Telefoon (phone): 050 33 42 76 050 33 42 76

Fax (fax): 050 34 23 85 050 34 23 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scheerens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scheerens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scheerens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scheerens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scheerens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scheerens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scheerens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scheerens BVBA
Products information Scheerens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06350067138
Ondernemingsnummer: 6103698730
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 217,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Scheerens BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scheerens BVBA
(Get full report from official database of BE for Scheerens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scheerens BVBA
Addition kinds of activities for Scheerens BVBA

372805. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
22310000. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
22990407. Wool afvalverwerking | Wool waste processing
23899900. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
28360000. Biologische producten, behalve diagnostisch | Biological products, except diagnostic
33649901. Magnesium en magnesium-base legering sterven gietstukken | Magnesium and magnesium-base alloy die-castings
35990100. Pretpark apparatuur | Amusement park equipment
39990400. Furs | Furs
42259902. Miniwarehouse, warehousing | Miniwarehouse, warehousing
94410104. Workmens 'vergoedingskantoor, overheid | Workmens' compensation office, government

Werken bij Scheerens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scheerens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scheerens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scheerens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

  • Verkoper Non Food (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dieren- en tuinwinkel regio Mol zijn we op zoek naar een winkelmedewerker. Het gaat om een voltijdse betrekking met een optie vast. Als winkelmedewerker ben je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden in de winkel. Je bezorgt al de bezoekers een oprecht welkomgevoel en adviseert hen professioneel. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je verwerkt leveringen en bestellingen je maakt bestellingen voor verschillende leveranciers op je vult de rekken aan en maakt de winkelruimte schoon je zorgt voor een nette presentatie van de producten je helpt de klant doelgericht verder

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Poetshulp Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

  • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Scheerens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Scheerens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scheerens BVBA. Laat een reactie achter voor Scheerens BVBA. Scheerens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scheerens BVBA. Leave a respond for Scheerens BVBA. Scheerens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scheerens BVBA op de google maps. Adres en contacten Scheerens BVBA
Location of Scheerens BVBA on the google maps. Address and contacts of Scheerens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Scheerens BVBA Scheerens BVBA: Lixon SA | Dhaenens M | Energies & Maintenance Service S.A. | Lean Chain B.V. | Optima Rent

Other related companies as Scheerens BVBA: Lixon SA | Dhaenens M | Energies & Maintenance Service S.A. | Lean Chain B.V. | Optima Rent

Scheerens BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Scheerens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06350067138. Het bedrijf Scheerens BVBA bevindt zich op het adres: Dudzeelse Steenweg 23,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 217,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Scheerens BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scheerens BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scheerens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scheerens BVBA, openstaande posities, locatie van Scheerens BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Scheerens BVBA is a company, that was registered 2004 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Scheerens BVBA, company assigned to the tax number BE06350067138. The company Scheerens BVBA is located at the address: Dudzeelse Steenweg 23,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 217,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Scheerens BVBA were not found.
The main activity of Scheerens BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Scheerens BVBA is not available. You also can look at reviews of Scheerens BVBA, open positions, location of Scheerens BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scheerens BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scheerens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scheerens BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scheerens BVBA, employees, financial statistics.