AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV

Contactgegevens AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV

Regio (region): VALKENSWAARD, België

Adres (address): J F KENNEDYLN 15,5555XC, België

Telefoon (phone): +31 40 204 43 55 +31 40 204 43 55

Fax (fax): +31 40 201 70 17 +31 40 201 70 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV
Products information AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV

BTW identificatienummer (tax): BE05559326171
Ondernemingsnummer: 1262298583
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV
(Get full report from official database of BE for AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV
Addition kinds of activities for AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV

611101. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
07230102. Cotton zaad delinting diensten | Cotton seed delinting services
09199907. Sponzen, het verzamelen van | Sponges, gathering of
12419900. Steenkoolmijndiensten, nv | Coal mining services, nec
23379901. Uniformen, behalve atletisch: vrouwen, missen 'en junioren' | Uniforms, except athletic: women's, misses', and juniors'
32920702. Tegel, vinyl asbest | Tile, vinyl asbestos
41190103. Limousine verhuur, met chauffeur | Limousine rental, with driver
51990302. Cats | Cats

Werken bij AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker transportkoeling (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volgende verantwoordelijkheden behoren onder meer tot je takenpakket: - Onderhoud en service aan THERMO KING koelgroepen en andere producten - Het monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen - Opsporen van mechanische en elektrische problemen en diagnose stellen

 • Monteur (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

 • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Secretary Plus Brussels

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

 • Metaalarbeider m/v (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, gelegen te Lommel, zijn we op zoek naar gemotiveerde metaalarbeiders. - Je zal instaan voor het beladen en ontladen van machines, gereedschappen wisselen, onderdelen vervangen en kleine storingen oplossen.

 • Ondersteuning installateur zonnepanelen - Regio Kempen - Voltijds - optie vast (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, actief in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een installateur zonnepanelen regio Kempen. Je werkt voltijds, namelijk 38 uur per week. Je takenpakket omvat: Aansluiten van zekeringkasten en het nakijken ervan Installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken Opmaken van elektrische schema's Fout-opsporing

 • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • HUISHOUDHULP REGIO MOERKERKE M/V (MOERKERKE)

  Regio: MOERKERKE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

  Regio: MENDONK

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

 • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Vaste Job

  Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

 • Kinesist (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: DE COCON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

 • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

  Type: Leercontract

  Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

Zoek naar antwoorden van AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV in sociale netwerken
Look for responds of AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV. Laat een reactie achter voor AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV. AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV. Leave a respond for AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV. AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV op de google maps. Adres en contacten AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV
Location of AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV on the google maps. Address and contacts of AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV

Andere gerelateerde bedrijven als come AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV: Stephane Guchez | Nyssen Imprimerie SA | POORTACKERE MONASTERIUM | Cartobox BVBA | Humblet Hydraulics NV

Other related companies as AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV: Stephane Guchez | Nyssen Imprimerie SA | POORTACKERE MONASTERIUM | Cartobox BVBA | Humblet Hydraulics NV

AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio VALKENSWAARD, België. De volledige naam van het bedrijf is AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05559326171. Het bedrijf AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV bevindt zich op het adres: J F KENNEDYLN 15,5555XC. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 215,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV, openstaande posities, locatie van AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV is a company, that was registered 1988 in VALKENSWAARD region, Belgium. Full name of company is AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV, company assigned to the tax number BE05559326171. The company AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV is located at the address: J F KENNEDYLN 15,5555XC. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 215,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV were not found.
The main activity of AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV is not available. You also can look at reviews of AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV, open positions, location of AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV, VALKENSWAARD: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV, VALKENSWAARD: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANHANGWAGENS PIERRE KENNIS BV, employees, financial statistics.