OPEL-WILLEMS (Ets)

Contactgegevens OPEL-WILLEMS (Ets): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPEL-WILLEMS (Ets): address, phone, fax, email, website, opening hours

OPEL-WILLEMS (Ets)

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Boulevard Sainctelette 39,7000, België

Telefoon (phone): 065 38 39 00; 065 38 39 01; 065 38 39 11; 065 38 39 16 065 38 39 00; 065 38 39 01; 065 38 39 11; 065 38 39 16

Fax (fax): 065 34 65 91; 065 34 98 22 065 34 65 91; 065 34 98 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPEL-WILLEMS (Ets): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPEL-WILLEMS (Ets)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPEL-WILLEMS (Ets)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPEL-WILLEMS (Ets), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPEL-WILLEMS (Ets). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPEL-WILLEMS (Ets), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPEL-WILLEMS (Ets). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPEL-WILLEMS (Ets)
Products information OPEL-WILLEMS (Ets)

BTW identificatienummer (tax): BE08382812500
Ondernemingsnummer: 2371917724
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in OPEL-WILLEMS (Ets) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPEL-WILLEMS (Ets)
(Get full report from official database of BE for OPEL-WILLEMS (Ets))

Aanvulling soorten activiteiten voor OPEL-WILLEMS (Ets)
Addition kinds of activities for OPEL-WILLEMS (Ets)

944100. Administratie van sociale en mannelijke programma's | Administration of social and manpower programs
17419900. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
22990105. Pads, fiber: henequen, sisal, istle | Pads, fiber: henequen, sisal, istle
30890221. Waterpotten, kunststoffen | Watering pots, plastics
45819901. Luchtvrachtafhandeling op luchthavens | Air freight handling at airports
50320304. Rioolpijp, klei | Sewer pipe, clay

Werken bij OPEL-WILLEMS (Ets): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPEL-WILLEMS (Ets): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPEL-WILLEMS (Ets). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPEL-WILLEMS (Ets). Looking for open vacancies in other companies

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • Gedreven magazijnier met affiniteit hout (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een gedreven magazijnier voor een mooi internationaal bedrijf. Je takenpakket als magazijnier bestaat uit: goederenbehandeling manueel en met de heftruck klanten helpen die hun bestelling komen ophalen controle van bestellingen magazijn net houden en dit alles met een leuk team;

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • Student callcenter zaterdag (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Outbound callagent studenten gezocht op zaterdag Telken te werken van 9u tot 17u

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • Chauffeur CE - NACHT - NATIONAAL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Manpower

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende bekende groothandel in groenten en fruit te Geel, zijn we op zoek naar chauffeurs met een rijbewijs CE. Onze klant is zowel op zoek naar week- als weekendchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de klanten in gans Belgie. Bij het zelf laden en lossen maak je gebruik van rolcontainers en/of manuele transpalet. Je levert de bestelling nauwkeurig en neemt het leeggoed terug mee naar het bedrijf. Je gaat strikt om met de wegcode en verzekert een perfecte staat en netheid van het voertuig. Onze klant is zowel op zoek naar weekend- als weekchauffeurs, halftijds of voltijds.

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes zijn jouw passie (Gent) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen (DentAdmin-Flexsoft) - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

Zoek naar antwoorden van OPEL-WILLEMS (Ets) in sociale netwerken
Look for responds of OPEL-WILLEMS (Ets) in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPEL-WILLEMS (Ets). Laat een reactie achter voor OPEL-WILLEMS (Ets). OPEL-WILLEMS (Ets) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPEL-WILLEMS (Ets). Leave a respond for OPEL-WILLEMS (Ets). OPEL-WILLEMS (Ets) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPEL-WILLEMS (Ets) op de google maps. Adres en contacten OPEL-WILLEMS (Ets)
Location of OPEL-WILLEMS (Ets) on the google maps. Address and contacts of OPEL-WILLEMS (Ets)

Andere gerelateerde bedrijven als come OPEL-WILLEMS (Ets) OPEL-WILLEMS (Ets): De Deyn NV | Desender Danny | Recréalle SPRL | DB Vis B.V.B.A. | JET

Other related companies as OPEL-WILLEMS (Ets): De Deyn NV | Desender Danny | Recréalle SPRL | DB Vis B.V.B.A. | JET

OPEL-WILLEMS (Ets) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is OPEL-WILLEMS (Ets), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08382812500. Het bedrijf OPEL-WILLEMS (Ets) bevindt zich op het adres: Boulevard Sainctelette 39,7000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in OPEL-WILLEMS (Ets) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPEL-WILLEMS (Ets) is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPEL-WILLEMS (Ets) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPEL-WILLEMS (Ets), openstaande posities, locatie van OPEL-WILLEMS (Ets) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OPEL-WILLEMS (Ets) is a company, that was registered 1989 in Mons region, Belgium. Full name of company is OPEL-WILLEMS (Ets), company assigned to the tax number BE08382812500. The company OPEL-WILLEMS (Ets) is located at the address: Boulevard Sainctelette 39,7000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in OPEL-WILLEMS (Ets) were not found.
The main activity of OPEL-WILLEMS (Ets) is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OPEL-WILLEMS (Ets) is not available. You also can look at reviews of OPEL-WILLEMS (Ets), open positions, location of OPEL-WILLEMS (Ets) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPEL-WILLEMS (Ets), Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPEL-WILLEMS (Ets), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPEL-WILLEMS (Ets), Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPEL-WILLEMS (Ets), employees, financial statistics.