GMAN-OPEL BOOM

Contactgegevens GMAN-OPEL BOOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GMAN-OPEL BOOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GMAN-OPEL BOOM

Regio (region): Boom, België

Adres (address): Antwerpsestraat 223,2850, België

Telefoon (phone): 03 888 01 11 03 888 01 11

Fax (fax): 03 888 74 77 03 888 74 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GMAN-OPEL BOOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GMAN-OPEL BOOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GMAN-OPEL BOOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GMAN-OPEL BOOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GMAN-OPEL BOOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GMAN-OPEL BOOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GMAN-OPEL BOOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GMAN-OPEL BOOM
Products information GMAN-OPEL BOOM

BTW identificatienummer (tax): BE06194061279
Ondernemingsnummer: 1034606933
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 331,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GMAN-OPEL BOOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GMAN-OPEL BOOM
(Get full report from official database of BE for GMAN-OPEL BOOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GMAN-OPEL BOOM
Addition kinds of activities for GMAN-OPEL BOOM

4481. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
242900. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
382402. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
15420101. Commercieel en kantoorgebouw, nieuwbouw | Commercial and office building, new construction
35249902. Karren of wagons voor gras en tuin | Carts or wagons for lawn and garden

Werken bij GMAN-OPEL BOOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GMAN-OPEL BOOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GMAN-OPEL BOOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GMAN-OPEL BOOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

  • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

  • Logistiek Operationeel Supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie Logistiek Operationeel Supervisor kom je terecht in een cleanroom (stofvrije omgeving) waar prototypes van elektronische chips in de productie worden gemaakt. Dit wordt uitgevoerd door 4 teams van operatoren en hun supervisor wat wil zeggen dat elk team in drie shiften werkt: de vroege de late en de nachtploeg. Als Logistiek Operationeel Supervisor zal je volgende taken op je rekening nemen: Het aansturen coachen en motiveren van ongeveer 15 operatoren Het organiseren van gerichte trainingen en evaluaties Zorgen voor een efficiënte taakverdeling Verantwoordelijk voor de resultaten van je team: kwaliteit volume kosten en doorlooptijd) Prioriteiten stellen en zorgen dat deadlines gehaald worden Op toezien dat de strikte regels in de stofvrije omgeving gerespecteerd worden Mee denken over optimalisatie binnen het warehouse Overleggen met je collega-supervisors

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

  • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Barman Brasserie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET MOMENT

    Type: Studentenjob

    - dranken voorbereiden - onderhoud zaal

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

  • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: LE CHANGHAI

    Type: Flexijob

    - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van GMAN-OPEL BOOM in sociale netwerken
Look for responds of GMAN-OPEL BOOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GMAN-OPEL BOOM. Laat een reactie achter voor GMAN-OPEL BOOM. GMAN-OPEL BOOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GMAN-OPEL BOOM. Leave a respond for GMAN-OPEL BOOM. GMAN-OPEL BOOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GMAN-OPEL BOOM op de google maps. Adres en contacten GMAN-OPEL BOOM
Location of GMAN-OPEL BOOM on the google maps. Address and contacts of GMAN-OPEL BOOM

Andere gerelateerde bedrijven als come GMAN-OPEL BOOM GMAN-OPEL BOOM: Vanderstukken M | Degroof | Beta NV | Grimaldi's Lounge & Office | Tradart Brussels SA

Other related companies as GMAN-OPEL BOOM: Vanderstukken M | Degroof | Beta NV | Grimaldi's Lounge & Office | Tradart Brussels SA

GMAN-OPEL BOOM is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Boom, België. De volledige naam van het bedrijf is GMAN-OPEL BOOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06194061279. Het bedrijf GMAN-OPEL BOOM bevindt zich op het adres: Antwerpsestraat 223,2850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 331,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GMAN-OPEL BOOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GMAN-OPEL BOOM is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GMAN-OPEL BOOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GMAN-OPEL BOOM, openstaande posities, locatie van GMAN-OPEL BOOM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GMAN-OPEL BOOM is a company, that was registered 2018 in Boom region, Belgium. Full name of company is GMAN-OPEL BOOM, company assigned to the tax number BE06194061279. The company GMAN-OPEL BOOM is located at the address: Antwerpsestraat 223,2850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 331,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GMAN-OPEL BOOM were not found.
The main activity of GMAN-OPEL BOOM is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GMAN-OPEL BOOM is not available. You also can look at reviews of GMAN-OPEL BOOM, open positions, location of GMAN-OPEL BOOM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GMAN-OPEL BOOM, Boom: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GMAN-OPEL BOOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GMAN-OPEL BOOM, Boom: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GMAN-OPEL BOOM, employees, financial statistics.