FIAT-GARAGE WILLEMS

Contactgegevens FIAT-GARAGE WILLEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIAT-GARAGE WILLEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIAT-GARAGE WILLEMS

Regio (region): Esneux (Tilff), België

Adres (address): Avenue des Ardennes 24,4130, België

Telefoon (phone): 04 388 13 18 04 388 13 18

Fax (fax): +32 (57) 225-18-40 +32 (57) 225-18-40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIAT-GARAGE WILLEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIAT-GARAGE WILLEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIAT-GARAGE WILLEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIAT-GARAGE WILLEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIAT-GARAGE WILLEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIAT-GARAGE WILLEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIAT-GARAGE WILLEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIAT-GARAGE WILLEMS
Products information FIAT-GARAGE WILLEMS

BTW identificatienummer (tax): BE04758972167
Ondernemingsnummer: 2129669189
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in FIAT-GARAGE WILLEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIAT-GARAGE WILLEMS
(Get full report from official database of BE for FIAT-GARAGE WILLEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIAT-GARAGE WILLEMS
Addition kinds of activities for FIAT-GARAGE WILLEMS

8741. Management diensten | Management services
23390402. Jassen, untailored: vrouwen, misses 'en junioren' | Jackets, untailored: women's, misses', and juniors'
33550301. Extrusion ingot, aluminium: gemaakt in rollend molen | Extrusion ingot, aluminum: made in rolling mills
38420303. Lijmen, kunstmatig | Limbs, artificial
51810000. Bier en aal | Beer and ale
93110404. Financiën, belastingen en monetair beleid, lokale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, local government

Werken bij FIAT-GARAGE WILLEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIAT-GARAGE WILLEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIAT-GARAGE WILLEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIAT-GARAGE WILLEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker tankstation (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon bedient de klanten : kassa, pomp bedienen, voedingswaren verkopen, nodige documenten meegeven bij verhuur wagen en bij teruggave wagen alles goed controleren. Persoon dient ook de shop en pomp net te onderhouden.

  • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

  • Productie operator Chocolade (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij technisch aangelegd en een passie voor chocolade? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze klant gelegen in Lokeren. Jouw takenpakket bestaat uit : Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Je voert testen uit, je bewaakt de kwaliteit van de chocolade en houdt productiegegevens bij Reinigen van de productielijn op het einde van de productiedag

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Groot aantal medewerkers inventaris gezocht! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nu de eindejaarsperiode eraan komt organiseren een aantal kledingwinkels een inventaristelling waarvoor we een groot aantal medewerkers zoeken. Door middel van een scansysteem zal je meewerken om een oplijsting te maken van de kleding die nog aanwezig is in de winkel. We zoeken een medewerkers voor onderstaande data: -op 5/11 te Hoboken, Antwerpen centrum (omgeving Meir), Wijnegem zowel daguren als avonduren (voor de avonduren moet je 18+ zijn)

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • HANDLANGER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

    Type: Vaste Job

    Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

  • Product Support Medewerker (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: De Jaeger Automation

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning naar de klant toe van onze software oplossingen. Je staat in voor de 2 de lijnssupport van onze klanten. Dit houd voornamelijk in de klant te begeleiden tot een correct werkend geheel. Dit van ondersteuning, configuratie tot foutopsporing. Dit gaat steeds door vanop kantoor daar we de meeste zaken via remote support kunnen afhandelen. Zeer uitzonderlijk is een bezoek bij de klant gewenst. Tussentijds is er de mogelijkheid om je op te werken tot: 1. PLC en Scada programmeur; en/of 2. .NET programmeur; en/of 3. IT medewerker;

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Flexijob

    Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van FIAT-GARAGE WILLEMS in sociale netwerken
Look for responds of FIAT-GARAGE WILLEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIAT-GARAGE WILLEMS. Laat een reactie achter voor FIAT-GARAGE WILLEMS. FIAT-GARAGE WILLEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIAT-GARAGE WILLEMS. Leave a respond for FIAT-GARAGE WILLEMS. FIAT-GARAGE WILLEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIAT-GARAGE WILLEMS op de google maps. Adres en contacten FIAT-GARAGE WILLEMS
Location of FIAT-GARAGE WILLEMS on the google maps. Address and contacts of FIAT-GARAGE WILLEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come FIAT-GARAGE WILLEMS FIAT-GARAGE WILLEMS: Indugas | Koopman International BV | Gimaco | Nalim S.A. | NETFORCE bvba

Other related companies as FIAT-GARAGE WILLEMS: Indugas | Koopman International BV | Gimaco | Nalim S.A. | NETFORCE bvba

FIAT-GARAGE WILLEMS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Esneux (Tilff), België. De volledige naam van het bedrijf is FIAT-GARAGE WILLEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04758972167. Het bedrijf FIAT-GARAGE WILLEMS bevindt zich op het adres: Avenue des Ardennes 24,4130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 419,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in FIAT-GARAGE WILLEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIAT-GARAGE WILLEMS is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIAT-GARAGE WILLEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIAT-GARAGE WILLEMS, openstaande posities, locatie van FIAT-GARAGE WILLEMS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FIAT-GARAGE WILLEMS is a company, that was registered 1987 in Esneux (Tilff) region, Belgium. Full name of company is FIAT-GARAGE WILLEMS, company assigned to the tax number BE04758972167. The company FIAT-GARAGE WILLEMS is located at the address: Avenue des Ardennes 24,4130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 419,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in FIAT-GARAGE WILLEMS were not found.
The main activity of FIAT-GARAGE WILLEMS is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FIAT-GARAGE WILLEMS is not available. You also can look at reviews of FIAT-GARAGE WILLEMS, open positions, location of FIAT-GARAGE WILLEMS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIAT-GARAGE WILLEMS, Esneux (Tilff): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIAT-GARAGE WILLEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIAT-GARAGE WILLEMS, Esneux (Tilff): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIAT-GARAGE WILLEMS, employees, financial statistics.