AANHANGWAGENS HANS MORTIER

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • AANHANGWAGENS HANS MORTIER
Private companiesMiscellaneous Repair Services • AANHANGWAGENS HANS MORTIER

Contactgegevens AANHANGWAGENS HANS MORTIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANHANGWAGENS HANS MORTIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANHANGWAGENS HANS MORTIER

Regio (region): Damme (Moerkerke), België

Adres (address): Weststraat 38,8340, België

Telefoon (phone): 050 50 12 97; 0478 20 38 07 050 50 12 97; 0478 20 38 07

Fax (fax): 050 50 19 92 050 50 19 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANHANGWAGENS HANS MORTIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANHANGWAGENS HANS MORTIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANHANGWAGENS HANS MORTIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANHANGWAGENS HANS MORTIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANHANGWAGENS HANS MORTIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANHANGWAGENS HANS MORTIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANHANGWAGENS HANS MORTIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANHANGWAGENS HANS MORTIER
Products information AANHANGWAGENS HANS MORTIER

BTW identificatienummer (tax): BE03598815917
Ondernemingsnummer: 1953887939
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AANHANGWAGENS HANS MORTIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANHANGWAGENS HANS MORTIER
(Get full report from official database of BE for AANHANGWAGENS HANS MORTIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANHANGWAGENS HANS MORTIER
Addition kinds of activities for AANHANGWAGENS HANS MORTIER

2759. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
731199. Reclamebureaus, nec | Advertising agencies, nec
799908. Kaart- en speldiensten | Card and game services
24930102. Wallboard, behalve gips | Wallboard, except gypsum
34239918. Mallets, printers ' | Mallets, printers'
50990701. Antiques | Antiques

Werken bij AANHANGWAGENS HANS MORTIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANHANGWAGENS HANS MORTIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANHANGWAGENS HANS MORTIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANHANGWAGENS HANS MORTIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

 • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

 • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

  Regio: KAULILLE

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

 • Junior CNC operator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Roeselare zijn wij op zoek naar een JUNIOR CNC OPERATOR: Je ondersteunt de CNC frezer in zijn werk en je werkt beide als een duo Je staat in voor het wassen/ontbramen en verpakken van de stukken aan de machine Je kan verder worden opgeleid naar een CNC frezer

 • Chauffeur CE (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote speler in de houtsector, zoeken wij een Chauffeur CE ( M/V)   Je belevert klanten, vertrekkende vanuit Beringen  Je staat ook in voor leveringen voor de filialen van het bedrijf  Je lost de goederen met een kooiaap/heftruck  Je staat het team bij in het laden van de andere vrachtwagens 

 • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Actief Interim Kapellen

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

  Regio: VUCHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

 • Projectleider (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

 • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GROUP SUERICKX

  Type: Zelfstandige activiteit

  Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

 • Tekenaar Revit (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van AANHANGWAGENS HANS MORTIER in sociale netwerken
Look for responds of AANHANGWAGENS HANS MORTIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANHANGWAGENS HANS MORTIER. Laat een reactie achter voor AANHANGWAGENS HANS MORTIER. AANHANGWAGENS HANS MORTIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANHANGWAGENS HANS MORTIER. Leave a respond for AANHANGWAGENS HANS MORTIER. AANHANGWAGENS HANS MORTIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANHANGWAGENS HANS MORTIER op de google maps. Adres en contacten AANHANGWAGENS HANS MORTIER
Location of AANHANGWAGENS HANS MORTIER on the google maps. Address and contacts of AANHANGWAGENS HANS MORTIER

Andere gerelateerde bedrijven als come AANHANGWAGENS HANS MORTIER AANHANGWAGENS HANS MORTIER: Halco NV | Servayge L | Attol SA | Stevens L | STRUCTURES BVBA BVBA

Other related companies as AANHANGWAGENS HANS MORTIER: Halco NV | Servayge L | Attol SA | Stevens L | STRUCTURES BVBA BVBA

AANHANGWAGENS HANS MORTIER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Damme (Moerkerke), België. De volledige naam van het bedrijf is AANHANGWAGENS HANS MORTIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03598815917. Het bedrijf AANHANGWAGENS HANS MORTIER bevindt zich op het adres: Weststraat 38,8340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 265,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AANHANGWAGENS HANS MORTIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANHANGWAGENS HANS MORTIER is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANHANGWAGENS HANS MORTIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANHANGWAGENS HANS MORTIER, openstaande posities, locatie van AANHANGWAGENS HANS MORTIER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AANHANGWAGENS HANS MORTIER is a company, that was registered 1988 in Damme (Moerkerke) region, Belgium. Full name of company is AANHANGWAGENS HANS MORTIER, company assigned to the tax number BE03598815917. The company AANHANGWAGENS HANS MORTIER is located at the address: Weststraat 38,8340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 265,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AANHANGWAGENS HANS MORTIER were not found.
The main activity of AANHANGWAGENS HANS MORTIER is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AANHANGWAGENS HANS MORTIER is not available. You also can look at reviews of AANHANGWAGENS HANS MORTIER, open positions, location of AANHANGWAGENS HANS MORTIER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANHANGWAGENS HANS MORTIER, Damme (Moerkerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANHANGWAGENS HANS MORTIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANHANGWAGENS HANS MORTIER, Damme (Moerkerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANHANGWAGENS HANS MORTIER, employees, financial statistics.