DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA

Contactgegevens DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Zwijnaardsesteenweg 61,9820, België

Telefoon (phone): 09 230 64 11; 09 230 65 35 09 230 64 11; 09 230 65 35

Fax (fax): 09 231 59 33 09 231 59 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA
Products information DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07939239501
Ondernemingsnummer: 2219482421
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA
(Get full report from official database of BE for DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA
Addition kinds of activities for DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA

3151. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
02519901. Broiling kippen, het verhogen van | Broiling chickens, raising of
14790202. Pyrrhotiet mijnbouw | Pyrrhotite mining
39999923. Lamp schaduw frames | Lamp shade frames
51310105. Katoenen goederen | Cotton goods
59999902. Veilingzalen (algemene koopwaar) | Auction rooms (general merchandise)
82490201. Bankschool, opleiding | Banking school, training
97119901. Luchtmacht | Air force

Werken bij DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Raadgever doe-het-zelf (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het-zelf zaak in Diest zijn wij op zoek naar een raadgever. Je staat de klanten bij in het zoeken naar de juiste oplossing voor hun probleem. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor stockbeheer en draai je als volwaardig teamlid mee in de werking van de winkel. Wil jij graag deel uitmaken van dit team? Ben jij op zoek naar een interessante job als raadgever? Ben jij technisch ingesteld en heb jij een sterke commerciële feeling? Aarzel dan niet, maar solliciteer snel!

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Gepassioneerde student om mee te helpen in een broodjeszaak! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende broodjeszaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven student om op woensdag en donderdag mee te draaien in het klaarmaken van broodjes en bestellingen voor klanten. Je werkt beide dagen van 10u30 tot ongeveer 14u. Klanten bedienen met een glimlach en een positief woordje is jou op het lijf gegoten!

  • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA. Laat een reactie achter voor DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA. DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA. Leave a respond for DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA. DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA op de google maps. Adres en contacten DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA
Location of DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA on the google maps. Address and contacts of DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA: Puts Eric BVBA | Creamobil NV | HUBLET, Jean-Francois | Idcool | cirtef

Other related companies as DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA: Puts Eric BVBA | Creamobil NV | HUBLET, Jean-Francois | Idcool | cirtef

DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07939239501. Het bedrijf DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA bevindt zich op het adres: Zwijnaardsesteenweg 61,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 856,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA, openstaande posities, locatie van DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA is a company, that was registered 1991 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA, company assigned to the tax number BE07939239501. The company DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA is located at the address: Zwijnaardsesteenweg 61,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 856,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA were not found.
The main activity of DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA is not available. You also can look at reviews of DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA, open positions, location of DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DHONT GRACIEN EN ZONEN BVBA, employees, financial statistics.