DEMAN CARROSSERIE BVBA

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • DEMAN CARROSSERIE BVBA
Private companiesGeneral Merchandise Stores • DEMAN CARROSSERIE BVBA

Contactgegevens DEMAN CARROSSERIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMAN CARROSSERIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMAN CARROSSERIE BVBA

Regio (region): Zonnebeke (Beselare), België

Adres (address): Dadizelestraat 118,8980, België

Telefoon (phone): 057 46 70 55 057 46 70 55

Fax (fax): 057 46 84 35 057 46 84 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMAN CARROSSERIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMAN CARROSSERIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMAN CARROSSERIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMAN CARROSSERIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMAN CARROSSERIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMAN CARROSSERIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMAN CARROSSERIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMAN CARROSSERIE BVBA
Products information DEMAN CARROSSERIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08645660400
Ondernemingsnummer: 1849243164
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 248,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DEMAN CARROSSERIE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMAN CARROSSERIE BVBA
(Get full report from official database of BE for DEMAN CARROSSERIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMAN CARROSSERIE BVBA
Addition kinds of activities for DEMAN CARROSSERIE BVBA

3639. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
7999. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec
104401. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
382601. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
13890303. Chemisch behandelen van putten | Chemically treating wells
17419909. Installatie van de installatie van een eenheid | Unit paver installation
38230408. Digitale weergave van procesvariabelen | Digital displays of process variables
49619904. Stoomvoorzieningssystemen, inclusief geothermische | Steam supply systems, including geothermal

Werken bij DEMAN CARROSSERIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMAN CARROSSERIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMAN CARROSSERIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMAN CARROSSERIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • Tekenaar (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

  • Aankoper logistiek (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een aankoper logistiek Je neemt de bestellingen op en bent administratief verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van deze bestellingen. Je werkt hiervoor volgens procedures Je plaatst bestellingen bij leveranciers en bespreekt vernieuwingsvoorstellen met de verantwoordelijke Je onderhoudt contacten met de eigen medewerkers, de zusterbedrijven en leveranciers Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leveringsbonnen Je rapporteert aan en wordt aangestuurd door de firmaverantwoordelijke

  • Chauffeur C kipwagen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de omgeving van Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffeur C kipwagen

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Nieuwpoort gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

Zoek naar antwoorden van DEMAN CARROSSERIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DEMAN CARROSSERIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMAN CARROSSERIE BVBA. Laat een reactie achter voor DEMAN CARROSSERIE BVBA. DEMAN CARROSSERIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMAN CARROSSERIE BVBA. Leave a respond for DEMAN CARROSSERIE BVBA. DEMAN CARROSSERIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMAN CARROSSERIE BVBA op de google maps. Adres en contacten DEMAN CARROSSERIE BVBA
Location of DEMAN CARROSSERIE BVBA on the google maps. Address and contacts of DEMAN CARROSSERIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMAN CARROSSERIE BVBA DEMAN CARROSSERIE BVBA: Ampli BVBA | Dionamic | Focus-Stores | SAAM Network sa | Shant Laboratories Ltd

Other related companies as DEMAN CARROSSERIE BVBA: Ampli BVBA | Dionamic | Focus-Stores | SAAM Network sa | Shant Laboratories Ltd

DEMAN CARROSSERIE BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Zonnebeke (Beselare), België. De volledige naam van het bedrijf is DEMAN CARROSSERIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08645660400. Het bedrijf DEMAN CARROSSERIE BVBA bevindt zich op het adres: Dadizelestraat 118,8980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 248,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DEMAN CARROSSERIE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEMAN CARROSSERIE BVBA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMAN CARROSSERIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMAN CARROSSERIE BVBA, openstaande posities, locatie van DEMAN CARROSSERIE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEMAN CARROSSERIE BVBA is a company, that was registered 2007 in Zonnebeke (Beselare) region, Belgium. Full name of company is DEMAN CARROSSERIE BVBA, company assigned to the tax number BE08645660400. The company DEMAN CARROSSERIE BVBA is located at the address: Dadizelestraat 118,8980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 248,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DEMAN CARROSSERIE BVBA were not found.
The main activity of DEMAN CARROSSERIE BVBA is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMAN CARROSSERIE BVBA is not available. You also can look at reviews of DEMAN CARROSSERIE BVBA, open positions, location of DEMAN CARROSSERIE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMAN CARROSSERIE BVBA, Zonnebeke (Beselare): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMAN CARROSSERIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMAN CARROSSERIE BVBA, Zonnebeke (Beselare): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMAN CARROSSERIE BVBA, employees, financial statistics.