De Geyndt Florent BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • De Geyndt Florent BVBA
Private companiesRailroad Transportation • De Geyndt Florent BVBA

Contactgegevens De Geyndt Florent BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Geyndt Florent BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Geyndt Florent BVBA

Regio (region): Ternat, België

Adres (address): Bodegemstraat 37,1740, België

Telefoon (phone): 02 582 14 39; 02 582 93 34 02 582 14 39; 02 582 93 34

Fax (fax): 02 582 84 96; 02 582 67 10; 054 33 00 16 02 582 84 96; 02 582 67 10; 054 33 00 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Geyndt Florent BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Geyndt Florent BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Geyndt Florent BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Geyndt Florent BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Geyndt Florent BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Geyndt Florent BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Geyndt Florent BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Geyndt Florent BVBA
Products information De Geyndt Florent BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07495666503
Ondernemingsnummer: 2067047119
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 679,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Geyndt Florent BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Geyndt Florent BVBA
(Get full report from official database of BE for De Geyndt Florent BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Geyndt Florent BVBA
Addition kinds of activities for De Geyndt Florent BVBA

3822. Milieucontroles | Environmental controls
092100. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
265600. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
278999. Boekbinderij en aanverwant werk, nec | Bookbinding and related work, nec
346699. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
386101. Gevoelig film, doek en papier | Sensitized film, cloth, and paper
28160201. Chrome pigmenten: chroom groen, chroom geel, zink geel | Chrome pigments: chrome green, chrome yellow, zinc yellow
36469900. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
38120113. Gyro gimbals | Gyro gimbals
73220000. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services

Werken bij De Geyndt Florent BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Geyndt Florent BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Geyndt Florent BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Geyndt Florent BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • PRODUCTIEMEDEWERKER CHEMIE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar een polyvalent production worker. Als Polyvalent Production worker ben je inzetbaar voor het uitvoeren van volgende taken: Voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - Automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen van heftruck volgens noodzaak (niet vereist, maar gewenst) - afwerken reacties en compounds (bv. zeven, pompen, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken afvulorders (vb. afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (vb. spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. - stockeren van afgewerkte producten - eenvoudige technische werken uitvoeren - fitten van flexibags Onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - Werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Administratief medewerker R and D team Toyota Evere, tijdelijk, fulltime (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling research and development zoeken we een administratieve verantwoordelijke. De taken bestaan voornamelijk uit : opvolgen van de voorraad van testonderdelen administratieve opvolging en ondersteuning van management r&d goede samenwerking tussen verschillende departementen genereren agendabeheer en inplannen van meetings opstellen van rapporten en maken van presentaties voor tijdens meetings vooruitdenken met het oog op een gezonde samenleving met een passie voor innovatie

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • Bandenmonteur (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zoekt een bandenmonteur voor 40u per week, met flexibiliteit om ook op zaterdag voormiddag te werken. Je zal instaan voor het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden. Jouw taken bestaan uit het opkrikken van de voertuigen, afmonteren van de wielen, afmonteren van de banden, monteren van de banden, uitbalanceren van de banden en monteren van de wielen.

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

  • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PWA HAALTERT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

Zoek naar antwoorden van De Geyndt Florent BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Geyndt Florent BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Geyndt Florent BVBA. Laat een reactie achter voor De Geyndt Florent BVBA. De Geyndt Florent BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Geyndt Florent BVBA. Leave a respond for De Geyndt Florent BVBA. De Geyndt Florent BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Geyndt Florent BVBA op de google maps. Adres en contacten De Geyndt Florent BVBA
Location of De Geyndt Florent BVBA on the google maps. Address and contacts of De Geyndt Florent BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Geyndt Florent BVBA De Geyndt Florent BVBA: Hadibouw BVBA | Apotheek | Femat NV | KAREL VOS | Debaye P

Other related companies as De Geyndt Florent BVBA: Hadibouw BVBA | Apotheek | Femat NV | KAREL VOS | Debaye P

De Geyndt Florent BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Ternat, België. De volledige naam van het bedrijf is De Geyndt Florent BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07495666503. Het bedrijf De Geyndt Florent BVBA bevindt zich op het adres: Bodegemstraat 37,1740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 679,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Geyndt Florent BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Geyndt Florent BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Geyndt Florent BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Geyndt Florent BVBA, openstaande posities, locatie van De Geyndt Florent BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Geyndt Florent BVBA is a company, that was registered 1992 in Ternat region, Belgium. Full name of company is De Geyndt Florent BVBA, company assigned to the tax number BE07495666503. The company De Geyndt Florent BVBA is located at the address: Bodegemstraat 37,1740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 679,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Geyndt Florent BVBA were not found.
The main activity of De Geyndt Florent BVBA is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Geyndt Florent BVBA is not available. You also can look at reviews of De Geyndt Florent BVBA, open positions, location of De Geyndt Florent BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Geyndt Florent BVBA, Ternat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Geyndt Florent BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Geyndt Florent BVBA, Ternat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Geyndt Florent BVBA, employees, financial statistics.