CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE
Private companiesTransportation Services • CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE

Contactgegevens CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE

Regio (region): ZONHOVEN, België

Adres (address): INDUSTRIEWEG 1338-1340,3520, België

Telefoon (phone): 011 81 44 69; 011 82 55 21 011 81 44 69; 011 82 55 21

Fax (fax): 011 81 72 32 011 81 72 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE
Products information CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE

BTW identificatienummer (tax): BE01326843261
Ondernemingsnummer: 7609649658
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 533,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE
Addition kinds of activities for CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE

396502. Spelden en naalden | Pins and needles
504500. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
20850202. Cordials, alcoholisch | Cordials, alcoholic
50230106. Roestvrij staal bestek | Stainless steel flatware
59630205. Ijswagen | Ice cream wagon
78120105. Film productie en distributie | Motion picture production and distribution

Werken bij CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker drukkerij (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vooral de machinebediener/operator helpen en bijstaan. - het aanrijden van de af te werken goederen - de machine voorzien van de af te werken goederen - kleine afstellingen aan de machine (onder toezicht van jouw mentor) - de omgeving rond je machine orderlijk houden

  • Operator veelnaaldmachine (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gelegen in Opglabbeek zijn we opzoek naar een operator veelnaald machine. Je taken bestaan uit: - Instellen en bedienen van de veelnaaldmachine (machine stikt automatisch de hoezen op   een matras) - kleine storingen oplossen

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

  • Ploegbaas (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

  • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE. CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE. Leave a respond for CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE. CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE
Location of CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE: CAR 3000 SPRL | Brussels Investigations | Dolinda Boats BVBA | Rhodia Chemie N.V. | NVT

Other related companies as CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE: CAR 3000 SPRL | Brussels Investigations | Dolinda Boats BVBA | Rhodia Chemie N.V. | NVT

CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio ZONHOVEN, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01326843261. Het bedrijf CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE bevindt zich op het adres: INDUSTRIEWEG 1338-1340,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 533,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE is a company, that was registered 2015 in ZONHOVEN region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE, company assigned to the tax number BE01326843261. The company CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE is located at the address: INDUSTRIEWEG 1338-1340,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 533,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE were not found.
The main activity of CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE, open positions, location of CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE, ZONHOVEN: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE, ZONHOVEN: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE JAN ENGELS-DE WAERDE, employees, financial statistics.