AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE

Contactgegevens AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Avenue des Bassins 11,7000, België

Telefoon (phone): 065 22 05 69; 065 35 17 83; 065 33 55 22; 065 22 05 60; 065 35 35 56 065 22 05 69; 065 35 17 83; 065 33 55 22; 065 22 05 60; 065 35 35 56

Fax (fax): 065 35 35 56; 065 35 46 77 065 35 35 56; 065 35 46 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE
Products information AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE

BTW identificatienummer (tax): BE01379577636
Ondernemingsnummer: 8435821533
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE
(Get full report from official database of BE for AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE
Addition kinds of activities for AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE

1423. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
36250105. Starter, elektrische motor | Starter, electric motor
37310105. Hydrofoil schepen | Hydrofoil vessels
38269913. Redox (oxidatiereductiepotentiaal) instrumenten | Redox (oxidation reduction potential) instruments
39449906. Dollhouses en meubels | Dollhouses and furniture

Werken bij AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • Onderhoudstechnieker | Regio Kempen | Ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een passie voor techniek? Beschik je over elektrisch en/of mechanische kennis? Spreekt het onderhouden van een machinepark jou aan? Stuur ons dan zeker even je gegevens door! Synergie Turnhout heeft verschillende vacatures openstaan in deze richting. We overlopen deze graag met jou! Stuur je CV of contacteer ons op [email protected] , 014/40.43.30 of solliciteer op deze vacature! Trefwoorden : Elektrisch - Elektriciteit - Mechanica - Mechanisch - Hydraulica - Onderhoud - Technieker - Onderhoudstechnieker - Onderhoudsmechanieker - Technische dienst -

  • Supply Chain Manager (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

  • Monteur centrale verwarming & sanitair (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in installatie en onderhoud van verwarming en sanitair zijn we op zoek naar een monteur.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

Zoek naar antwoorden van AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE in sociale netwerken
Look for responds of AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE. Laat een reactie achter voor AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE. AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE. Leave a respond for AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE. AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE op de google maps. Adres en contacten AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE
Location of AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE on the google maps. Address and contacts of AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE: Geukens Electro NV | Angus Pilar | Bubblemint | Protin Maison SPRL | Desmet Meubelbabriek N.V.

Other related companies as AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE: Geukens Electro NV | Angus Pilar | Bubblemint | Protin Maison SPRL | Desmet Meubelbabriek N.V.

AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01379577636. Het bedrijf AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE bevindt zich op het adres: Avenue des Bassins 11,7000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 212,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE, openstaande posities, locatie van AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE is a company, that was registered 1998 in Mons region, Belgium. Full name of company is AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE, company assigned to the tax number BE01379577636. The company AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE is located at the address: Avenue des Bassins 11,7000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 212,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE were not found.
The main activity of AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE is not available. You also can look at reviews of AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE, open positions, location of AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO SERVICE sa-DOSOGNE & RORIVE, employees, financial statistics.