ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA
Private companiesEducational Services • ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA

Contactgegevens ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA

Regio (region): Rixensart (Genval), België

Adres (address): Avenue Albert Ier 327,1332, België

Telefoon (phone): +32 (12) 191-81-38 +32 (12) 191-81-38

Fax (fax): 02 654 16 95 02 654 16 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA
Products information ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA

BTW identificatienummer (tax): BE07469299316
Ondernemingsnummer: 6153961181
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA
(Get full report from official database of BE for ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA
Addition kinds of activities for ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA

276100. Manifold business formulieren | Manifold business forms
329900. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
22410109. Afwerkingen, textiel | Trimmings, textile
38240108. Positieve verplaatsingsmeters | Positive displacement meters
59610400. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order
79480405. Jockey, paardenrennen | Jockey, horse racing
79990902. Circus bedrijf | Circus company
89999900. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec

Werken bij ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister-helper (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Operator glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een glasproducent in de regio Hasselt zijn we op zoek naar een operator van (automatische) snijtafels  Je staat in voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas Je neemt de afgewerkte glasplaten van de snijtafel, manueel of met behulp van een kraan of rolbrug Je plaatst de platen op de correcte glaskarren Veiligheid en kwaliteit staan centraal in deze job Je werkt veilig door de procedures nauwgezet te volgen en je zorgt tevens voor een propere en ordelijke werkomgeving Je werkt nauwkeurig en voert regelmatige basis kwaliteitscontroles uit

  • ervaren reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor de grote internationale speler in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar ervaren en gedreven reachtruckchauffeurs. een veelzijdige job waar je ingezet kan worden op verschillende afdelingen binnen het bedrijf en waar je jouw skills nog extra kan verbeteren. je doet picking, recieving, wegzetten van goederen, laden en lossen en zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste plaats in het magazijn terecht komen. een attest is geen vereiste, er is wel een praktische en theoretische test binnen Katoen Natie zelf.

  • Schrijnwerker CNC Hout (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wechelderzande zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor binnendeuren.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

Zoek naar antwoorden van ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA. Laat een reactie achter voor ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA. ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA. Leave a respond for ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA. ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA op de google maps. Adres en contacten ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA
Location of ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA on the google maps. Address and contacts of ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA: P.R.S. NV | Piron Georges-Le Peintre | Belstar Assurances | Torfsconstruct B.V.B.A. | Interelectra

Other related companies as ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA: P.R.S. NV | Piron Georges-Le Peintre | Belstar Assurances | Torfsconstruct B.V.B.A. | Interelectra

ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Rixensart (Genval), België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07469299316. Het bedrijf ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA bevindt zich op het adres: Avenue Albert Ier 327,1332. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA, openstaande posities, locatie van ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA is a company, that was registered 2001 in Rixensart (Genval) region, Belgium. Full name of company is ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA, company assigned to the tax number BE07469299316. The company ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA is located at the address: Avenue Albert Ier 327,1332. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA were not found.
The main activity of ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA is not available. You also can look at reviews of ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA, open positions, location of ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA, Rixensart (Genval): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA, Rixensart (Genval): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT 1ER-CARROSSERIE SA, employees, financial statistics.