Meirlaen Fernand BVBA

Contactgegevens Meirlaen Fernand BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meirlaen Fernand BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meirlaen Fernand BVBA

Regio (region): Wetteren, België

Adres (address): Populierenlaan 25,9230, België

Telefoon (phone): 09 369 18 31 09 369 18 31

Fax (fax): 09 369 18 31 09 369 18 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meirlaen Fernand BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meirlaen Fernand BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meirlaen Fernand BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meirlaen Fernand BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meirlaen Fernand BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meirlaen Fernand BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meirlaen Fernand BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meirlaen Fernand BVBA
Products information Meirlaen Fernand BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09138122558
Ondernemingsnummer: 5111358642
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Meirlaen Fernand BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meirlaen Fernand BVBA
(Get full report from official database of BE for Meirlaen Fernand BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meirlaen Fernand BVBA
Addition kinds of activities for Meirlaen Fernand BVBA

20449907. Maaltijd, rijst | Meal, rice
24260400. Textielmachines accessoires, hardhout | Textile machinery accessories, hardwood
33129907. Sinter, ijzer | Sinter, iron
34460000. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
36630111. Transmitter-ontvangers, radio | Transmitter-receivers, radio
36990110. Gepulseerde elektronen geweren | Pulsed electron guns
37110400. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
51491004. Siroop, behalve voor fonteingebruik | Syrups, except for fountain use

Werken bij Meirlaen Fernand BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meirlaen Fernand BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meirlaen Fernand BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meirlaen Fernand BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • CNC operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC operator gezocht voor een bedrijf in Hamont. Heb je interesse? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als CNC operator zal je terecht komen in een standvast bedrijf met een dynamisch team. Je taken bestaan uit: Tekeningen lezen en begrijpen Machines programmeren/instellen 100% draaien en 100% programmeren Stukwerk Diverse keren de instellingen wijzigingen per dag

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • DRINGEND 10 Magazijnmedewerkers VAST JOBSTUDENT (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in Londerzeel die in onderaanneming werkt gaan we op zoek naar magazijnmedewerkers (zowel vaste arbeiders als jobstudenten) die al zeker donderdag 06/09/2018 (8u-16u30) en/of vrijdag 07/09/2018 (8u-14u45) kunnen werken in een magazijn in Willebroek. Interesse? Bel ons NU op 03/458.74.90 of stuur een mailtje naar [email protected]!

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

  • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

  • The Business Analysts - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je op zoek naar een boeiende functie binnen een stabiel consultancybureau met naam en faam? Wens je te werken in een team van gedreven collega's binnen een open en aangename sfeer? Wil jij daarnaast deel uitmaken van een groeiend bedrijf? Dan ben jij dé persoon naar wie wij op zoek zijn! Om het team van The Business Analysts (deel van de Cronos Group) te versterken zoeken we een toegewijde en vakkundige Functional Analyst. Onze ideale collega hecht belang aan community-feel en verkiest een open omgeving waarin eigen input gestimuleerd wordt. The Business Analysts is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf, gericht op State-Of-The-Art Business oplossingen aan de hand van sterk onderbouwde analysetechnieken, Agile Project Management en een doordachte Enterprise Architectuur. Momenteel bestaat The Business Analysts uit meer dan 60 consultants. Dit maakt dat we over een brede waaier aan ervaring en expertise beschikken. Als groep vormt The Business Analysts een hecht team van consultants die hun job met passie uitoefenen. Jouw job Als onze collega ben je in staat om volgende taken op te nemen Als functionele analist vorm je de brug tussen de operationele kant van de organisatie enerzijds en de IT anderzijds; Je staat in voor de interpretatie van business analyses om zo een deel ervan om te zetten in een functionele analyse; Je gaat op zoek naar de behoeften van de organisatie, eindgebruikers en of stakeholders en vertaalt deze in een functionele analyse. Jouw analyse is vervolgens de aanzet tot de technische analyse; Je verzorgt de link tussen de business en het implementatie team (testers en developers); Je hebt kennis van de behavorial diagrams van UML (use-cases, sequence diagram, activity diagram, ...) en kan deze modelleren met verschillende modelleertools afhankelijk van de voorkeur van de klant; Je hebt ervaring met User stories en kennis van Agile en Scrum binnen de context van bovenvermelde taken. Jouw profiel Je hebt min. 2jaar ervaring als functionele analist; Je bezit een “Can-Do” mentaliteit en je hebt zin voor initiatief; Je hebt sterke analytische vaardigheden, een conceptueel denkvermogen en goede interpersoonlijke skills; Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en je kan prioriteiten stellen, omgaan met deadlines; Je hebt een grondige kennis van het Nederlands, Engels en Frans. Ons aanbod Je wordt lid van een stabiel en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Bovendien vormen jouw collega's een ondersteunend team van kennis en ervaring en krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en andere knowledge sharing events; Je ontvangt een vast contract met een competitief salaris en een compleet voordelenpakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, verzekeringen, etc.); Je komt terecht in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group, waar aandacht wordt gegeven aan individuele ondersteuning, professionele uitdagingen en je persoonlijke interesses & ambitie. Heb je interesse in deze uitdaging of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contactgegevens en CV door via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Meirlaen Fernand BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Meirlaen Fernand BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meirlaen Fernand BVBA. Laat een reactie achter voor Meirlaen Fernand BVBA. Meirlaen Fernand BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meirlaen Fernand BVBA. Leave a respond for Meirlaen Fernand BVBA. Meirlaen Fernand BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meirlaen Fernand BVBA op de google maps. Adres en contacten Meirlaen Fernand BVBA
Location of Meirlaen Fernand BVBA on the google maps. Address and contacts of Meirlaen Fernand BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Meirlaen Fernand BVBA Meirlaen Fernand BVBA: AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) BVBA | SunQuest SA | Grontmij Styfhals | Renier-Deforche BVBA | MOORKENS CAR DIVISION NV

Other related companies as Meirlaen Fernand BVBA: AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) BVBA | SunQuest SA | Grontmij Styfhals | Renier-Deforche BVBA | MOORKENS CAR DIVISION NV

Meirlaen Fernand BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Wetteren, België. De volledige naam van het bedrijf is Meirlaen Fernand BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09138122558. Het bedrijf Meirlaen Fernand BVBA bevindt zich op het adres: Populierenlaan 25,9230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Meirlaen Fernand BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meirlaen Fernand BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meirlaen Fernand BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meirlaen Fernand BVBA, openstaande posities, locatie van Meirlaen Fernand BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Meirlaen Fernand BVBA is a company, that was registered 1995 in Wetteren region, Belgium. Full name of company is Meirlaen Fernand BVBA, company assigned to the tax number BE09138122558. The company Meirlaen Fernand BVBA is located at the address: Populierenlaan 25,9230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Meirlaen Fernand BVBA were not found.
The main activity of Meirlaen Fernand BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Meirlaen Fernand BVBA is not available. You also can look at reviews of Meirlaen Fernand BVBA, open positions, location of Meirlaen Fernand BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meirlaen Fernand BVBA, Wetteren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meirlaen Fernand BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meirlaen Fernand BVBA, Wetteren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meirlaen Fernand BVBA, employees, financial statistics.