Aanhangwagencentrum Weelde

Contactgegevens Aanhangwagencentrum Weelde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aanhangwagencentrum Weelde: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aanhangwagencentrum Weelde

Regio (region): Ravels (Weelde), België

Adres (address): Merksplasseweg 7,2381, België

Telefoon (phone): 014 65 87 57 014 65 87 57

Fax (fax): 014 65 02 48 014 65 02 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aanhangwagencentrum Weelde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aanhangwagencentrum Weelde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aanhangwagencentrum Weelde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aanhangwagencentrum Weelde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aanhangwagencentrum Weelde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aanhangwagencentrum Weelde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aanhangwagencentrum Weelde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aanhangwagencentrum Weelde
Products information Aanhangwagencentrum Weelde

BTW identificatienummer (tax): BE04565063476
Ondernemingsnummer: 7998016357
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 538,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Aanhangwagencentrum Weelde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aanhangwagencentrum Weelde
(Get full report from official database of BE for Aanhangwagencentrum Weelde)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aanhangwagencentrum Weelde
Addition kinds of activities for Aanhangwagencentrum Weelde

5087. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
17420200. Akoestisch en isolatiewerk | Acoustical and insulation work
17990000. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
22730503. Tapijten, machine geweven | Rugs, machine woven
27410300. Telefoon en andere directory publishing | Telephone and other directory publishing
34210105. Aardappelschilfers, hand | Potato peelers, hand
38610600. Fotografische verwerkende chemicaliën | Photographic processing chemicals
50859906. Inkt, printer | Ink, printer's
50990208. Houtproducten, ruw | Timber products, rough

Werken bij Aanhangwagencentrum Weelde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aanhangwagencentrum Weelde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aanhangwagencentrum Weelde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aanhangwagencentrum Weelde. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

 • Betonarbeider (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taken bestaan uit: - De te betonneren productielijn voorbereiden en voorspannen van de strengen, - Indelen en aftekenen van de te betonneren lijn en inplanten van de elementen, - Toebehoren plaatsen volgens de wapeningsplannen (planlezen), - Elementen bekisten, - Betonneren van de elementen en afwerken na verharden van beton: ontkisten en voorspannen, - Afvoer van de elementen met de rolbrug, - Onderhoud van de werkplek, - Je werkt in een vaste nachtploeg

 • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

 • Dakwerker - Platte Daken (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Balen zijn wij dringend op zoek naar een dakwerker voor de platte daken. Je plaatst en brandt roofing. Je plaatst isolatiematerialen.

 • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

 • Chauffeur CE (M/V) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Langemark zijn we op zoek naar een chauffeur CE! Deze klant is gespecialiseerd in het leveren van stookolie. Als chauffeur CE sta je in voor het bevoorraden van particulieren regio West-Vlaanderen. Opstarten om 8u 's morgens.

 • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

 • Flexi job horeca Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wij zijn nog op zoek naar flexi-jobbers die willen bijverdienen in de bediening in een brasserie/tearoom op de Grote Markt Ieper. Je kan in het weekend en tijdens vakantieperiode ingeschakeld worden om op te dienen, af te ruimen Vaardigheden en persoonlijke kenmerken: je bent sociaal en klantvriendelijk je bent hands on je staat graag ten dienste van mensen je bent stipt en betrouwbaar

 • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

 • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Pauwels Consulting

  Type: Vaste Job

  Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

 • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

 • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Leercontract

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van Aanhangwagencentrum Weelde in sociale netwerken
Look for responds of Aanhangwagencentrum Weelde in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aanhangwagencentrum Weelde. Laat een reactie achter voor Aanhangwagencentrum Weelde. Aanhangwagencentrum Weelde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aanhangwagencentrum Weelde. Leave a respond for Aanhangwagencentrum Weelde. Aanhangwagencentrum Weelde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aanhangwagencentrum Weelde op de google maps. Adres en contacten Aanhangwagencentrum Weelde
Location of Aanhangwagencentrum Weelde on the google maps. Address and contacts of Aanhangwagencentrum Weelde

Andere gerelateerde bedrijven als come Aanhangwagencentrum Weelde Aanhangwagencentrum Weelde: Matthys bvba | R.B.P. Huys NV | Vipro | Peeters Trofeeën N.V. | INITSO

Other related companies as Aanhangwagencentrum Weelde: Matthys bvba | R.B.P. Huys NV | Vipro | Peeters Trofeeën N.V. | INITSO

Aanhangwagencentrum Weelde is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Ravels (Weelde), België. De volledige naam van het bedrijf is Aanhangwagencentrum Weelde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04565063476. Het bedrijf Aanhangwagencentrum Weelde bevindt zich op het adres: Merksplasseweg 7,2381. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 538,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Aanhangwagencentrum Weelde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aanhangwagencentrum Weelde is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aanhangwagencentrum Weelde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aanhangwagencentrum Weelde, openstaande posities, locatie van Aanhangwagencentrum Weelde op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aanhangwagencentrum Weelde is a company, that was registered 1993 in Ravels (Weelde) region, Belgium. Full name of company is Aanhangwagencentrum Weelde, company assigned to the tax number BE04565063476. The company Aanhangwagencentrum Weelde is located at the address: Merksplasseweg 7,2381. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 538,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Aanhangwagencentrum Weelde were not found.
The main activity of Aanhangwagencentrum Weelde is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Aanhangwagencentrum Weelde is not available. You also can look at reviews of Aanhangwagencentrum Weelde, open positions, location of Aanhangwagencentrum Weelde on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aanhangwagencentrum Weelde, Ravels (Weelde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aanhangwagencentrum Weelde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aanhangwagencentrum Weelde, Ravels (Weelde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aanhangwagencentrum Weelde, employees, financial statistics.