Carrosserie Sanse BVBA

Contactgegevens Carrosserie Sanse BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carrosserie Sanse BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carrosserie Sanse BVBA

Regio (region): Heist-op-den-Berg, België

Adres (address): Heistse Hoekstraat 3B,2220, België

Telefoon (phone): 015 25 05 65 015 25 05 65

Fax (fax): 015 25 26 46 015 25 26 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carrosserie Sanse BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carrosserie Sanse BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carrosserie Sanse BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carrosserie Sanse BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carrosserie Sanse BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carrosserie Sanse BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carrosserie Sanse BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carrosserie Sanse BVBA
Products information Carrosserie Sanse BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05825195312
Ondernemingsnummer: 2802581787
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Carrosserie Sanse BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carrosserie Sanse BVBA
(Get full report from official database of BE for Carrosserie Sanse BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carrosserie Sanse BVBA
Addition kinds of activities for Carrosserie Sanse BVBA

085101. Bosbeheer diensten | Forest management services
348400. Handvuurwapens | Small arms
17990503. Opruiming van de bouwplaats | Construction site cleanup
17990801. Asbestverwijdering en inkapseling | Asbestos removal and encapsulation
38250231. Standaarden en kalibrerende apparatuur, laboratorium | Standards and calibrating equipment, laboratory
39140508. Bakken, roestvrij staal | Trays, stainless steel
50510210. Ijzer of stalen platte producten | Iron or steel flat products
55119901. Auto's, nieuw en gebruikt | Automobiles, new and used
87139900. Surveying services, nec | Surveying services, nec

Werken bij Carrosserie Sanse BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carrosserie Sanse BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carrosserie Sanse BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carrosserie Sanse BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

  • Vacature zelfstandige Psychotherapeut (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde psychotherapeut om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van Carrosserie Sanse BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Carrosserie Sanse BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carrosserie Sanse BVBA. Laat een reactie achter voor Carrosserie Sanse BVBA. Carrosserie Sanse BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carrosserie Sanse BVBA. Leave a respond for Carrosserie Sanse BVBA. Carrosserie Sanse BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carrosserie Sanse BVBA op de google maps. Adres en contacten Carrosserie Sanse BVBA
Location of Carrosserie Sanse BVBA on the google maps. Address and contacts of Carrosserie Sanse BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Carrosserie Sanse BVBA Carrosserie Sanse BVBA: Micro-Service | Artik BVBA | Eurosol BVBA | Icce S.A. | Elektro Vos bvba

Other related companies as Carrosserie Sanse BVBA: Micro-Service | Artik BVBA | Eurosol BVBA | Icce S.A. | Elektro Vos bvba

Carrosserie Sanse BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Heist-op-den-Berg, België. De volledige naam van het bedrijf is Carrosserie Sanse BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05825195312. Het bedrijf Carrosserie Sanse BVBA bevindt zich op het adres: Heistse Hoekstraat 3B,2220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 167,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Carrosserie Sanse BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carrosserie Sanse BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carrosserie Sanse BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carrosserie Sanse BVBA, openstaande posities, locatie van Carrosserie Sanse BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Carrosserie Sanse BVBA is a company, that was registered 2001 in Heist-op-den-Berg region, Belgium. Full name of company is Carrosserie Sanse BVBA, company assigned to the tax number BE05825195312. The company Carrosserie Sanse BVBA is located at the address: Heistse Hoekstraat 3B,2220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 167,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Carrosserie Sanse BVBA were not found.
The main activity of Carrosserie Sanse BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Carrosserie Sanse BVBA is not available. You also can look at reviews of Carrosserie Sanse BVBA, open positions, location of Carrosserie Sanse BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carrosserie Sanse BVBA, Heist-op-den-Berg: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carrosserie Sanse BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carrosserie Sanse BVBA, Heist-op-den-Berg: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carrosserie Sanse BVBA, employees, financial statistics.