CARROSSERIE DEREZ BVBA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • CARROSSERIE DEREZ BVBA
Private companiesMotor Freight Transportation • CARROSSERIE DEREZ BVBA

Contactgegevens CARROSSERIE DEREZ BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE DEREZ BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE DEREZ BVBA

Regio (region): Kortrijk (Heule), België

Adres (address): Wouter Schoutstraat 11,8501, België

Telefoon (phone): +32 (19) 155-30-15 +32 (19) 155-30-15

Fax (fax): 056 37 28 34 056 37 28 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE DEREZ BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE DEREZ BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE DEREZ BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE DEREZ BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE DEREZ BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE DEREZ BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE DEREZ BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE DEREZ BVBA
Products information CARROSSERIE DEREZ BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05262969970
Ondernemingsnummer: 7541259765
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CARROSSERIE DEREZ BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE DEREZ BVBA
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE DEREZ BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE DEREZ BVBA
Addition kinds of activities for CARROSSERIE DEREZ BVBA

4173. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
20330410. Groentenpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable purees: packaged in cans, jars, etc.
24290301. Shakes (hand splitshingles) | Shakes (hand split shingles)
35770503. Optische scanapparaten | Optical scanning devices
42140000. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage
80110500. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
86319900. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec

Werken bij CARROSSERIE DEREZ BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE DEREZ BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE DEREZ BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE DEREZ BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • Sanitair installateur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

    Regio: MARIEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO KOEKELARE - ICHTEGEM) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in de regio Veldegem - Zedelgem - Koekelare & Ichtegem. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio en die over een wagen beschikt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

  • Hulpkelner (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE DEREZ BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE DEREZ BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE DEREZ BVBA. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE DEREZ BVBA. CARROSSERIE DEREZ BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE DEREZ BVBA. Leave a respond for CARROSSERIE DEREZ BVBA. CARROSSERIE DEREZ BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE DEREZ BVBA op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE DEREZ BVBA
Location of CARROSSERIE DEREZ BVBA on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE DEREZ BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE DEREZ BVBA CARROSSERIE DEREZ BVBA: Monsieur | Infra NV | Indecor De Pauw N.V. | Metaalbedrijf Nys N.V. | Brodwear bvba

Other related companies as CARROSSERIE DEREZ BVBA: Monsieur | Infra NV | Indecor De Pauw N.V. | Metaalbedrijf Nys N.V. | Brodwear bvba

CARROSSERIE DEREZ BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Heule), België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE DEREZ BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05262969970. Het bedrijf CARROSSERIE DEREZ BVBA bevindt zich op het adres: Wouter Schoutstraat 11,8501. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 111,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CARROSSERIE DEREZ BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE DEREZ BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE DEREZ BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE DEREZ BVBA, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE DEREZ BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARROSSERIE DEREZ BVBA is a company, that was registered 1990 in Kortrijk (Heule) region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE DEREZ BVBA, company assigned to the tax number BE05262969970. The company CARROSSERIE DEREZ BVBA is located at the address: Wouter Schoutstraat 11,8501. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 111,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CARROSSERIE DEREZ BVBA were not found.
The main activity of CARROSSERIE DEREZ BVBA is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE DEREZ BVBA is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE DEREZ BVBA, open positions, location of CARROSSERIE DEREZ BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE DEREZ BVBA, Kortrijk (Heule): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE DEREZ BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE DEREZ BVBA, Kortrijk (Heule): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE DEREZ BVBA, employees, financial statistics.